Horoscop, sâmbătă, 4 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Timpul ți-a oferit o mulțime de oportunități pentru a-ți evalua viața și prieteniile. Acum însă, ai putea afla ce lucruri din viața ta îți subminează creșterea. Lasă oamenii să-ți câștige încrederea înainte de a le-o acorda  de la sine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Pe măsură ce Saturn începe să își croiască drum prin Pești, sectorul tău de relaționare, este posibil să afli că există câteva persoane din grupul tău social care obișnuiau să fie extrem de prietenoase cu tine, însă lucrurile s-au schimbat.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Trebuie să ai nevoie de puțin mai multă energie, întrucât este posibil să ți se dea un pic mai multă responsabilitate decât ți-ai propus inițial la locul de muncă. Dacă vrei să pleci, s-ar putea să fie greu să-ți schimbi locul de muncă în acest moment din cauza diverșilor factori. Începând de astăzi, nu mai face economii.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Pe măsură ce Saturn se plasează direct în casa ta a educației, a filozofiei personale și a călătoriilor pe distanțe lungi, s-ar putea să îți fie greu să nu te implici emoțional în anumite situații. Mai mult, lucrurile pot deveni și tensionate în preajma acestor subiecte.


Leu (23 iulie - 22 august)
Saturn direct va avea loc în casa pe care o guvernează Scorpionul. Așadar, acest lucru are legătură cu secrete profunde și întunecate, cu chestiuni legate de viață și de moarte, inclusiv moșteniri, succesiuni și banii altora. Astăzi, fii clar cu privire la intențiile tale. Nu vrei să induci pe nimeni în eroare, chiar dacă crezi că este inofensiv. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Angajamentul poate fi greu de dus la bun sfârșit. Saturn va avea loc în casa ta a angajamentelor. În timpul fazei sale retrograde, este posibil să fi pus la îndoială dragostea ta pentru cineva.  Dacă relația ta a rezistat încercărilor prin care a trecut în ultimele luni, Saturn direct îți va oferi binecuvântarea unei relații frumoase.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Este atât de important să ai grijă de tine, iar acum că Saturn staționează direct în sectorul tău de sănătate și bunăstare, vei simți că îți poți atinge obiectivele pe care ți le-ai propus. Acesta este un moment bun pentru a-ți reevalua anumite probleme de sănătate, dacă ele există. Dacă trebuie să stabilești o întâlnire cu un antrenor de fitness sau să îți faci analize de laborator, acum este un moment bun să o faci. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cu Saturn direct care are loc în sectorul tău de creativitate, s-ar putea să găsești în sfârșit pasiunea pe care o cauți de ceva vreme. Dacă te-ai gândit să-ți începi propria afacere, astăzi ar putea fi un moment excelent pentru a face actele de constituire și de înregistra a numelui afacerii.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dacă ești în căutarea unui apartament, s-ar putea să găsești unul într-o parte mai frumoasă a orașului, dar într-o clădire mai veche, decât ai fi luat în considerare în trecut. Acesta este un moment bun pentru a aborda cu seriozitate imaginea financiară generală. Saturn în sectorul tău de casă vrea să fii responsabil!


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Este timpul contractelor, Capricorn. Saturn intră direct în a treia ta casă, care guvernează chestiunile contractuale. Contractele pentru tine ar putea include cumpărarea unei mașini noi și vei dori să te asiguri că citești bine toate clauzele. Un sfat pe care ai putea să îl iei în considerare este să ai un avocat care să îți citească toate documentele.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cu Saturn în a doua ta casă, ești în poziția de a câștiga bani. Este un moment bun să te uiți la ceea ce se întâmplă pe piața bursieră acum, dar este și un moment excelent pentru a economisi bani, iar Saturn este aici pentru a te ajuta.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Este timpul să te maturizezi, Pești, iar în timpul lui Saturn direct în semnul tău, te vei maturiza rapid. S-ar putea să te simți vinovat de unele decizii proaste pe care le-ai luat în viață. Dar acesta este, de asemenea, un moment în care poți învăța acele lecții din trecut și le poți transforma în înțelepciune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel