Horoscop, sâmbătă, 8 aprilie 2023, cu Neti Sandu. O ZODIE va scoate mulți bani din buzunar

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 8 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

BERBEC

Lumea se interesează de voi, vă scoate pe la mondenităţi şi o să vă intersectaţi cu oameni care vor să colaboreze cu voi că sunteţi într-un vârf de formă. Se poate să fiţi invitaţi la un party şi să fie lume multă, distracţie pe gustul vostru şi o să vă revigoraţi.

 TAUR

O să cheltuiţi nişte bani să faceţi nişte preparate că poate sărbătoriţi o zi de naştere a cuiva din familie, o zi de nume, poate, ori vă-ntâlniţi de drag, pur şi simplu. E posibil să-ntâlniţi la o reuniune amicală o persoană care să vă propună o afacere şi să vă încânte ideea.

 GEMENI

Se poate să primiţi o invitaţie la un spectacol, poate fi şi un moment festiv şi să revedeţi prieteni pe care nu i-aţi mai văzut cine ştie de când. E posibil să-ntâlniţi o persoană care să reprezinte idealul vostru de partener de cuplu şi să iasă o relaţie.

RAC

O să luaţi din banii puşi deoparte să faceţi o trataţie la voi acasă c-aţi avut parte de nişte reuşite şi vreţi să vă bucuraţi de ele împreună cu prietenii. O să fiţi înconjuraţi de oameni care ţin la voi și sunt dispuşi să v-ajute şi să vă facă viaţa mai frumoasă.

 LEU

Cineva insistă să vă vedeţi şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la o plimbare, poate chiar în afara oraşului, dacă sunteţi dispuşi, că în mod sigur v-ar prinde bine. O să ieşiţi la socializare c-aveţi nevoie să vorbiţi cu oamenii şi să aflaţi lucruri care v-ar destinde şi v-ar da şi idei.

 FECIOARĂ

O să recurgeţi la bugetul de rezervă şi o să vă distraţi şi cu bani puţini, important e să ieşiţi din casă, mai puneţi ţara la cale. Se reuneşte familia după o perioadă în care fiecare a fost cu treaba lui şi o să puneţi la cale întâlnirea de Paşte poate.

 BALANŢA

E un grup care vă doreşte alături, să veniţi cu aerul vostru de prospeţime, cu stilul vostru şi să puneţi la cale un proiect care să v-aducă succes. O să vă caute cineva care v-a dus dorul şi poate o să vă vedeţi mai des de-aici înainte, că vreţi să consolidaţi relaţia.

SCORPION

Se poate să primiţi o invitaţie la masă, or fi momente importante de sărbătorit şi o să revedeţi prieteni mai vechi şi veţi face cunoştinţă şi cu unii noi. O să primiţi ceva în dar, poate fi şi o invitaţie în oraş, la cafea, şi o să vă facă plăcere orice gest oricât de mic.

 SĂGETĂTOR

O apariţie cu totul neaşteptată şi o să vă schimbaţi programul, o să vă petreceţi timpul în compania acestei persoane, că e cineva seducător. Poate vă faceţi timp să practicaţi un hobby şi-o s-aveţi o şi mai bună stare de spirit, că v-o fi ajuns oboseala.

CAPRICORN

Se poate să-i chemaţi pe fraţi, pe surori la masă, poate le gătiţi nişte delicatese de sezon şi staţi la o tacla. Se pare c-o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cuiva care a lipsit o vreme din viaţa voastră.

VĂRSĂTOR

O să fiţi dispuşi să ieşiţi la o plimbare, dar dacă se invită cineva la voi n-o să ziceţi nu, că vă place să fiţi gazde, dar mai ales musafiri. Invitaţii pe la diverse evenimente festive o să primiţi, dar o s-aveţi voi un criteriu de selecţie ca să alegeţi ce e pe sufletul vostru.

 PEŞTI

Poate-i scoateţi pe prieteni la un film, la un târg şi o să petreceţi câteva ore minunate ca să vă bucuraţi de prezenţa acelor oameni cu care nu vă vedeţi prea des. Simţiţi nevoia să faceţi mişcare şi, dacă o s-aveţi ocazia, o să ajungeţi prin ţară pe undeva la invitaţia cuiva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel