Horoscop, sâmbătă, 6 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, sâmbătă, 6 ianuarie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, dar se întâmplă și persoanei care își caută oportunitățile. În timpul trigonului Lunii cu Soarele, s-ar putea să descoperi o informație ascunsă despre un loc de muncă vacant.
Acesta este momentul să te concentrezi asupra carierei, Berbec. Profită de asta; astrele sunt în favoarea ta.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Dacă a existat o zi în această săptămână care s-a dovedit a fi norocoasă pentru tine, aceasta este astăzi. Luna se va afla în semnul relațiilor tale și, în timp ce alte semne zodiacale nu se descurcă atât de bine cu energia Scorpionului, este locul în care tu prosperi.
Aceasta este ziua perfectă pentru a planifica o ieșire specială cu partenerul tău. Dacă ești singur, du-te și fă ceva doar pentru tine. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Redescoperă arta jurnalului și notează acolo lucrurile la care te gândești. Îți poți creiona gândurile în fiecare dimineață.
Amplasează-ți ideile o pagină albă și lucrează cu adevărat la unele dintre speranțele incredibile pe care le ai pentru viitor. Ia în considerare posibilitatea de a-ți scrie planul pentru următorii 5 ani, 10 ani și 15 ani. Este bine să-ți stabilești un obiectiv și să țintești spre el.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ai atâtea idei minunate despre dragoste, creativitate și romantism. Așa că, de ce să nu fii tu însuți și să-i lași pe ceilalți să vadă această latură tandră a personalității tale?
Nu există niciun motiv pentru a-ți ascunde adevărata natură în spatele unui zâmbet. Mergi până la capăt și fă tot ce-ți face plăcere.


Leu (23 iulie - 22 august)
Trebuie să reziști impulsului de a sta acasă și poți să-ți începi ziua făcând mici lucruri care te motivează.
Dă drumul la câteva dintre melodiile tale preferate și fă-ți planuri de viitor. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Deși poate părea că ești prea dur cu tine însăți uneori, adevărul este că întotdeauna găsești o cale de a obține ceea ce îți dorești. Așa că atunci când Luna se află în armonie cu Soarele, simți acest lucru extrem de intens. Vrei să storci tot ce e mai bun din viață și să obții tot ce poți din fiecare moment. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Sunt două lucruri de luat în considerare astăzi, Balanță: valorile tale și viața de familie. Tranzitul Luna trigon Soare aduce armonie în aceste două domenii ale vieții. Așadar, investește timp, discută cu copiii tăi, dacă ești părinte. În loc să stai conectat în mediul online, petrece timp de calitate cu cei dragi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Te simți bine să fii deschis și sincer, așa că atunci când Luna se află în trigon cu Soarele, asta vrei să fii. Există lucruri care pur și simplu trebuie spuse, chiar dacă conversațiile sunt greu de purtat. În loc să ții emoțiile pentru tine, fii expresiv și deschis. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sfârșitul este atât de trist, dar uneori trebuie să încerci ceva nou care să marcheze această zi ca punct de tranziție, fie că alegi să faci o poză, fie că scrii undeva aceste lucruri. Ia ca atare momentele dulci-amare și nu te feri de ele, pentru că după poate să apară ceva măreț.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Un prieten bun poate fi singura persoană care te ajută să descoperi ce se ascunde în interiorul tău. Este posibil să ai această singură persoană care îți susține visele, iar când începe să te prezinte persoanelor potrivite, se deschid ușile. Oportunitățile sunt acolo pentru tine și e important să profiți de ele. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Uneori poți fi atât de prins cu munca încât uiți să te distrezi. Trigonul de astăzi al Lunii cu Soarele este un memento blând pentru a-ți aminti că trebuie să găsești echilibrul în toate lucrurile. Este minunat să te simți dedicat carierei tale, dar nu-i permite acesteia să te consume total.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Astăzi este unul dintre acele momente perfecte pentru a investi în oamenii pe care pur și simplu îți place să îi ai alături. Trimite mesaje text acelor persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Gândește-te la un lucru pe care îl poți face pentru a ușura viața unei alte persoane. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel