Horoscop, sâmbătă, 9 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 9 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Chiar nu poți crede tot ce auzi, Berbec, și știi deja acest lucru. Dar cuvintele unui prieten ar putea să emane sinceritate atunci când există un fel de minciună care trebuie expusă, iar acest lucru se va întâmpla mai târziu în această lună.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce ar fi putut părea a fi o conexiune cade brusc în gol. O parte din tine se poate întreba ce s-a întâmplat, dar există și o parte care înțelege cum ar putea fi o binecuvântare deghizată.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Credința ta te trage în față, Gemeni. Este posibil să vă îngropați în muncă doar pentru a rămâne distrași de lucrurile pe care nu le puteți controla în viața dvs. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu în fiecare zi ai ocazia să auzi pe cineva vorbind atât de sincer cu tine, dar un prieten și partenerul tău s-ar putea să te tragă de mânecă atunci când se destăinuie despre un secret pe care îl păstrează de atâta timp. Acest lucru te poate face să îi privești din compasiune, dar ai grijă să nu cazi în capcana în care începi să îi cocoloșești prea mult timp.

Leu (23 iulie - 22 august)

Atunci când familia ta acționează în moduri pe care le consideri toxice, prietenii vor fi cei care te vor ajuta să rămâi puternic și să îți respecți limitele. Apropierea celor care nu sunt rude este cea care te ajută cu adevărat să te scoți din impas și îți dă curajul de a spune nu atunci când trebuie și de a evita să îți distrugi weekend-ul din cauza iresponsabilității altcuiva.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este posibil ca tu și partenerul tău să trebuiască să puneți la punct detaliile pentru a vă asigura că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește treburile, rutina și ceea ce se așteaptă de la voi în acest weekend. S-ar putea să ai o idee în minte, dar dacă anticipezi că vei avea participarea lor, nu presupune. Veți constata că vor fi mult mai de acord cu o mică avertizare în avans.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori, părinții tăi au dreptate și s-ar putea să te sfătuiască să economisești un pic mai mult și să cheltuiești mai puțin. S-ar putea să nu vă placă să auziți o opinie nedorită, care pare a fi de control, dar există o anumită înțelepciune care poate fi culeasă aici. Așa că încercați să nu vă închideți complet atunci când ei încearcă să vă ajute să vedeți lumina.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiunea și dorința ta te pot face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă care nu este sustenabilă pentru tine. Astăzi, rămâi în ton cu ceea ce a funcționat întotdeauna pentru tine. Poți fi tentat să încerci lucruri noi sau să te aventurezi într-o zonă mai riscantă a vieții tale; cu toate acestea, puțină prudență îți poate fi de folos.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Oamenii pot rămâne blocați în trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii reținut de incapacitatea lor de a renunța. Ați putea fi atras în glumele de pe aleea amintirilor atunci când vorbiți cu familia și prietenii. Acesta este un indiciu că trebuie create noi amintiri, așa că poate sugerați ceva ce amândoi puteți aștepta cu nerăbdare să faceți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să investești în tine, Capricorn. Ai fost înzestrat cu o oportunitate rară de a-ți face viața să funcționeze într-un mod nou. Folosește această zi pentru a-ți nota câteva vise pe care ai vrea să le urmezi și nu te teme să gândești la scară mare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este posibil ca un prieten să te contacteze pentru a discuta cu tine despre problemele legate de bani sau pentru a primi sfaturi despre cum să obții mai multe venituri. S-ar putea ca acesta să fie un început minunat pentru relația voastră, în care veți avea ocazia să vă împărtășiți idei, să vă inspirați reciproc și să vă dați sfaturi bune. Dar, ai grijă să nu te lași atras în ceva în care energia nu este reciprocă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aplică-te un pic mai mult la locul de muncă, dar așteaptă-te ca progresul tău să fie lent și constant. Gândește-te pe termen lung și încearcă să nu te descurajezi dacă nu ești recunoscut imediat pentru contribuțiile tale. Vei fi recompensat mai târziu, atunci când anumite așteptări vor fi îndeplinite și se va vedea consecvența din spatele eforturilor tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel