Horoscop, sâmbătă, 28 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 28 octombrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

E animaţie la voi, poate vă duceţi la un party, e o ceremonie care vă face să uitaţi de toată oboseala, de supărări şi o să fie distracţie - pe cinste.

Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care va propune o afacere şi vă consultaţi agenda să vedeţi dacă mai încape în program, sub formă de colaborare.

TAUR

Se poate să aibă loc Marea Întâlnire cu cineva către poate fi cea mai importantă persoană din viaţa voastră şi pe care o s-o recunoaşteţi din prima.

E o sărbătoare, poate e nunta cuiva, sau o aniversare, ori poate vă duceţi la un concert, sau la un meci.

 GEMENI

O să primiţi mai multe invitaţii la distracţie şi dacă aveţi chef o să le treceţi pe toate în revistă că sunt oameni cu care chiar rezonaţi şi v-ar prinde bine o interacţiune.

Poate vă invită la un grătar rudele de prin alte zone ale ţării şi o să vă duceţi că vă e dor de ele.

RAC

E posibil să vi se facă o surpriză plăcută şi să vă ia cineva într-o plimbare prin ţară, dacă n-aveţi deja alt program, şi oţi fi invitat prieteni pe la voi.
E o festivitate la care o să luaţi şi voi parte şi o să fie un prilej să daţi de oameni de afaceri cu care veţi lucra.

 LEU

V-aţi putea repezi la malul mării, sau acolo unde e cineva care-şi doreşte să vă aibă prin preajmă şi o să vă simţiţi şi voi în elementul vostru.

Poate faceţi o trataţie c-aţi cumpărat o maşina, c-aţi luat un interviu şi le faceţi cinste prietenilor pe tema asta.

 FECIOARĂ

E posibil să-ntâlniţi şi pe cineva care să vi se potrivească şi să vă încălzească sufletul, dacă nu vă aflaţi într-o relaţie.

Poate le împliniţi un vis copiilor, să-i duceţi la locul preferat de joacă şi să-i vedeţi fericiţi, le pregătiţi un mini party.

BALANŢA

Poate vă vedeţi la cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu o propunere de colaborare şi-o puneţi în discuţie acum, că sunteţi mai degajaţi decât în timpul săptămânii.

E o mega-petrecere la care o să luaţi şi voi parte, poate chiar o să vă implicaţi în pregătiri, într-o oarecare măsură.

SCORPION

O să vă daţi întâlnire cu rude şi cu prieteni ca să vă sărbătoriţi, sau poate e o nuntă la care o să vină lume multă, sau un botez, e o distracţie, oricum.

Vine cineva care e curios să afle ce se întâmplă cu relaţia voastră, că persoana respectivă are intenţii dintre cele mai serioase.

 SĂGETĂTOR

Poate plecaţi împreună cu familia pe undeva, sau vă duceţi cu toţii la una dintre rudele din altă localitate ca să vă bucuraţi de vreme, de peisaje.

Poate vă duceţi într-un parc de agrement , la o sală de sport, sau alergaţi, sau alergaţi în aer liber ca să vă dezmorţiţi, să descărcaţi stresul.

CAPRICORN

E un grup care vrea să plecaţi pe undeva, sau s-aveţi o activitate care să v-ajute s-aveţi o stare de spirit şi poate să bifaţi, cumva, de folos şi altora.

Poate faceţi o trataţie în cinstea cuiva din familie sau vă lăsaţi curtaţi de alţi prieteni care vă cheamă pe la ei .

VĂRSĂTOR

O să fiţi înconjuraţi de multă lume şi o să aveţi un program încărcat, o să vă facă plăcere să revedeţi oamenii de care v-a fost dor.

Se poate să ajungeţi pe la mondenităţi şi să vă faceţi noi cunoştinţe, că o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care stârneşte admiraţia celor din jur.

PEŞTI

O întrevedere cu cineva care visează la o relaţie de cuplu cu voi dacă sunteţi singuri şi o să vă oferiţi un răgaz ca să vă daţi seama dacă puteţi fi împreună, sau nu.

O să intraţi la cheltuială că nu concepeți ca ai voştri să-şi dorească ceva și voi să nu le împliniți dorinţele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel