Horoscop, sâmbătă, 4 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 4 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 4 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

O energie de zile mari şi poate organizaţi o escapadă turistică în străinătate, să vă bucuraţi de un mai lung respiro, să reveniţi cu forţe proaspete. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să umple golul sufletesc şi să vă inspire încredere c-o să puteţi fi fericiţi. O să-ntâlniţi pe cineva care să poată schimba viaţa în bine şi să fiţi fericiţi, pentru că e anul vostru special.

TAUR

Se poate să prindeţi din zbor o idee de afaceri şi să vă întindeţi antenele să vedeţi dacă vi s-ar potrivi, aţi avea de câştigat, sau nu. Se pare c-o să vi se ceară ajutor, sunt nişte oameni care nu se descurcă fără voi şi o să-i susţineţi cumva. Vă puteţi elibera de tensiunile de la slujbă şi o să vă duceţi la plimbare, la piscină, la un spectacol.

 GEMENI

Voi o să profitaţi, din plin de timpul liber şi o să vă refaceţi tonusul, după o săptămână încărcată şi o să faceţi mişcare, vă vedeţi şi cu prietenii, vă duceţi la spectacole. O să reapară cineva care vrea să faceţi echipa în relaţia de cuplu, să fiţi împreună, să plecaţi poate în alt oraş să vă stabiliţi acolo. O relaţie amicală se poate regla dacă vă-ntâlniţi la o cafea şi daţi deoparte supărările din trecut.

 RAC

O să găsiţi nişte preocupări deconectante ca să umpleţi frumos timpul liber, să vă-ntâlniţi şi cu prietenii pe care-i vedeţi mai rar, să vă reconectaţi la resursele emoţionale care vă fac bine. O s-aveţi grijă şi de voi şi de familie să refaceţi armonia de care aveţi atâta nevoie, să fiţi fericiţi cu toţii. E cineva căruia îi pasă de voi şi o să vă caute fie ca să faceţi afaceri împreună, fie ca să vă distraţi.

 LEU

O veste bună, vine cineva care să vă scoată în oraş, vă duceţi pe la târguri, expoziţii, treceţi în revistă ce e nou, ca să ştiţi încotro s-o apucaţi, după ce să vă ghidaţi. Poate le-aţi promis copiilor o escapadă turistică într-un parc de aventuri şi vă puteţi deplasa spre o zonă pentru distracţii. O să vă alăturaţi unui grup ca să desfăşuraţi o activitate care v-ar pune o sumedenie de calităţi în mişcare.

 FECIOARĂ

Se pare c-aveţi o aniversare, un motiv festiv să vă-ntâlniţi cu rudele şi să reglaţi şi nişte aspecte care cam lăsau de dorit - şi o să fie bine. Se pare că n-o să vă mai uitaţi la bani când vine vorba despre mulţumit familia, că merită şi ai voştri o răsplată, măcar în weekend. Vă puteţi trezi cu musafiri dacă ştiu că sunteţi acasă şi o să petreceţi câteva ore împreună ca să vă destindeţi.

 BALANŢA

Relaţia sentimentală se nuanţează frumos şi o să vă înţelegeţi atât de bine încât o să vă doriţi să fiţi pentru totdeauna împreună, să vă căsătoriţi. Poate se-anunţa cineva în vizită şi poate chiar vă puteţi vedea, dacă nu plecaţi pe nicăieri. E posibil să apară soarele şi pe strada voastră şi să trăiţi şi voi fericiţi, aşa cum aţi visat.

 SCORPION

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment în care să puneţi toată priceperea la bătaie şi o să iasă ceva de calitate, o să vă depăşiţi pe voi înşivă. E cineva căruia îi e dor de voi şi vrea să vă scoată la plimbare şi poate fi continuarea unei poveşti de dragoste, dacă n-aveţi pe nimeni. Vi se lansează invitaţia să plecaţi pe undeva şi să rămâneţi şi mâine, dacă nu sunt alte obligaţii.

 SĂGETĂTOR

Aveţi chef de plimbare şi-o să găsiţi cu cine şi unde să vă duceţi ca să descărcaţi tensiunile că vreţi să fiţi în formă de luni încolo. Se poate să apară cineva care să se potrivească felului vostru de a fi şi să fie întâlnirea vieţii voastre. Poate v-aţi decisă să vă întemeiaţi şi voi o familie şi să vă luaţi, în primul rând, o casă.

 CAPRICORN

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi petrece mare parte din zi împreună, că e ceva care vă prieşte. Păreţi mai destinşi sufleteşte şi o să ieşiţi la cafea cu cineva care încearcă să vă cunoască mai bine. Se poate s-aveţi cheltuieli neprevăzute, dar o să puteţi evita excesele că sunteţi chibzuiţi.

 VĂRSĂTOR

O s-ajungeţi pe la diverse evenimente mondene şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi şi o să vă încărcaţi, frumos, sufleteşte. O să vă oferiţi un moment de respiro, vă duceţi la aer curat, undeva, să vă bucuraţi de libertate, să vă relaxaţi alături de familie şi prieteni. O să puteţi cultiva un hobby care să vă inducă o stare de spirit cât se poate de bine ca să daţi refresh total.

 PEŞTI

O să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare, dar merită, c-o să ieşiţi cu prietenii la o plimbare în afara oraşului ca să mai vedeţi şi altă lume, alte peisaje.Poate vă faceţi remarcaţi prin ceva anume, într-un cadru public şi o să mai urcaţi o treaptă socială. E posibil să apară cineva care să vi se lipească de suflet şi, dacă sunteţi fără partener de cuplu, o să puteţi cultiva relaţia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel