Horoscop, sâmbătă, 9 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Horoscop zilnic - 9 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să te concentrezi pe familie. Luna sfert în Rac îți activează sectorul căminului și al familiei. 

Te-ai concentrat pe dezvoltarea prieteniilor tale, dar acum este timpul să îți îndrepți atenția către membrii familiei cu care nu ai mai avut legături de ceva vreme. Planifică ceva distractiv și simplu cu ei.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești pregătit să porți conversații importante și să-ți exprimi în mod transparent gândurile și sentimentele interioare. Luna sfert în Rac îți activează sectorul comunicării și îți poate da imboldul de care ai nevoie pentru a începe o conversație. 

Nu este ușor să te deschizi în legătură cu ceea ce simți, dar odată ce ai început, s-ar putea să te surprinzi de cât de bine te descurci și cât de ușurat vei fi odată ce adevărul tău va fi dezvăluit, pentru ca toată lumea să-l vadă.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Investește-ți banii și încearcă să maximizezi modul în care îți petreci timpul. Luna sfert în Rac îți activează sectorul banilor. Există atât de multe opțiuni pe care le poți lua în considerare, de la cripto, la bursă. 

Și, dacă te-ai întrebat ce să faci pentru a-ți planifica viitorul financiar, astăzi este un moment excelent pentru a programa o întâlnire cu un consilier bancar sau un planificator financiar. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Acum este momentul să te înscrii la un curs și să studiezi pentru slujba visurilor tale. Luna sfert în Rac îți activează sectorul de dezvoltare personală. 

S-ar putea să îți dai seama că există anumite lucruri la care ești deficitar, în ceea ce ține de cunoștințele tale. Așadar, mai degrabă decât să improvizezi, urmărește să dobândești o pregătire formală pentru a-ți șlefui abilitățile și a-ți asigura viitorul.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu ai nevoie de anumiți oameni în viața ta și vei afla cine sunt aceștia. Luna sfert în Rac îți activează sectorul dușmanilor ascunși. 

Oamenii încep să ți se arate, iar tu îi vezi așa cum sunt. Este posibil să le fi acordat unor persoane beneficiul îndoielii, dar chiar și tu știi când lucrurile au mers prea departe. Trebuie să spui lucrurilor pe nume.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Întâlnești pe cineva nou și lucrurile se așează ușor la locul lor. Luna sfert în Rac îți activează sectorul prieteniilor. Este momentul în care îți dai seama ce contează în viața ta și începi să întâlnești oameni ale căror valori se aliniază cu ale tale. 

S-ar putea să ți se pară atât de ușor să întâlnești tot felul de indivizi cu care îți face plăcere să îți petreci timpul. Așadar, ieși și distrează-te și fă-ți timp pentru a socializa.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să îți urmărești obiectivele. Luna sfert în Rac îți activează sectorul carierei și al statutului social. Dacă vrei să îți duci cariera la următorul nivel, trebuie să planifici din timp. 

S-ar putea să te decizi să accepți unele oportunități de formare pe care le-ai refuzat în trecut. Sau te poți înscrie ca voluntar la o organizație pe care o iubești și, poate, vezi că acolo se deschide o oportunitate pentru tine.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vrei să te întorci la școală? Luna sfert în Rac îți activează sectorul de studii superioare. Nu este obligatoriu să te pregătești formal, dar dacă dorința ta este să te întorci la facultate, nu lăsa viața să te oprească. 

Poți să te descurci. Poți să te interesezi de facultăți și de ofertele lor și să folosești vara pentru a lua o decizie finală cu privire la ceea ce trebuie să faci în viața ta.


Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile vin la tine în mod natural. Luna sfert în Rac îți activează sectorul resurselor comune. Există cineva căruia îi pasă de tine și de bunăstarea ta și, din acest motiv, atunci când te va vedea în nevoie, va acționa și te va ajuta. 

S-ar putea să nici nu te aștepți ca acest mare eveniment să aibă loc, așa că atunci când ți se înmânează un cec sau un fel de ajutor, nu fi atât de șocat. Lucrurile bune vor veni în curând la tine.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Relațiile devin o prioritate pentru tine. Luna sfert în Rac îți activează sectorul angajamentelor. 

Cunoști valoarea unei relații, așa că atunci când simți că trebuie să iei o decizie finală cu privire la ceea ce îți dorești în viață, nu te teme să o urmărești.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi productivă. Luna sfert în Rac îți activează sectorul îndatoririlor zilnice.  

Ai o zi plină astăzi, așa că va trebui să te asiguri că îți stabilești prioritățile din ceea ce ai pe listă de rezolvat. S-ar putea să nu reușești să treci peste tot, dar să știi ce este pe ordinea de zi este o modalitate excelentă de a începe ziua de astăzi în forță.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Umple-ți ziua cu lucruri pe care îți place să le faci. Luna sfert în Rac îți activează sectorul pasiunii. 

Alege lucruri care știi că scot la iveală ce e mai bun în tine. Fă din ziua de astăzi o zi de fericire, relaxare și plăcere personală - cu sau fără cineva drag.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel