Horoscop, sâmbătă, 5 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 5 august, potrivit știrileprotv. E weekend, deci este momentul pentru distracție. Fie că organizezi o ieșire cu prietenii în oraș, îți propui să mergi la piscină sau mergi la mare, ziua de azi poate fi prielnică pentru așa ceva. Poate fi o zi bună și pe plan sentimental, unde se poate vorbi chiar de o căsătorie.

 

BERBEC

E posibil să vă luaţi cu treabă pe acasă şi să nu mai apucaţi să daţi o raită şi pe afară, să mai schimbaţi o vorbă cu prietenii, să faceţi o baie la piscină, măcar, dacă nu la malul mării

O apariţie care să vă dea o stare de spirit mult mai bună şi o să vă remontaţi pentru săptămâna care vine, că poate mai aveţi treabă la serviciu.

TAUR

Poate vreţi să-ncercaţi ceva nou, poate fi din sfera de agrement, un sport, sau o îndeletnicire în care să-i cooptaţi şi pe ai voştri, pe copii, în mod special ca să vă distraţi.

Poate mai faceţi nişte cumpărături online, vă luaţi câte ceva util pentru casa şi ai voştri şi economiile se cam duc.

GEMENI

O să refaceţi grupul de prieteni de altădată şi o să plecaţi pe undeva la plimbare, sau o ieşire pe la mondenităţi că vă simţiţi bine împreună.

O să vă achitaţi de o obligaţie morală să vă duceţi într-o vizită, la cineva care locuieşte în alt oraş, c-aţi promis.

 RAC

Se poate să vă duceţi undeva cu trenul, autocarul ori maşină proprie, dacă i-aţi făcut o verificare prealabilă. Se pșoate să fie maşina prietenilor, important e că e rost de plimbare

E cineva care s-ar putea să vină de departe ca să vă vedeţi, să vorbiţi ceva important, dar întâi se asigura că sunteţi acasă.

LEU

O să vă puteţi recâştiga o iubire care părea pierdută şi o să vă bucuraţi de o bună înţelegere după o perioadă în care lucrurile n-au mers tocmai bine.

Se observă cheltuieli, poate pentru că sunteţi în vacanţă, sau o să plecaţi pentru două zile, măcar, să faceţi o baie în mare.

FECIOARĂ

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi o să discutaţi pe îndelete la o cafea să vedeţi dacă vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor.

Poate luaţi lecţii de şoferie, sau e un job, doar pe durata verii ca să faceţi rost de bani de buzunar

BALANŢA

V-aţi ocupat de toată lumea, mai puţin de voi, şi poate alegeţi o preocupare lejeră, care să vă relaxeze şi să vă refaceţi tonusul.

O apariţie surpriză! Vine cineva care vrea să daţi refresh relaţiei care o fi trecut prin multe şi acum va aşezaţi şi voi, vă liniştiţi.

SCORPION

Se poate să se cam dezmembreze grupul cu care voiaţi să plecaţi în excursie şi o să rămâneţi cu cei care vă sunt fideli și atunci şi atmosferă va fi una bună.

Vă caută cineva care are intenţii, serioase, de căsătorie şi dacă şi voi vă doriţi acelaşi lucru o să cultivaţi relaţia.

SĂGETĂTOR

E posibil să se reunească familia cu prilejul unui eveniment festiv, o nuntă, un botez, o aniversare, şi o să revedeţi rude şi prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

V-aşteaptă cineva prin ţară, pe undeva, poate şi prin lume şi-n funcţie de timp şi de bani o să daţi o fugă pe-acolo.

CAPRICORN

Poate sunteți la început de drum într-o relaţie şi o să alegeţi o destinaţie romantică, vă duceţi într-un city break ca să fiţi într-un mediu neutru.

Poate alegeţi o preocupare deconectantă, să practicaţi un sport - din cele de sezon ca să descărcaţi surplusul de energie.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă luaţi cazare într-o staţiune de agrement ca să vă rupeţi de stresul cotidian şi să reveniţi cu forţe proaspete c-aveţi ambiţii mari din toamnă, în sfera profesională.

Poate daţi o petrecere la voi acasă, dacă nu vă deranjează să munciţi şi înainte şi după, ca să revedeţi nişte buni prieteni.

PEŞTI

Prezenţa cuiva o să fie o gură de oxigen, c-o fi cineva care v-a lipsit, de care v-a fost dor şi o să vă încărcaţi, frumos, bateriile sufletului

O să vă preocupe starea de funcţionare a maşinii şi dacă plecaţi în concediu şi dacă o să vă plimbaţi cu ea prin oraş, ca să nu vă treziţi cu probleme.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 aug 2023, 08:05 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience