Horoscop, sâmbătă, 7 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 7 octombrie 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Poate faceţi o trataţie la voi acasă, ori poate ieşiţi în oraş ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, dacă nu cumva e un succes personal de luat în calcul.

E posibil să vă pice cu tronc cineva care îl are pe vino-ncoace şi o să vă doriţi să vă mai vedeţi şi de-acum încolo.

 TAUR

Se adună întreg familionul şi o să petreceţi frumos, chit că n-aveţi un motiv special, ci doar faptul că v-a fost dor, câţi tot fost plecaţi în vacanţe şi acum v-aţi reunit.

Se poate să vă duceţi la o zi de naştere, de botez şi să revedeţi rude şi prieteni de care v-a fost dor.

GEMENI

O să funcţionaţi bine în familia de grup că plecaţi într-o excursie, aveţi vreun meci amical, le-aţi permis o vizită altor prieteni şi vă duceţi.

Vă consumaţi timpul liber cu activităţile preferate c-aveţi nevoie să descărcaţi tensiunile şi poate jucaţi ceva pe un teren de sport.

 RAC

Prezenţa cuiva o să vă aducă un plus de lumină în suflet şi poate vă motivează să faceţi progrese în cariera ca resurse interioare aveţi.

Vă ia cineva într-o plimbare care o să vă placă, o să vă facă bine, sufleteşte şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

 LEU

Or să vă răsfeţe şi pe voi, unii, alţii, c-aţi făcut-o şi voi de nenumărate ori, şi o să mai uitaţi de griji şi de celelalte greutăţi de zi cu zi.

Poate-i organizaţi un pic pe copii, îi duceţi în parc la jocuri, o fi ziua vreunuia dintre ei şi o să fie animaţie mare.

FECIOARĂ

O să luaţi parte la o sărbătoare în familie, e o zi de naştere, de cununie, sau un party pur şi simplu ca s-a încheiat o etapă grea.

Poate aflaţi ce se întâmplă cu interviul pentru un job pe care l-aţi dat şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut le luni încolo. Încotro.

BALANŢA

E rost de distracţie, poate vă sărbătoriţi, sau vă duceţi la un eveniment festiv, se-ntâmplă ceva nou prin oraş şi o să fiţi şi voi acolo. 

Prietenii sunt în jurul vostru şi o să vă faceţi program comun, va duceţi într-o excursie, sau la vreun party şi o să fie distracţie.

SCORPION

Poate alegeţi o variantă de relaxare ca să vă refaceţi forţele s-o puteţi lua de luni, de la capăt cu forţe proaspete

Se pare că v-aşteaptă cineva prin ţara să le faceţi o vizita unor prieteni, sau unor rude şi o şi o să vă duceţi, dacă sunteţi în formă.

 SĂGETĂTOR

Se adună prietenii şi poate plecaţi împreună pe undeva să luaţi aer, să faceţi o baie de sare, sau să vă căţăraţi pe munte - ori într-un parc de agrement.

O să vă bucuraţi de o veste bună, de o prezenţă agreabilă şi o să vă petreceţi timpul liber în această companie.

CAPRICORN

Sunt câţiva cunoscuţi care vor să vă întâlniţi, să petreceţi la o zi de naştere, să vă mai faceţi şi alţi prieteni pe-acolo.

O revenire la o relaţie care v-a completat frumos sufleteşte pentru o vreme, dar s-a mai deteriorat în timp, acum însă, daţi refresh.

VĂRSĂTOR

O să întâlniţi pe cineva care o să vă fascineze de la prima vedere şi o să vă arătaţi interesaţi de compatibilitatea care ar putea fi între voi.

Se poate să vă duceţi la logodnă cuiva, să le fiţi martori de cununie religioasă unor oameni dragi şi să vă simţiţi şi voi împliniţi sufleteşte.

PEŞTI

Familia are nevoie de voi şi o să le faceţi o vizită alor voştri, le duceţi ce le trebuie şi o să vă bucuraţi de o după amiază ticnita împreună.

O să scoateţi din banii puşi deoparte să le oferiţi alor voştri o plimbare în oraş, o masă la un restaurant şi încă multe altele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel