Horoscop, sâmbătă, 29 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 29 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Slujba ta de vis poate fi la îndemână, Berbec, așa că nu sta pe lauri. Începeți să trimiteți aplicații și obțineți un interviu.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău de carieră, iar acesta este un moment în care un salt în statutul tău social se poate manifesta pentru tine. Totuși, fii proactiv. Universul poate deschide calea, dar tu ești cel care trebuie să faci munca grea.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să redescoperi dragostea pentru lectură. Ești o persoană vizuală, dar există un oarecare merit în a asculta sau a citi o carte bună.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău de educație, iar acesta este momentul perfect pentru a lua un roman sau un articol pe care ți-ar plăcea să îl citești. Lasă-te să cazi din nou în practica de a citi ceva zilnic.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu fiți un turnător. Uneori simți că vrei să îți strigi dragostea în gura mare, dar nu toată lumea trebuie să știe detaliile relației voastre.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău al secretelor, și este un mare indiciu. Păstrează anumite lucruri pentru tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești gata să faci pasul cel mare, Rac, și să spui cuiva că ți-ar plăcea să fii singurul și unicul lui.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău de angajament, iar unele dintre temerile pe care le-ai avut în legătură cu vulnerabilitatea par mai puțin înfricoșătoare. Sunteți gata să vă deschideți inima într-un mod important.

Leu (23 iulie - 22 august)

Faceți o mică schimbare în modul în care faceți lucrurile. Ești pregătit pentru o mică schimbare în rutina ta zilnică.

Nu este bun doar pentru corpul tău, ci și pentru sănătatea ta mentală. Vestea bună este că ai la dispoziție câteva zile pentru a-ți da seama ce va funcționa pentru tine, în timp ce Luna intră în Capricorn, sectorul tău al rutinelor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești gata să fii luat pe sus? S-ar putea să constați că îți este atât de ușor să-ți dăruiești inima cuiva care îți place cu adevărat.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău de romantism și acesta este un moment frumos pentru o nouă relație și pentru ca ceva minunat să înceapă în viața ta amoroasă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Iubești copiii și tot ceea ce înseamnă să ai o familie.

Așadar, în timp ce Luna intră în Capricorn, sectorul tău al familiei, s-ar putea să cauți să îți întemeiezi propria familie sau să îți extinzi familia pe care o ai deja prin adăugarea unui alt micuț. Aceasta ar putea fi o perioadă fertilă pentru tine, Balanță, iar dacă ceasul tău biologic ticăie, momentul ar putea fi perfect.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vorbește deschis, Scorpionule. Nu există substitut pentru a vorbi clar și fără rețineri.

Sinceritatea este medicamentul care vindecă atunci când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de comunicare. Fiți îndrăzneț și deschis pentru a vă exprima cuvintele fără să vă faceți griji dacă ați spus prea mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este momentul să vă gândiți la achiziționarea unei noi locuințe?

Luna intră în Capricorn, sectorul tău al proprietății personale, așa că, dacă ești pe piață pentru a face oferte sau pentru a verifica ce se construiește în prezent, fă-ți timp să  să te plimbi cu mașina și să vezi ce zone te interesează.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Întotdeauna este loc de creștere. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de dezvoltare personală, iar acesta este un moment excelent pentru a te pune la punct cu cerințele educaționale pe care trebuie să le îndeplinești pentru jobul tău sau pentru a te înscrie la cursuri online pentru a-ți îmbunătăți setul de abilități în carieră.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un prieten sau cineva pe care îl cunoașteți s-ar putea lupta cu puțină invidie. Luna intră în Capricorn, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar acest lucru le expune agendele ascunse și scoate lucrurile la lumină. Fii atent la felul în care acționează oamenii din jurul tău și ține cont și de intuiția ta atunci când vine dintr-o sursă bună.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o perioadă frumoasă a anului pentru a lega prietenii cu ciocolată caldă, cumpărături de sărbători și discuții despre familie și tradiții. Luna intră în Capricorn, sectorul tău al prieteniilor, iar a avea un prieten bun care iubește să facă aceleași lucruri ca și tine este de neprețuit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel