Horoscop, sâmbătă, 8 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, Luna intră în semnul tău zodiacal, unde mâine va avea loc Luna Plină. Luna Plină este un moment în care trebuie să renunți la lucrurile care nu mai funcționează pentru locul în care te afli în viață.

Această Lună în Berbec se va conecta cu Jupiter retrograd în semnul tău, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți analiza dorințele cele mai intime. S-ar putea să ai un munte de mutat în viața ta, dar nu-ți face griji. Luna lucrează  cu Pluto pentru a ajuta la promovarea schimbărilor pozitive în curând.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Planeta ta guvernatoare, Venus, se apropie de Soare punând accentul pe rutina ta zilnică. Momentul de a fi productiv este acum. Deși s-ar putea să nu vedeți imediat rezultatele pe care le căutați, eforturile dvs. nu vor trece neobservate pentru mult timp.

Ceea ce reține promisiunea fericirii tale ar putea fi dezvăluit în timpul Lunii pline. Apoi, puteți începe să faceți schimbările necesare care să facă munca ușoară.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este mai ușor să spui ceea ce trebuie să spui în timp ce Mercur începe să intre în ultimele grade ale Fecioarei.
Acesta este un moment bun pentru tine să ai o conversație importantă cu un șef sau o figură de autoritate.
Cu Marte care se pregătește să retrogradeze în semnul tău zodiacal, concentrează-ți atenția asupra proiectelor și planurilor sensibile la timp.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există zile în care este mai bine să te concentrezi pe creativitate și pe a face ceva distractiv și jucăuș, iar în timpul Lunii de astăzi în conjuncție cu Peștii, latura ta imaginativă este larg deschisă pentru explorare.
Folosește această perioadă pentru a face artă, a cânta muzică sau a vizita un muzeu. Dacă preferi să stai în casă, ia în considerare începerea unui proiect de artizanat care îți aduce bucurie.


Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă iubești muzica live, îți place să citești poezii cu voce tare sau ai un musical pe care ai vrea să îl urmărești, următoarele zile sunt perfecte pentru a te răsfăța cu tipul tău preferat de divertisment.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este un plus când ai garda sus și ochiul tău vigilent este atent la orice eroare de gândire care persistă de când Mercur a fost retrograd.
Astăzi, planeta care te guvernează te ajută să protejezi ceea ce alții ți-au încredințat să îngrijești.
Cu Luna și Mercur vorbind cu Neptun în sectorul tău de relații, parteneriatul tău ar putea avea nevoie de un pic de ajutor suplimentar din partea ta pentru ca lucrurile să se desfășoare fără probleme.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna începe să se poziționeze vizavi de semnul tău zodiacal, ceea ce evidențiază zonele din relațiile tale care au nevoie de atenție. S-ar putea să te fi ținut pentru tine puțin mai mult decât trebuie în aceste zile, dar în curând este timpul să îți întinzi aripile și să zbori.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O dorință puternică de schimbare este evidențiată astăzi, cu Marte în sectorul tău de învățare. Este timpul să te ramifici și să încerci ceva nou, chiar dacă asta înseamnă să urmezi un curs sau să încetinești ritmul pentru a putea recupera o scară de care ai nevoie înainte de a urmări un obiectiv important.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Uneori este mai bine să te concentrezi pe ceea ce poți și să te preocupi de restul mai târziu. Ziua de astăzi este perfectă pentru a participa la activități creative liniștite, care îți oferă șansa de a-ți canaliza copilul interior.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te suprasolicita, ci concentrează-te pe ceea ce poți controla. Este perfect pentru a gestiona aspectele financiare, inclusiv pentru a revizui oportunitățile bancare și sau de a face bani.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Concentrează-te pe crearea a ceva ce să rămână în urma ta și pe a face ceva care să reziste în timp. Ziua de astăzi este perfectă pentru a lucra la proiecte importante care necesită un pic mai mult din timpul tău. Nu-ți umple ziua cu sarcini banale care nu au sens pentru tine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Unele conversații nu mai pot fi amânate. Cu Mercur opus lui Neptun în semnul tău zodiacal, s-ar putea să te simți mai pregătit acum să vorbești despre viitor și să acorzi o șansă unei persoane speciale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel