Horoscop, sâmbătă, 4 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 4 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Evaluează-ți prieteniile, Berbec. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de prieteni. Se știe că Saturn este dur și stăpân pe sarcini, iar tu s-ar putea să observi mai mult acest lucru atunci când cineva încearcă să îți controleze alegerile. Acest lucru te poate deranja, Berbec, și totuși te poate ajuta să te îmbunătățești într-un domeniu al vieții tale care este în haos. Totul depinde de modul în care decizi să privești situația ta particulară.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Regândește-ți strategia profesională, Taur. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de carieră și statut social. Caracterul este totul, iar atunci când te ridici în vârful carierei tale profesionale, orice fisuri sau defecte în modul tău de a face lucrurile ies la iveală. Acum este momentul să îți perfecționezi alegerile. Dacă observi că neglijezi mai mult decât de obicei un anumit domeniu al muncii tale, organizează-te și lucrează la asta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te întorci la rădăcinile tale spirituale, Gemeni. Saturn retrograd începe să aducă atenția asupra sectorului tău de credințe, dar și asupra învățăturii superioare. Există un mod în care este posibil să fi fost învățat să crezi. Bineînțeles, a trebuit să îți dai seama de lucrurile pe cont propriu pe măsură ce ai crescut. Dar, acum s-ar putea să descoperi că vrei să regândești unele dintre obiceiurile sau ritualurile pe care le făceai în copilărie. Aceasta poate fi o perioadă minunată de vindecare și creștere pentru tine, Gemeni. Și, începe cu explorarea de către tine a ceea ce înseamnă totul, acum că vezi lucrurile în retrospectivă.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este momentul să ierți. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de secrete și resurse comune. Oamenii te pot dezamăgi. Pot fi uneori egoiști, iar alteori pot fi zgârciți. Nu poți controla pe toată lumea și modul în care abordează viața. Tu ești responsabil de propriul comportament, inclusiv de cât de generos vrei să fii (sau nu). Această perioadă este pentru tine să te gândești la ceea ce vrei și la ceea ce nu vrei și cât de mult ai nevoie de ajutorul celorlalți.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Rămâi cu ceva chiar dacă pasiunea a dispărut, Leu. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de relații și angajament. Este posibil să simțiți presiunea de a face ceva pentru cineva. Și poate exista un aer de datorie în relația voastră chiar acum. Este posibil să ai tendința de a privi spre caracterul practic al vieții tale amoroase. Chiar dacă acesta nu este întotdeauna cel mai distractiv mod de a fi cu o persoană, își poate avea scopul său pentru moment.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Lucrezi la sănătatea ta, Fecioară. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de autoîngrijire și a rutinelor. Săptămâna a trecut în viteză și cu atât de multe de făcut în doar patru zile s-ar putea să te fi neglijat. Astăzi, este timpul să reflectezi la care sunt obiectivele și visele tale. S-ar putea să fi învățat că o rutină nu mai era sustenabilă; acum, este timpul să o schimbi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te îndrăgostești de tine însuți, Balanță. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de creativitate și pasiune. Este ceva atât de special la timpul pe care îl investești în tine. Și, s-ar putea să ai parte de ceva dăruit ție, chiar dacă nu crezi că îți dorești asta. Un timp petrecut singur este o oportunitate  pentru tine de a face lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci. De la a merge la cumpărături la a citi o carte sau a face o plimbare într-un parc. Tot ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi asupra ta.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dobândești o apreciere profundă pentru familia ta, Scorpionule. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de acasă. Uneori, părinții și rudele pot simți că fac prea multe presiuni pentru a se îngrijora și a se preocupa de viața ta. Dar există, de asemenea, un confort în a fi persoana iubită. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Decizi să spui mai puțin și să asculți mai mult, Săgetătorule. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de comunicare. Tu ești cel care scoate lucrurile la suprafață. Nu îți place să îți ascunzi sentimentele sau să te prefaci că gândurile tale nu sunt acolo. Dar astăzi, este posibil să adopți o abordare mai pasivă, de observator pasiv. Cine te cunoaște cu adevărat ar putea recunoaște ceea ce faci. De fapt, fără să scoți un cuvânt, ochii tăi pot spune totul.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Începeți să economisiți mai mulți bani, Capricorn. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de venituri și bunuri personale. Acesta este momentul perfect pentru a reduce unele cheltuieli. Este posibil să ai câteva plăți automate sau lucruri pe care trebuie să le anulezi, dar nu ai făcut-o încă. Tot ceea ce reușești să economisești te face automat mai bogat, Capricorn. Așadar, uită-te peste finanțe și vezi unde îți poți controla mai bine bugetul.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești pregătit să fii mai autentic cu oamenii care nu te cunosc bine, Vărsătorule. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de dezvoltare personală. Acesta este momentul să lucrezi la obiectivele tale, la visele și chiar la temerile tale. Este posibil să fii cel mai rău critic al tău acum. Așa că oferă-ți spațiu pentru a face greșeli. Poți realiza atât de multe acum dacă îți structurezi programul în mod corect.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Renunță la trecut, Pești. Saturn retrograd începe să atragă atenția asupra sectorului tău de dușmani ascunși. Întotdeauna există ceva care te reține într-un domeniu al vieții tale. Este posibil să vezi conflicte care trebuie abordate. Așadar, astăzi, nu amânați. Planifică să lucrezi la tot ceea ce poți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel