Horoscop, sâmbătă, 5 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Ești ambițios, atunci când Luna se află în semnul tău zodiacal, dar Universul ar putea avea alte planuri pentru tine, inclusiv să-ți limiteze unele activități. Luna vorbește cu Saturn în sectorul tău de carieră și statut social. 

Așadar, concentrează-te pe maturitate și pe dezvoltarea lucrurilor pe care ai vrea să le realizezi astăzi. Ar putea fi util să pui câteva lucruri în ordine, pentru a evita greșelile costisitoare.

Taur

Luna se află în sectorul tău de dușmani ascunși, iar acest lucru ar trebui să-ți dea de înțeles că este mai bine să îți ții radarul deschis pentru zonele de dispută și să eviți dramele. 

Luna vorbește cu Saturn, lucru care te ajută să vezi adevărul din spatele tuturor interacțiunilor. Conștientizarea este atât de utilă pentru tine acum, așa că folosește-o în avantajul tău.

Gemeni

Luna în Berbec poate fi un imbold pentru prieteniile tale și îți aduce o nouă energie, care te face să te simți optimist și plin de speranță. 

Acesta este un moment excelent pentru a-ți construi relații în domenii în care simți că există situații reciproc avantajoase. Comerțul și încheierea unor tipuri de acorduri comune pot avea loc astăzi, într-un mod pozitiv.

Rac

Luna în Berbec îți activează sectorul carierei și al statutului social și, cum acesta este un semn de foc, ești mai mult decât de obicei, condus emoțional. 

Dacă căutați să-ți revizuiești opțiunile, astăzi este o zi bună pentru a obține oferte.

Leu

Astăzi există multe modalități să dobândești rapid cunoștințe și informații noi, fără a fi nevoie să faci investiții uriașe de timp sau efort. 

Luna în Berbec îți activează sectorul educației, iar acest lucru te încurajează să cauți opțiuni rapide și ușoare care îți oferă o mulțime de date. 

Ia în considerare posibilitatea de a asculta un podcast sau un videoclip de pe YouTube, în timp ce te pregătești dimineața. Abonează-te la un sistem de e-reading, care să-ți permită să asculți o carte, în timp ce conduci sau mergi cu trenul spre serviciu. 

Fecioară

Luna în Berbec îți activează sectorul resurselor comune și multe pot fi ale tale, dacă le ceri. S-ar putea să nu te simți confortabil să faci cereri, de teama să nu pari nevoiaș sau incapabil să faci lucrurile independent. 

Balanță

Nu te grăbi să te arunci în ceva de care nu ești 100% sigur. Luna în Berbec îți activează sectorul angajamentelor și s-ar putea să fii prea zelos și gata să spui "da" unei solicitări, fără să iei în considerare tot ce implică. 

Asigură-te că tot ceea ce decizi să faci, mai ales dacă este consumator de timp, nu va încălca sau limita libertatea ta de a urmări alte interese - lucruri care te pasionează cu adevărat să le faci.

Scorpion

Fii scurt și la obiect, Scorpionule. Luna în Berbec îți activează sectorul îndatoririlor zilnice și nu este o zi în care să faci economii sau să pierzi timpul. Profită la maximum de următoarele 24 de ore pe care le ai. 

Încearcă să faci tot posibilul să-ți menții un program strict, mai ales dacă lucrezi și trebuie să dai socoteală unui șef sau unui supraveghetor.

Săgetător

Fii spontan, pentru că îți vor veni o mulțime de idei astăzi.

Luna în Berbec îți activează sectorul creativității și este momentul să te joci și să îți permiți să fii copil, pentru o vreme. 

Scrie sau bucură-te de unele dintre melodiile tale preferate de modă veche. Fă o plimbare cu mașina prin oraș sau ia-ți o carte pe care să o citești în weekend.

Capricorn

Ziua poate avea o energie competitivă, când Luna în Berbec îți activează sectorul casei și al familiei. O competiție între membrii familiei poate fi de fapt sănătoasă, mai ales dacă motivează fiecare persoană să muncească puțin mai mult, decât de obicei. 

Se poate ca azi să-ți vezi slăbiciune și să lucrezi la anumite defecte. În loc să respingi criticile, privește-le constructiv - chiar dacă este doar pentru astăzi.

Vărsător

Unele persoane pot părea nepoliticoase, când Luna în Berbec îți activează sectorul comunicării, dar concizia poate fi un lucru minunat. 

Pești

Investește cu înțelepciune și, dacă vezi o afacere, consideră că acesta ar putea fi un moment bun să o cumperi sau să investești în ea. 

Luna în Berbec îți activează sectorul banilor și al bunurilor personale. S-ar putea să te simți mai îndrăzneț și mai curajos să cumperi ceva pentru care, în mod normal, nu ai cheltui bani în orice alt moment, potrivit Yourtango.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel