Horoscop, sâmbătă, 29 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 29 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu este prea târziu să te strecori în puțină distracție înainte ca Luna să intre în Fecioară, iar atenția ta se îndreaptă spre muncă și spre viața personală.

Ziua de astăzi este perfectă pentru a stabili o programare pentru a duce un animal de companie la veterinar și pentru a stabili un calendar pentru propriile nevoi de sănătate - coafor, tratamente faciale și chiar un meniu pentru luna mai pentru a-ți atinge obiectivele de fitness.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți fi asertiv, Taur, iar cum ziua începe cu o Lună în Leu, vocea ta are greutate în fața celorlalți. Astăzi iei decizii importante, iar autoritatea urmează.

Când Luna părăsește sectorul casei și al familiei, intră pe tărâmul romantismului și al afecțiunii. Următoarele câteva zile sunt perfecte pentru a te îmbrățișa cu cineva drag. Singur? Folosește această perioadă pentru a pune bazele iubirii pe care o vei găsi în viitor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gândește-te înainte de a vorbi, Gemeni. Trebuie să ai grijă ce spui dimineața, deoarece ai putea părea insistent, chiar dacă intențiile tale sunt bune și ai intenții bune. Seara aceasta ar putea duce la o răzgândire, astfel că ceea ce credeai că este important și-ar putea pierde valoarea.

În acest weekend, concentrează-te pe lucrurile care îți aduc confort și îți oferă un puternic sentiment de pace și siguranță emoțională și mentală.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Numără-ți binecuvântările, Racule, iar atunci când ai ocazia, mulțumește cu voce tare oamenilor din viața ta care sunt mereu alături de tine.

Astăzi este vorba despre a face un inventar al lucrurilor care ți-au fost oferite în viață. Este întotdeauna benefic să apreciezi ceea ce ai.


Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi energia ta pozitivă radiază în tot ceea ce spui și faci. Iar pe măsură ce Luna își încheie tranzitul în semnul tău zodiacal, în cursul dimineții până după-amiaza, fă lucruri care te fac să te simți bine cu tine și cu viața ta.

Treci prin dulap și scapă de lucrurile pe care ai vrea să le înlocuiești. Luați în considerare să faceți o listă cu obiectele pe care trebuie să le cumpărați.

Apoi, mai târziu în cursul serii, odată ce Luna intră în Fecioară, planifică-ți weekend-ul. Bucurați-vă de verificarea magazilenor online pentru a găsi oferte. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Rezolvă lucrurile în această dimineață și încearcă să nu lași nimic de la serviciu să persiste în weekend. Luna va intra în semnul tău zodiacal în această seară, oferindu-ți un mare impuls de energie.

S-ar putea să vă simțiți tentat să o folosiți pentru a curăța garajul sau să treceți prin casă de sus în jos în timpul unei curățenii de primăvară. Fă ceea ce trebuie să faci, dar amintește-ți, de asemenea, că este bine să te distrezi și să te bucuri și de lucrurile simple din viață.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Prieteniile sunt o bijuterie pentru tine, Balanță, și s-ar putea să te decizi să organizezi o întâlnire frumoasă cu prietenii la cină sau la un film. Dar, chiar dacă te simți bine în gașca în care te afli, nu exagera cu împărtășitul.

S-ar putea ca cineva să înțeleagă greșit ceea ce spui și să se întoarcă împotriva ta. În schimb, concentrează-te pe moment și păstrează-ți viața ta privată la dispoziția celorlalți.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, ceva ce faci la serviciu îți ridică poziția sau rolul. Chiar dacă un șef sau un supervizor nu îți spune ceva în mod direct, ești în vizor, dar în sensul bun. Ceva foarte bun vine spre tine și s-ar putea să afli despre ce este vorba după eclipsa din luna mai.


Luna care intră în Fecioară în această seară vă încurajează să vă îmbunătățiți jocul de networking. Dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai actualizat LinkedIn-ul, asigură-te că faci o postare și plănuiești să devii mai activ.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Rugăciunile sunt ascultate, Săgetătorule. Astăzi cereți universului ceea ce vă doriți. Cererile tale nu cad în urechi surde și Dumnezeu îți ascultă cererea.

Odată ce ai cerut ceea ce ai nevoie, asigură-te că faci demersurile necesare. Așa cum spune proverbul, "Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri". Aplicați această filozofie la propria viață.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Aveți prieteni buni și oameni cu influență care vor să vă ajute. Astăzi cereți ceea ce aveți nevoie. Dacă trebuie să solicitați un împrumut, faceți cererea acum.
Dacă trebuie să apelezi la un membru al familiei sau la un prieten pentru a cere ajutor, astăzi poate fi o primire pozitivă pentru cererea ta. Te vei simți respectat și bine primit în această seară de către persoanele care te cunosc bine.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dimineața este perfectă pentru parteneriate, așa că, dacă ești însărcinat cu un anumit tip de proiect de grup, lucrurile decurg frumos și poți face multă treabă.

Primești o strângere de mână pentru că ai făcut ceva bun, iar natura ta generoasă atrage atenția asupra eforturilor tale, fie online, fie prin intermediul prieteniilor tale. 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi poți descoperi un fel de secret pe care l-ai intuit, dar nu aveai datele problemei. Luna în Leu poate aduce favoruri în viața ta și te poate ajuta să afli faptele pe care trebuie să le știi.

În cursul zilei de astăzi, există un umăr pe care te poți sprijini sub forma unui partener de care ești apropiat și în care ai încredere. Seara te conduce spre o săptămână puternică, care îți aduce apropiere și energie pozitivă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel