Horoscop, sâmbătă, 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei de sâmbătă, 29 iunie.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iunie, la Știrile Pro TV.

Berbec

Poate ieșiți la cafea să vorbiți deschis, cu partenerul de cuplu, să alegeți o destinație de vacanță, sau aveți evenimente în familie care vă solicită, în perioada următoare. E cineva care speră să primească atenția voastră și o să evaluați șansele de a fi împreună, să nu vă amăgiți.

Taur

Se poate să ieșiți la un tête-à-tête cu cineva care vrea să revină în relație, după o pauză, și dacă vi se pare că există șanse o să luați o decizie de comun acord. Poate-i chemați pe prieteni, pe niște rude apropiate pe la voi, dacă nu plecați în plimbare prin țară.

Gemeni

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate și poate faceți un conciliu de familie, ca să fixați ce are fiecare de făcut - poate e și un eveniment în pregătire. Se poate să-ntâlniți pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să dați timp relației să vedeți dacă vă armonizați.

Rac

Poate plecați cu grupul pe undeva și o să vă bucurați de o preocupare comună care să v-ajute să descărcați tot stresul acumulat, să puteți funcționa la parametri de top. Vă scoate cineva la plimbare și poate vă faceți alți prieteni, vă extindeți și aria de influență și o să fie un câștig sufletesc.

Leu

O să cheltuiți cu ușurință niște bani când vine vorba despre ai voștri, îi duceți într-o stațiune de agrement să vă-ncărcați bateriile ca să faceți treabă, ca lumea, de luni încolo. Poate vă duceți la o aniversare, o nuntă, un botez și o să revedeți oameni de care vă era dor.

Fecioară

Se pare c-o să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să petreceți o parte din timpul liber împreună că împărtășiți aceleași preocupări, hobby-uri. O să dați zor să vă terminați treburile curente ca să vă duceți la plimbare că vreți să vă limpeziți creierul.

Balanță

O să tot primiți invitații pe la mondenități, dar o s-alegeți ce e mai convenabil, ca să scutiți un efort, un drum lung, și să empatizați cu persoana - asta e un criteriu. E cineva care încearcă de multă vreme să vă cunoască, dar nu era momentul propice pentru voi, acum însă ați devenit interesați.

Scorpion

Se poate să aflați abia acum un adevăr care vă poate face să treceți peste o supărare mai veche și să v-împăcați cu cineva care ține de voi și vă apreciază. Or să vă coopteze niște prieteni să vă duceți la un spectacol, poate e și vreun târg în oraș, și o să dați refresh stării de spirit.

Săgetător

O invitație la un brunch și o să faceți cunoștință cu niște persoane cu care veți găsi puncte comune, și-o să vreți să vă mai vedeți. Apare cineva care se poate să vă fascineze și să-ncepeți o relație care să vă completeze frumos și să vă placă să fiți împreună.

Capricorn

Poate vi se dă mână liberă, să contribuiți cu ce credeți voi de cuviință la pregătirea unei petreceri, poate fi una - surpriză - pentru cineva pe care-l iubiți. Poate-i chemați pe ai voștri la o gustare că vreți să fiți alături de ai voștri, și se poate să vă duceți la un picnic.

Vărsător

Se pare că v-așteaptă cineva prin țară pe undeva și o să le faceți onoarea să vă duceți, că le-ați fi promis mai de mult, dar ați tot fost ocupați. E rost de distracție, și dacă terminați mai repede treburile o să vă puteți întâlni cu grupul de amici la un party.

Pești

O să vă-ntoarceți buzunarele pe dos ca să luați ce e nevoie pentru o plecare, și să puneți la dispoziție celor din familie tot ce-și doresc. Poate alegeți o variantă de relaxare în locul alteia mai zgomotoasă, ca să vă refaceți forțele, c-a fost o săptămână tumultuoasă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel