Horoscop, duminică, 6 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Luna intră în Taur, sectorul banilor și al bunurilor personale, iar proprietățile imobiliare ar putea fi în atenția ta. Așadar, Berbec, dacă ești pe piața pentru o casă nouă sau ai unele lucruri de făcut pentru a te pregăti financiar pentru o mutare, acum este momentul să te pregătești și să îți pui în ordine actele. 

 

Taur

Luna se va afla în semnul tău în următoarele câteva zile, iar acesta este un moment bun pentru a te concentra asupra ta - lucrurile pe care vrei să le faci pentru a-ți îmbunătăți viața. Dacă ai un curs pe care trebuie să îl urmezi sau ceva legat de jobul tău care este o cerință pentru certificare, pune-ți în gând să îl faci.  Poate că un curs online va fi o opțiune pe care nu o aveai până acum, deoarece Luna va tranzita Uranus în zilele următoare.

 

Gemeni

Cineva despre care aveai o bănuială că este dubios și că nu este de partea ta ar putea să-și dezvăluie astăzi adevărata față.  Sectorul tău inamic se activează atunci când Luna se mută în Taur mai târziu în cursul serii, iar acest lucru îți aduce o perspectivă emoțională și o conștiință psihică. Acordă atenție vocii tale interioare și modului în care te simți.  Instinctele tale instinctuale pot fi mai ascuțite decât de obicei, iar o descărcare cosmică de informații ar putea veni la tine chiar și în timp ce ești într-o conversație cu cineva. 

 

Rac

Luna intră în Taur, sectorul tău al prieteniilor, și este un moment bun pentru a-ți număra binecuvântările. Unele prietenii pe care le ai valorează greutatea lor în aur.  S-ar putea chiar să vrei să iei o felicitare sau să trimiți un text dulce și sentimental pentru a lăsa această persoană să știe cât de mult înseamnă să o ai în. viața ta. 

 

Leu

Cariera și statutul social sunt cele asupra cărora trebuie să te concentrezi odată ce Luna intră în Taur, mai târziu astăzi, și este momentul să plantezi semințe pe care ai vrea să le vezi crescând în ceva prosper. Îți dorești un nou loc de muncă sau poate că ești pregătit să îți construiești propria afacere.  Ia un carnețel sau pregătește o foaie Excel pentru a începe să notezi oportunitățile și începe procesul de explorare a opțiunilor tale. Veți dori să luați multe notițe și să aveți lucrurile organizate pentru a le putea consulta mai târziu. 

 

Fecioară

Luna intră în Taur, sectorul tău de studii superioare, dar este și locul convingerilor și al filozofiei tale personale.  Ai felul tău de a face lucrurile, dar următoarele zile pot fi super utile dacă trebuie să te ții de un vis sau de o viziune pe care o ai pentru viața ta. Dacă te-ai luptat cu concentrarea, Luna în Taur poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a găsi tenacitatea de a începe și de a termina proiectul tău.

 

Balanță

Sectorul resurselor comune te poate face să fii încăpățânat, dar ocupat când Luna va tranzita Taurul în următoarele zile.  S-ar putea să vi se ceară să oferiți un ajutor financiar cuiva la care țineți cu adevărat, iar acest lucru vă poate împinge la extrem. Încercați să fiți atent și util în același timp, fără a provoca daune propriului buget în acest proces. Faceți ceea ce credeți că este cel mai bine, dar aveți grijă și de propriile nevoi.

 

Scorpion

Luna intră în Taur, sectorul angajamentelor și al parteneriatelor, dar poate exista o oarecare instabilitate în aceste domenii ale vieții tale.  Fiind un semn fix, vrei și ai nevoie să simți că viața ta este în ordine și nu plină de surprize nedorite sau neașteptate.  Așadar, în timpul acestor momente perturbatoare, încercați să vă păstrați calmul. Și fii sensibil, fără a reacționa exagerat chiar și în momentele de furie.

 

Segetător

Luna în Taur îți atrage atenția asupra sarcinilor de care trebuie să te ocupi până la finalizarea lor. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce este frumos în a fi finalizat un proiect extraordinar și pe impactul pe care îl ai asupra vieții celorlalți odată ce este finalizat. Te vei simți atât de bine că nu ai renunțat!

 

Capricorn

Sunt atât de multe lucruri frumoase de făcut și de văzut, Capricorn, așa că nu-ți petrece tot timpul în casă, chiar și atunci când temperatura scade.  Odată ce Luna se află în sectorul tău de plăcere, este timpul să te răsfeți. Taurul este un semn care se remarcă prin dragostea pentru mâncare, țesături și frumusețea din natură, așa că plănuiește să ieși și să explorezi în următoarele zile. 

 

Vărsător 

Familia poate fi totul pentru unii, dar există momente în care te vei simți mai apropiat de prieteni decât de rude. Luna intră în Taur, sectorul tău al căminului și al familiei, unde Uranus s-a aflat în ultimii doi ani, iar lucrurile rămân greu de gestionat uneori, dar sentimentele tale vor ajunge la apogeu. Aceste provocări te pot face să te simți crud, dar te ajută să vezi că ai parte de mult sprijin și dragoste și din partea altor persoane.

 

Pești

Luna intră în Taur, sectorul tău de comunicare, iar acesta este un moment excelent pentru a te apuca de scris, pentru a șterge e-mailurile vechi și pentru a-ți actualiza semnătura și biografia pe rețelele de socializare. Acesta este un moment excelent pentru a vedea ce există în domeniul muncii tale sau, dacă te gândești să devii un schimbător de carieră, pentru a face niște cercetări și a afla dacă este sau nu ceva ce vrei cu adevărat să faci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel