Horoscop, sâmbătă, 9 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, sâmbătă, 9 martie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este o perioadă destul de agitată pentru tine, iar acum este ocazia să te gândești la toate momentele mai dificile cu care te confrunți. Anticipezi noi contracte care pot apărea la orizont, poate o afacere de un anumit fel. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Este timpul pentru schimbare, iar când Mercur intră în Berbec, te afli într-o călătorie spirituală în care înveți din situațiile toxice din viața ta. Acesta este un moment excelent pentru a face o mini-revizuire a vieții și, atunci când este necesar, să faci schimbări importante care te pot afecta într-un mod pozitiv pe termen lung.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
"Nu exagera" este motto-ul după care trebuie să trăiești, atunci când Mercur intră în Berbec. Te alături unor cercuri sociale diferite, însă nu trebuie să ai emoții. Nu trebuie să fii pe placul tuturor.  

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Când vine vorba de muncă, intuiția ta îți deschide calea. Și, când Mercur intră în Berbec, ai putea găsi un nou loc de muncă, ai putea învăța să îți îmbunătățești abilitățile sau ai putea scrie ceva valoros pentru tine, pentru colegii tăi sau pentru o nouă afacere pe care speri să o finalizezi. Aceasta este o perioadă productivă pentru tine și, indiferent de ce ai nevoie, imaginația te va ajuta în tot ceea ce-ți propui.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Poți fi un lider minunat și o persoană pe care oamenii o admiră sau pe care doresc să o urmeze. Pe măsură ce Mercur intră în Berbec, aceasta este șansa ta de a-ți arăta trăsăturile frumoase și de a-i impresiona pe oamenii din jurul tău. Unii chiar îți vor cere sfaturi practice cu privire la anumite situații, iar tu ești aici să îi sfătuiești.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Atunci când ai nevoie de ceva de valoare, cere acel ceva. Dacă ai de împărțit ceva, trebuie să fii generos și amabil.  S-ar putea să te gândești mult mai mult la a împărtăși și a ajuta comunitatea. Ai putea lua în considerare să faci ceva voluntariat pentru a ajuta animăluțele aflate la nevoie.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Dragostea este în aer și te gândești constant la ea. Mercur intră în Berbec, casa ta solară a parteneriatelor și a relațiilor. Vestea bună este că ai șansa să comunici tot ce simți, fără bariere.  Încearcă să nu acționezi fără o planificare înainte, dacă poți.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă vrei să reușești ceva, măsoară-ți progresul. Următoarele două luni sunt perfecte pentru a începe să îți ajustezi programul astfel încât să îți poți îndeplini obiectivul, fie el de fitness sau altul.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este atât de distractiv să fii spontan și să te lași dus de val. Odată cu intrarea lui Mercur în Berbec, vei ști să faci cele mai bune decizii, așa că lasă-te purtat de intuiție.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Poate fi un moment minunat pentru a împărtăși idei cu alte persoane și pentru a asculta cu atenție părerile. Acest lucru te ajută s-ți consolidezi și relațiile cu prietenii, familia și restul apropiaților.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Debordezi de încredere, iar când Mercur intră în Berbec, te simți foarte îndrăzneț cu privire la lucrurile pe care vrei să le spui și în modul în care îți transmiți mesajul. Poate te gândești chiar să-ți scrii ideile într-un blog.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
 Mercur care intră în Berbec poate semnala multă creștere pe plan financiar, dar pot apărea și unele schimbări în modul în care privești banii. Vei dori să faci anumite economii sau să-i investești cât mai bine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel