Horoscop, sâmbătă, 27 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 27 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 27 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Se poate să-ntâlniţi la un party un angajator care să vă expună oferta de business şi să fie atât de convingător încât să vă şi daţi acordul.

O să vă bucuraţi de revederea cuiva drag, dar n-o să fie, poate, în termenele cele mai bune, persoana.

TAUR

O să tot primiţi invitaţii pe la o zi de naştere, de cununie şi o să fie cu cheltuială, ce-i drept, dar şi cu distracţie c-o să daţi de oameni veseli pe-acolo.

Se poate să vă ocupaţi mare parte din zi de casă, o să trebăluiţi, doar două, trei ore diseară o să ieşiţi la distracţie.

GEMENI

Se poate să plecaţi pe undeva cu treabă, dar ca să luaţi şi un pic de aer curat, ca să scăpaţi de atmosfera sufocantă din oraş şi să mai vedeţi şi alte peisaje.

Poate vă face o vizită cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să fie un schimb emoţional de valoare.

RAC

E un eveniment în familie care înghite bani şi, cu toate astea o să fiţi cât se poate de economi ca să nu depăşiţi bugetul alocat, să mai aveţi, acolo, o rezervă.

Încearcă să se apropie cineva de voi şi să vă cunoaşteţi, în vederea unei relaţii şi păreţi destinşi, altfel decât de obicei.

LEU

O energie de zile mari, aveţi chef de plecat pe undeva, la mare, la munte, în străinătate, sau poate aveţi un meci amical ca să consumaţi ceva energie.

Poate vă duceţi într-un team building, la vreun work shop ca să aflaţi cât mai multe lucruri despre un domeniu anume.

FECIOARĂ

Prezenţa cuiva o să fie balsam sufletesc şi o să vă relaxaţi, daţi deoparte grijile şi o să vă reveniţi după o săptămână încărcată.

Se poate să recuperaţi nişte bani pentru care vă zbateţi de ceva vreme şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi în oraş, la un suc, o îngheţată

BALANŢA

Poate alegeţi o variantă - cu SPA, ca să vă deconectaţi, faceţi saună, masaj, jacuzzi, înotaţi, dacă aveti chef ca să vi se destindă toţi muşchii.

O să vă puteţi pune în valoare prin ce veți prezenta într-un cadru public, poate şi ţinuta voastră o să creeze impresie bună şi o să străluciţi.

SCORPION

E o relaţie mai caldă cu anturajul, aţi ieşit din carapace şi o să faceţi turul evenimentelor mondene, în măsură timpului liber disponibil.

O să aveţi succes la orice fel de încercări, la un concurs, la un interviu, dacă vreţi să vă înscrieţi într-un grup care să se-adune în timpul liber.

SĂGETĂTOR

Sunt oameni cărora le-a fost dor de voi şi vouă la fel, se pare şi o să vă bucuraţi de revedere după o perioadă de timp, c-aşa a fost conjunctura.

Are cineva să vă dea înapoi nişte bani şi o să vă puteţi repezi într-o staţiune de agrement ca să faceţi un pic de mişcare.

CAPRICORN

Sfera sentimentală e frumos nuanţată şi poate găsiţi pe cineva care să fie în genul vostru şi să vă înţelegeţi de minune. E de încercat dacă n-aveţi pe nimeni.

Poate o să fiţi mai atenţi cu alimentaţia, ţineţi un strop de dietă, mai faceţi şi un pic de mişcare şi o să fie perfect.

VĂRSĂTOR

Anturajul e în vrie, fiecare vrea de altceva, toţi sunt pretenţioşi, vă vor doar pentru ei şi n-o să vă puteţi împărţi.

Poate-i daţi de capăt unei poveşti de dragoste care s-a cam răcit c-or fi fost nişte intriganţi care au răspândit minciuni despre voi.

PEŞTI

Îşi face apariţia cineva care vă monitorizează de ceva vreme şi o să aibă curajul să vă spună ce simte pentru voi şi poate-i daţi ocazia să v-o şi demonstreze.

Poate vă ocupaţi şi de casă că reamenajaţi interiorul c-aţi mai cumpărat câte ceva şi faceţi diverse lucruri şi în grădină, poate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel