Horoscop, sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Pixabay.com/ autor Alexas_Fotos,
Descriere foto: Pixabay.com/ autor Alexas_Fotos,

Horoscop zilnic: sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să îți folosești energia, Berbec, iar tu ești super încărcat la început de săptămână, poate gata să cucerești lumea. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de sănătate, și este o modalitate excelentă de a-ți lua gândul de la lucrurile care te-au distrat de la îngrijirea de sine. 

Pune-ți prioritățile înapoi în ordine. Te vei simți mult mai bine când o vei face.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Iubești lucrurile frumoase, iar specialitățile de sărbători strigă pentru tine să decorezi și să-ți faci casa, garderoba și viețile celorlalți bine, frumos.

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de creativitate, iar acest lucru poate deveni o afacere costisitoare, cu o dragoste pentru cumpărături și aranjarea lucrurilor astfel încât să le sporească strălucirea.

Așa că, poate te mai gândești la asta, Taur. Poți face în continuare îmbunătățiri, dar poate să o faci în alte moduri și să economisești bani în timp ce ești în flux.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Se pare că nu poți mulțumi pe toată lumea, Gemeni. Există certuri și certuri, iar asta este prea mult de gestionat. 

Luna din ultimul sfert de lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de casă și familie, și există unele dificultăți pe care nu le poți rezolva.

Așa că, în loc să încerci să te arunci în dramă, distanțează-te. Scutește-te de durerea de cap și găsește-ți bucuria în altă parte.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Există discuții grele, super dure pe care trebuie să le ai cu cineva. 

Ți-ai ținut în frâu lacrimile, durerea, dificultatea mult prea mult timp, dar acum, Racule, este timpul să dezlipești straturile și să-ți expui inima în stil mare. Acest lucru va fi greu, dar momentul este potrivit. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de comunicare, iar universul se deschide pentru ca tu să vorbești. Spuneți ceea ce aveți nevoie să spuneți. Nu mai este loc să te reții.


Leo
(23 iulie - 22 august)

Trebuie să scapi de datorii, Leu, și știi asta. Te-ai gândit la această problemă tot anul și, deși vezi că contul tău bancar se îmbunătățește, faptul că împrumuturile de la școală încă se profilează te supără la culme. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău al banilor, așa că acum te va afecta foarte mult. 

Așadar, ceea ce va trebui să faci acum este să te gândești la jocul pe termen lung. Poate că, acest lucru înseamnă că trebuie să începi să economisești mai mult și să fii mai frugal până când vei atinge în cele din urmă acel obiectiv de a fi fără datorii.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Știi mai bine decât să te schimbi pentru alte persoane, așa că, în ciuda cât de tentant poate fi să fii flexibil pentru a face pace cu ceilalți, există o parte din tine care este ca și cum, nu, asta este greșit, nu pot să o fac.

Așadar, uită-te la viața ta și decide ce anume vrei să îmbunătățești. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de identitate, și îți oferă șansa de a te concentra asupra ta și de a face schimbări mari care se bazează pe convingeri personale, nu pe ceea ce cred sau spun ceilalți.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când cineva te înjunghie pe la spate, nu există cu adevărat decât un singur lucru corect de făcut, și anume să te distanțezi. 

Nu trebuie să joci frumos, Balanță, sau să pretinzi că ești o persoană mai mare și să ignori ceea ce tocmai a avut loc. 

Nu, Luna ultimului sfert va avea loc în Fecioară, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar acest lucru scoate la lumină adevărul despre prietenia ta și, ei bine, nu este ceea ce credeai că este până la urmă.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când ai ceva adevărat, știi asta. Așa că, atunci când prietenul tău apare și există o conexiune magică, un sentiment că există un om în viața ta care ți-ar proteja interesul până la capăt, este special. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de prietenie, iar recunoștința pentru ceea ce ai găsit te poate face să simți că inima ta este pe cale să explodeze. Toată singurătatea începe să dispară datorită a ceea ce ai găsit în această persoană și a conexiunii voastre spirituale. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei simți impulsul de a performa, Săgetător, și o mulțime de muncă care vine spre tine. Mai puțin timp pentru tine, dar mai mulți bani. Este posibil ca răsplata să nu fie schimbul pe care îl sperai, dar deocamdată funcționează. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de carieră, iar eforturile tale vor produce un fel de beneficii pentru tine în viitor. S-ar putea să nu vedeți exact ce anume acum, dar va veni.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Există un timp pentru a învăța și un timp pentru a face, iar acum trebuie să te gândești la viitorul tău, iar acest lucru ar putea însemna să te întorci în sala de clasă pentru a studia o nouă meserie sau abilitate. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de educație, așa că verifică ce te interesează să faci. Poate că o schimbare de carieră este necesară și oportunitatea, cum ar fi o bursă sau un program online s-a deschis și face acest lucru realizabil pentru tine.


Vărsător

(20 ianuarie - 18 februarie)

Oamenii se ceartă pentru lucruri atunci când au impresia că este suficient pentru toată lumea. Sentimentul straniu că te afli într-o competiție serioasă cu altcineva va plana asupra ta într-un mod de-a dreptul inconfortabil. 

Ultimul sfert de Lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău de resurse comune, și aici este momentul în care vei descoperi cât de mult există cu adevărat pentru tine. Și, dacă ceea ce credeai că te poți aștepta nu este realitate, vei ști.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Mai face cineva ceea ce spune că va face? Aceasta este o întrebare importantă pentru tine în acest moment, deoarece chiar și tu ești predispus să fugi de o problemă atunci când apare criza. 

Luna din ultimul sfert de lună va avea loc în Fecioară, sectorul tău al angajamentului, și începi să privești acest subiect cu ochii deschiși, văzându-te în altă persoană doar pentru a te întreba: este o persoană pe care mă pot baza sau nu? 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel