Horoscop, sâmbătă, 29 mai 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique

Horoscop. Cum Mercur va retrograda începând de mâine, în semnul Gemenilor, este posibil ca astăzi să ne simțim mai confuzi sau mai neliniștiți.

Berbec

Neînțelegerile apărute astăzi nu sunt grave, sunt menite să îți arate că nu poți controla chiar totul și că trebuie să devii mai flexibil.

Taur

Vei băga mâna în buzunar mai des decât te-ai aștepta și nu neapărat din cauza ta. Dar dacă alegi să nu te grăbești în a lua decizii, vei risca mult mai puțin.

Gemeni

Cum Mercur se pregătește să retrogradeze în semnul tău, vei avea tendința de a fi foarte neîndemânatic și să încurci și viețile celor apropiați.

Rac

Dacă te vei baza prea mult pe cei dragi, vei fi destul de dezamăgit. Mai ales dacă este vorba de organizarea unui eveniment așteptat de familie.

Leu

Astăzi îți vei da seama că prietenii tăi sunt foarte diferiți și că nu poți împăca și capra și varza, oricât de mult te-ai strădui. Poate nici nu trebuie.

Citește restul zodiilor pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel