Horoscop, sâmbătă, 5 iunie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Horoscop. Sâmbătă, 5 iunie, avem un careu între Mercur retrograd și Neptun, aspect responsabil de multiple neînțelegeri. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult pe gânduri pentru că s-ar putea să devii destul de confuz. Mai bine concentrează-te pe acțiune.

 

Taur

Vei găsi scuzele și argumentele perfecte de fiecare dată când vei dori să faci cheltuieli nechibzuite. Vei dori să îți cumperi lucruri aparent folositoare.

 

Gemeni

Vei observa că nu vei fi în stare să iei propriile decizii. De fiecare dată când te vei hotărî, cineva din anturajul tău va veni cu o altă idee care te va încânta.

 

Rac

Nu lăsa trecutul să îți dicteze parcursul acestei zile! Este posibil să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

 

Leu

Prietenii te pun pe drumuri degeaba. Planurile pe care le aveați împreună vor suferi modificări și s-ar putea să fii printre ultimii care află.

 

Fecioară

Treburile gospodărești ți se vor părea mai epuizante ca niciodată. Va trebui să ceri și să cauți sprijinul celor apropiați. Nu le poți face singur pe toate.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel