Horoscop, sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pexels

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Toată atenția se îndreaptă spre muncă, Berbec, iar acesta este un loc dulce pentru tine, în care îți poți dedica timpul și energia. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a carierei și a statutului social, iar cu Marte intrat recent în scenă ești plin de elan, iar un loc în care să îl canalizezi este locul tău de muncă. Acest lucru poate fi minunat pentru tine, deoarece activitățile pe care le întreprinzi acum ți-ar putea aduce câștiguri monetare uimitoare. Așadar, nu-ți face griji dacă muncești prea mult și se pare că nimeni nu observă. Lucrurile bune vin la tine atunci când aștepți și muncești din greu pentru ele.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este greu să-ți pui credința în ceea ce nu se vede, dar uneori trebuie să faci asta, Taur, iar acesta este întregul sens al Lunii în Capricorn pentru tine astăzi. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a învățăturii superioare și a spiritualității. 
Așa că ar trebui să iei în considerare să lași deoparte o parte din cinismul pe care îl simți atunci când nu ești sigur de ceea ce crezi cu adevărat despre viață, dragoste sau chiar despre credința ta. Totul se va rezolva, dar pentru moment, urmează-ți sentimentele. Lăsați-le să vă ghideze calea.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Nu ești o persoană care să judece oamenii după secretele lor, dar dacă simți că ți se ascund lucruri fără un motiv întemeiat, s-ar putea să ai dreptate.  Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a resurselor comune și a secretelor, iar acest lucru te poate face să încerci cu sârguință să ajungi la fondul unei chestiuni. S-ar putea să faci niște investigații pentru a rezolva o problemă și pentru a ajunge la cauza principală a unei situații care te-a lăsat nedumerit și te-a pus pe gânduri mult mai mult decât de obicei.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Adevărul poate răni când vine vorba de dragoste și de cei la care ții, iar când Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a angajamentelor pentru următoarele zile, dragostea ți-ar putea aduce suferință. S-ar putea să te simți rănit de o persoană la care ții foarte mult și totuși, vei găsi o modalitate de a ierta și de a renunța, astfel încât relația să nu se strice.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Ești mai puternic și mai capabil decât îți dai seama, Leu. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a rutinelor și a sănătății, și ce loc puternic pentru Lună să fie. Ea îți poate da un impuls de energie pe care simțeai că îți lipsește în ultimele zile și exact la timp pentru a reveni la o rutină de antrenament sau pentru a te reangaja la un obiectiv alimentar sănătos pe care ți l-ai stabilit la începutul noului an, dar pe care poate nu l-ai respectat în ultima săptămână.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Este greu să îți faci timp pentru distracție, mai ales când știi că sunt atât de multe lucruri de care trebuie să te ocupi în aceste zile. 
Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a plăcerii și a creativității, așa că acesta este un apel la flexibilitate și la găsirea acelui echilibru perfect între socializarea cu prietenii și rezolvarea lucrurilor la serviciu în timp util. S-ar putea să fie nevoie să planifici din timp și să fii mai puțin spontan pentru a le realiza pe amândouă, dar aceasta este cea mai puternică trăsătură a ta. Poți să o faci.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să te trezești că preiei conducerea acasă când vine vorba de decizii importante, iar ceilalți vor găsi poziția ta autoritară fie revigorantă, fie ușor intimidantă. Nu o lua în nume de rău, deoarece ar putea fi o adaptare din partea lor. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a căminului și a familiei, iar acesta poate fi un moment în care totul începe să treacă la un ton mai serios, pe măsură ce te ocupi de responsabilități și faci cereri. Următoarele zile nu vor fi ușoare, dar vă veți descurca.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Severitatea este un eufemism și, indiferent cât de blând îți transmiți mesajul, s-ar putea să dai impresia că ești dur fără să încerci. De ce? Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a comunicării, iar această energie poate amplifica modul în care te percep ceilalți atunci când încerci să transmiți un punct de vedere clar.  Exersează-ți cele mai bune abilități de conversație pentru a te ajuta în discuțiile esențiale în următoarele câteva zile.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Nu vrei să cheltuiești tot ce câștigi, iar să trăiești de la un salariu la altul nu este distractiv pentru nimeni. De aceea, este atât de important să te concentrezi pe lucrurile mărunte din bugetul tău atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a banilor. Dacă încerci să scapi de datorii, ia în considerare îmbunătățirea bugetului tău sau a modului în care ții evidența facturilor. Dacă ai nevoie să negociezi ratele cardurilor de credit sau să începi să economisești bani, analizează fiecare opțiune și notează-le cu atenție, meditând atent la alegerile tale înainte de a lua o decizie finală.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Încrederea este un dar, iar tu ai ocazia să simți un imbold de încredere atunci când Luna intră în semnul tău zodiacal de Capricorn. În astrologie, Luna este în cădere atunci când se află în Capricorn, dar asta înseamnă doar că nu-și exprimă latura emoțională la fel de voit. Acest lucru poate fi totuși un lucru bun pentru tine, deoarece distanțaeste un lucru bun atunci când rezolvi   o problemă personală .

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Știi ce simți și nu este bine să îți negi instinctele atunci când instinctul îți spune să fii atent la un semnal de alarmă. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar acesta poate fi momentul în care începi să îi vezi pe ceilalți așa cum sunt, nu așa cum ți-ar plăcea să fie. Nu este întotdeauna ușor să observi defectele de caracter ale unei persoane atunci când începi să o cunoști, dar un steag ar putea flutura mai sus decât de obicei în următoarele câteva zile, asigură-te că nu îl ignori.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Prietenii de încredere sunt coloana vertebrală a vieții, iar atunci când ai câțiva dintre ei este un lucru pentru care trebuie să fii recunoscător. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, casa ta solară a prieteniilor, și este momentul perfect pentru a-ți număra binecuvântările și pentru a mulțumi pentru oamenii care fac parte din viața ta, mai ales pentru cei pe care te poți baza și care sunt mereu alături de tine atunci când ai nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel