Horoscop, sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic: 8 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Vei avea o dorință imensă să acționezi și să iei decizii. Dar ai grijă, Berbec, trebuie să faci alegerile cu foarte mare atenție. Să mergi înainte fără să îți calculezi prea bine mișcările nu te va ajuta prea mult. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

Trebuie să ai mare grijă la persoanele din jurul tău, căci această perioadă poate aduce în jurul tău persoane mai puțin bine intenționate. Trebuie să fii foarte atent, Taur și să înveți să nu tragi concluzii pripite. Concluzia este că, dacă ceva nu este în regulă, vei ști.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Când ai nevoie de ceva, este uimitor cum totul se încadrează la locul potrivit la momentul potrivit. Sectorul tău de prietenii este intens potențat în această perioadă, iar aceasta poate fi o companie reînnoită și revitalizată care este mai mult decât oportună pentru tine. 

S-ar putea să găsești acea persoană reconfortantă pe care ți-ai dorit de mult să o ai în viața ta și, deși lucrurile pot începe cu stângul sau se pot simți ca și cum ar fi pe picior greșit, ai răbdare. Lucrurile se rezolvă și ce e mai bun e pe drum.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Această fază lunară nu este cu adevărat un moment pentru a te concentra asupra iubirii, deoarece Venus este încă prea aproape de Soare, iar renașterea ei în sectorul tău matrimonial spune multe despre starea actuală a vieții tale amoroase. Lucrurile se schimbă. 

Însă, acest sfert de Lună are loc în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de carieră, și este locul unde ar trebui să-ți dedici atenția pentru restul acestei săptămâni. Fă tot ce poți mai bine în toate lucrurile, Rac. Excelența este numele jocului.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

 

Acesta ar putea fi un moment în care să decizi dacă vei rămâne pe cursul pe care te afli acum sau vei face unele schimbări. 

Dacă ai fost nemulțumit de relațiile tale actuale sau chiar de aranjamentele din carieră, acum este un moment bun pentru a începe să-ți pivotezi viața într-o nouă direcție.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Este posibil să primești suficiente detalii pentru a avea o bănuială. 

S-ar putea ca, în sfârșit, să îți dai seama de piedică pentru a o rezolva. Acordă atenție în timpul acestei faze lunare, deoarece ajută la evidențierea acestui sector cheie al vieții tale. Nu vrei să ratezi o oportunitate, odată ce ți se dezvăluie.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

Ce îți dorești mai mult decât orice pe lume, Balanță? Atunci s-ar putea să trebuiască să faci mai mult loc pentru ca acesta să fie în viața ta. 

O intuiție bruscă sau dorința de a acționa poate fi una dintre emoțiile pe care le simți și poate fi schimbarea de care ai nevoie. 

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Sunteți un semn zodiacal fix, așa că uneori vă puteți prezenta lumii ca fiind încăpățânat. Primești un imbold pentru a schimba lucrurile în viața ta. 

Acesta poate fi un semnal pentru a pune "banii acolo unde îți este gura" și pentru a începe să investești în tine. Există un domeniu din viața ta în care o achiziție îți poate face viața un pic mai ușoară. Este timpul să investighezi și să vezi cum ar arăta asta.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

S-ar putea să nu ai nevoie de prea multe imbolduri suplimentare pentru a face lucrurile să se întâmple în viața ta. Ești gata să muți munții din loc în acest an și asta include orice obiective pe care ți le stabilești pentru noul an. 

Partea cea mai bună este că pot apărea bani în calea ta, poate sub forma unei măriri de salariu sau a unui fel de promovare.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

S-ar putea să fii gata să faci ceva chiar acum, Capricorn, dar natura ta practică știe că trebuie să aștepți, să planifici, să complotezi și să te asiguri că toate elementele sunt la rând pentru a avea un adevărat succes pentru energia și efortul tău aplicat.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

S-ar putea să vă fie mult mai ușor să verificați de două ori tot ceea ce este important și trebuie confirmat. 

În loc să presupui că cineva este intenționat să nu răspundă, ridică telefonul și sună. Trimițând faxuri sau documente importante prin poștă, un pic de diligență este o idee excelentă - asigurați sau cereți o confirmare de primire semnată.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Unele lucruri sunt grozave de avut, dar nu sunt necesități, așa că păstrați-vă perspectiva în ordine.  

Dacă ai tendința de a recurge la terapia de retail în perioadele de stres, încearcă să eviți să dai click pe reclamele de pe rețelele de socializare sau, pentru o zi, deconectează-te de la calculator noaptea pentru a evita remușcările cumpărătorului mâine dimineață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel