Horoscop, sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, sâmbătă, 27 ianuarie. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Unele dintre lucrurile nebunești care s-au întâmplat în ultimele șase luni pot începe să slăbească controlul asupra vieții tale. S-ar putea să găsești un al doilea job sau chiar să începe propria afacere. Dacă vrei un job part time, asigură-te că trimiți CV-uri și vizezi locurile care te-ar plăti mai bine.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai tendința de a vorbi din inimă și de a spune lucrurile pe nume, iar acum e momentul în care poți fi mai vocal și mai expresiv. În ultima vreme, e posibil să fi întâmpinat niște greutăți din acest punct de vedere. Acum vrei să faci totul perfect pentru tine. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
S-ar putea să te întâlnești cu un vechi prieten, acum că Uranus este staționat direct. Chiar dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați văzut, e posibil ca această persoană să-ți stârnească din nou interesul. Este bine să lași oamenii să își recâștige încrederea atunci când trece timpul.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Dacă nu mai ești mulțumit de vechiul grup social, s-ar putea să simți nevoia să cunoști noi oameni. Poți face acest lucru în doua moduri: fie pe social media, fie la diferite evenimente sociale.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Viața se poate schimba într-o clipă. S-ar putea să primești rapid și sigur o promovare sau un loc de muncă la compania la care lucrezi, chiar dacă ești într-un stagiu de practică. Se pot întâmpla lucruri bune pentru tine acum, așa că fii deschis la ele și ia-l ca atare.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Te-ai străduit extrem de mult în ultima vreme, pentru diferite lucruri, iar acum este timpul să îți răsplătești o parte din munca și etica depusă. Este momentul pentru o călătorie, iar tu poți încerca o croazieră, dacă nu ai mai fost până acum. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Viața se poate schimba dintr-o clipă în alta, iar binecuvântările unei persoane pot deveni și ale tale. O persoană semnificativă pentru tine sau un prieten poate intra în posesia unor bani. Drept urmare, ei îți pot oferi ceva de care ai nevoie pentru a-ți face viața mai ușoară. Este posibil să primești un cadou financiar, un semn de apreciere sau un obiect de valoare pe care îl vei iubi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Chiar dacă lucrurile au fost ușor confuze pentru tine îl ultima perioadă, acum e momentul în care procesezi mai bine sentimentele și începi să ai claritate asupra emoțiilor tale. Poți decide să pui capăt unei relații sau să te angajezi în ea pe deplin. Oricum ar fi, a fi 100% implicat total cu persoana pe care o iubești contează.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este bine să fii flexibil și capabil să te descurci cu orice îți oferă viața. Cu toate acestea, acum că Uranus este aici, s-ar putea să ți se pară mai ușor să stabilești și să respecți o rutină. Este posibil să găsești o modalitate mai simplă de a face ceva ce ai făcut întotdeauna, deoarece Uranus guvernează și gândirea neconvențională. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cine poate prezice dragostea? S-ar putea să ai parte de o lovitură a săgeții lui Cupidon în inimă odată ce Uranus va staționa direct. Vei putea întâlni pe cineva din trecut sau ai putea întâlni pe cineva nou care să-ți ajungă la inimă. Poți profita de această energie și să creezi o legătură autentică. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În această perioadă lucrurile încep, în sfârșit, să se liniștească pentru tine. S-ar putea să descoperi că poți da sens unei rutine care nu a funcționat timp de câteva luni, dar acum te simți mai confortabil cu ea. Viața poate începe să revină la normal. Aceasta este o veste bună pentru tine.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Unele lucruri este mai bine să nu le spui, iar alteori, trebuie să o faci, pentru ca o relație să progreseze. Există o mulțime de energie necunoscută în aer, dar nu te lăsa alarmat de ea. Cu Uranus aici, astăzi ar fi un moment minunat pentru a obține ceea ce-ți dorești printr-o discuție îndrăzneață, neașteptată și sinceră cu cineva special pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel