Horoscop, sâmbătă, 30 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: sâmbătă, 30 octombrie 2021.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este o zi de muncă importantă pentru tine, Berbec, și vei fi foarte atent la detalii.

Asta dacă vei încetini pentru a observa ce se întâmplă în jurul tău. Asigură-te că îți monitorizezi atent toate activitățile.

Organizați-vă. Nu încercați să zburați după bunul plac, deoarece se pot întâmpla greșeli. În schimb, veniți cu cel mai bun joc al vostru și terminați săptămâna în forță.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Trebuie să muncești din greu și să te joci din greu în egală măsură, Taur. Este important să continui să faci lucrurile într-un mod care să îți ofere ceva care să te facă să aștepți cu nerăbdare.

Asigură-te că îți programezi puțin timp pentru tine și, atunci când este posibil, sărbătorește o realizare pe care ai avut-o în această săptămână.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să te organizezi în jurul spațiului tău de locuit.

S-ar putea să vă simțiți mai bine când primiți musafiri, inclusiv părinți, bunici sau oricine pe care îl percepeți ca fiind puțin critic când vine vorba de cât de bine păstrați o casă.

Luați câteva flori proaspete și adăugați un pic de fler care să vă amintească de momentele frumoase legate de copilărie.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Conversațiile față în față sunt supraevaluate pentru tine în acest moment, iar mesajele sunt modul în care ai putea prefera să-ți comunici gândurile și ideile persoanelor cu care vrei să rămâi în legătură.

Ar putea fi o zi în care să lenevești în pat, dar să rămâi activ din punct de vedere social, în timp ce verifici ultimele noutăți pe Tik-Tok, împărtășești meme-uri și te bucuri de puțină 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Când a fost ultima dată când ți-ai revizuit atent bugetul?

Acesta este un moment bun pentru tine să te uiți la toate detaliile implicate în cheltuielile tale. S-ar putea să puteți negocia o factură recurentă la o rată mai bună. Acesta este momentul să încercați să găsiți modalități de a vă spori economiile, de asemenea.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Totul se rezumă la aparențe, în acest moment. Și veți dori să vă asigurați că livrați marfa.

Petreceți puțin timp în plus dimineața pentru a vă pregăti pentru muncă. Nu subestimați puterea prezenței în timp ce alegeți hainele care vi se potrivesc. Nu mergeți pe culori închise, alegeți roșu.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de dușmani ascunși. Este important să îi lași pe ceilalți să știe că ai respect de sine și că ești dispus să creezi limite importante care să te mențină pe tine și interesele tale în siguranță.

Este posibil să vrei să trimiți un mesaj puternic persoanelor pe care le cunoști și care încearcă să îți submineze eforturile. Este o gardă toată ziua, dar acest lucru vă va ajuta să rămâneți în controlul asupra vieții dvs.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori nu este bine să îți amesteci interacțiunile sociale cu ceilalți. Este posibil să vrei să ții anumite persoane separate.

Evită să faci pe pețitorul. Nu încerca să presupui că, pentru că te înțelegi cu toată lumea, prietenii tăi din diferite domenii se vor amesteca automat. Păstrați prezentările pentru o altă zi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fă ceea ce trebuie să faci pentru a avansa. Nu-ți place slujba ta? Acum este un moment bun pentru tine să depui cereri pentru unul nou.

Este important să nu uiți că există și alte oportunități pentru tine, dacă decizi că vrei să te apuci de ele.

Deschide-ți mintea și renunță la orice limitare care te autodefinește, mai ales în ceea ce privește ceea ce faci pentru a-ți câștiga existența sau ceea ce faci în slujba altora.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă diferența dintre tine și viața pe care ți-o dorești este pur și simplu o diplomă sau un certificat, ia în considerare posibilitatea de a te întoarce la școală pentru a obține unul. În acest weekend, stabilește-ți obiective personale pentru 2022 care să îți aducă viața la un nou nivel.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viața este despre a da și a lua și veți dori să vă asigurați că faceți tot ce puteți pentru a fi acolo pentru ceilalți care știți că vor fi acolo pentru voi.

Acesta este un moment excelent pentru a pune bazele încrederii și ale prieteniei. Faceți un efort suplimentar atunci când puteți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este bine să iei decizii cu un echilibru corect între emoție și logică. S-ar putea să te gândești mai mult la ceea ce este practic pentru relația ta, dar nu uita că ești mai mult decât detalii și o listă de lucruri de făcut.

Există o parte din tine care are nevoie și de un pic de romantism. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel