Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: sâmbătă, 6 noiembrie 2021.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Fă ceva care aduce un sentiment de stabilitate și structură în cariera ta și este Ok să îți asumi un risc. Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activând sectorul tău de aventură.  Acest lucru poate însemna să călătorești mai departe decât plănuiai pentru un interviu de angajare sau să te oferi voluntar pentru a face o excursie sau un curs pentru a obține abilitățile de care compania ta are nevoie, iar tu ești persoana perfectă pentru a face acest lucru.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Credeți în voi înșivă și aveți încredere în credința voastră pentru a vă scoate din impas. Luna în Săgetător colaborează cu Saturn activând sectorul tău de studii superioare. Există atât de multe lucruri pe care le poți învăța din religie și filozofie care te pot ajuta să-ți întărești credința în ceea ce este posibil.  Chiar dacă nu îți place să citești, alege o carte auditivă care te ajută să înveți despre chestiuni spirituale care te ajută să fii mai hotărât în ideile și gândurile tale. 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Așteptați-vă la o provocare din partea partenerului dvs. când vine vorba de modul în care faceți lucrurile, inclusiv modul în care acestea sunt împărtășite.  Luna în Săgetător colaborează cu Saturn activând sectorul tău de resurse partajate, iar cu Saturn implicat, anticipează că s-ar putea să pierzi ceva din punct de vedere financiar sau să fii nevoit să ajuți un prieten sau un membru al familiei cu o factură care a fost bruscă și neașteptată.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Relațiile sunt o muncă și, uneori, sunt mai mult decât poți face față. Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activându-ți sectorul angajamentului. S-ar putea să fiți cel care depune partea leului de efort în relația cu o altă persoană. Acest lucru poate fi epuizant pentru tine, iar pentru ei, poate părea controlant. Ai grijă să nu-ți asumi mai mult decât pare sănătos și fii atentă unde se termină rolul tău și unde începe al lor. 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Faceți din iubire o acțiune consecventă pe care o comiteți în fiecare zi. Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activând sectorul tău de romantism, chiar nu este ușor să rămâi atât de aproape și conectat la un prieten sau partener fără o mică legătură în fiecare zi.  Așadar, ascunde-ți mândria. Ridică telefonul și sună. Fii cel care dă primul îmbrățișare. S-ar putea să fii respins la început, dar, încetul cu încetul, lucrurile pot începe să se topească și să înmoaie inima ta (și a lor).

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Căminul ar trebui să fie un loc în care oamenii se simt confortabil să fie, și ei bine, tensiunea din casa ta ar putea fi cauzată de reguli și mai multe reguli care împiedică libera exprimare a celor care locuiesc acolo. Acest lucru trebuie să se schimbe.  Luna în Săgetător lucrează cu Saturn care îți activează sectorul familiei, iar aceasta este șansa ta de a reconstrui gărzile de siguranță din jurul casei tale pentru a promova un sentiment puternic de securitate care să îi ofere inimii tale permisiunea de a lăsa garda jos și de a exprima dragostea în mod deschis.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

O mulțime de discuții despre ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești ar putea avea loc între tine și alți membri ai familiei care s-ar putea să nu fie de acord cu tine. Luna în Săgetător colaborează cu Saturn activându-ți sectorul de comunicare.  Puteți intra în orice situație și ajuta la rezolvarea ei cu mentalitatea și atitudinea potrivită. De-a lungul anilor, este posibil ca unele probleme să fi acumulat furie și resentimente care încă nu s-au rezolvat, dar cu puțin timp, ascultare și o conversație sinceră, ajungerea la miezul problemei devine mai ușoară.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai importantă sarcină a ta astăzi poate implica modul în care cheltuiești și folosești banii. Și, este foarte important să vorbești despre ceea ce simți că trebuie să plătești, să îmbunătățești și să câștigi mai mult în viața ta financiară.  Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activându-ți sectorul bunurilor personale, iar acesta este un moment minunat pentru a recupera ceea ce ai pierdut în urma unor decizii proaste sau a unor informații eronate. Astăzi, începutul de a vă extinde din nou raza de acțiune poate avea fundația este reconstruită.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poți cumpăra lucruri precum dragostea, dar poți câștiga respectul și prestigiul care te poziționează într-un rol puternic care să facă schimbări pentru tine și pentru alții.  Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activându-ți sectorul identității și este atât de important să lucrezi la obiectivele tale, la credințele tale și la modul în care interacționezi în cadrul cercurilor sociale care te susțin în moduri pozitive și încurajatoare pentru schimbările pe care încerci să le faci și care îți îmbunătățesc viața.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile se schimbă, dar amintirile continuă să trăiască. Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activându-ți sectorul trecutului și ai o oportunitate extraordinară de a întoarce cercul complet.  S-ar putea să nu recâștigi controlul deplin asupra a tot ceea ce speri să reușești, dar ai șansa de a face lucruri pe care ți-ai dorit să le faci, dar nu ai putut din cauza faptului că ești mai treaz și mai atent la oportunitățile tale și la cât de prețios este cu adevărat timpul.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Uneori ai nevoie ca un vechi prieten să revină în preajma ta pentru a-ți reaminti cât de departe ai ajuns.  Luna în Săgetător colaborează cu Saturn care îți activează sectorul prieteniei și este bine să petreci timp cu oameni de calitate care scot la iveală ce este mai bun în tine. Ieșiți în oraș cu prietenii. Faceți planuri pentru cină. Mergeți să vedeți un spectacol.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să fie un caz în care nu contează ce știi, ci pe cine cunoști atunci când vine vorba de obținerea unui nou loc de muncă.  Luna în Săgetător lucrează cu Saturn activând sectorul tău de carieră, așa că întreabă-i pe alții cu care ai lucrat dacă există oportunități disponibile pentru tine. Fă-ți o rețea online. Implică-te mai mult pe  și vezi unde te duce drumul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel