Horoscop, sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic - 26 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Succesul este chiar la îndemâna ta, Berbec, și tot ce trebuie să faci este să rămâi ferm pe obiectivele tale.


Ziua aduce o energie intensă în sectorul tău de muncă și, chiar dacă ai o zi liberă de la birou, există modalități de a-ți canaliza spiritul războinic interior acasă.

Puneți lumini de sărbători sau planificați o zi de cumpărături energice în magazine. Orice ai decide să faci, va fi o zi minunată.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Spiritul sezonului este aici, Taur. Cu atâtea eclipse care îți afectează semnul zodiacal, faci schimbări mari.Acesta este momentul din an în care trebuie să credeți în puterea miracolelor.

Scena a fost pregătită de univers, iar tot ce trebuie să faci este să te prezinți și să muncești pentru ceea ce îți dorești în acest capitol al vieții tale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sfârșitul de an scoate la iveală latura nostalgică din tine, iar atunci când te gândești la viitor, ești conștient și de trecutul pe care îl vei lăsa în urmă. Să scrii bilețele de dragoste secrete pe care să le dăruiești mai târziu, după ce un copil a crescut sau o relație s-a maturizat, este o modalitate minunată de a transmite amintiri pe care le prețuiești pentru o viață întreagă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

O relație amoroasă la distanță poate fi atât romantică, cât și provocatoare pentru a ține pasul cu ea, iar acest sezon de sărbători poate face să fie evident faptul că ești gata să duci lucrurile mai departe.Poate că nu știți cum va fi să vă mutați într-un oraș nou sau să vă îmbinați viețile, dar a sosit momentul să vă gândiți bine, iar acesta este un punct foarte interesant în relația voastră. Faceți-o să fie distractivă!

Leu (23 iulie - 22 august)

Este momentul să faci mișcări mari, iar când Pluton, planeta transformării este atinsă de Luna în Capricorn, aceasta stârnește o dorință puternică de a face lucrurile acum. Această dorință poate fi ceea ce aveai nevoie pentru a te simți motivat să te iei în serios. După ce te-ai gândit la următoarea ta mișcare în viață, ești gata să începi să acționezi,

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Toată lumea iubește lucrurile romantice și s-ar putea să fii încântat să experimentezi distracția și surprizele urmate de oferirea de cadouri și de anticiparea care vine odată cu formarea unui cuplu.Dar astăzi, energia ia o turnură mai serioasă, deoarece tu și partenerul tău trebuie să faceți o mulțime de muncă și să vă străduiți să legați câteva lucruri înainte de sosirea Crăciunului.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vești despre o schimbare importantă la locul de muncă ar putea să apară în această săptămână.S-ar putea să existe o reorganizare a politicilor sau procedurilor companiei sau un șef ar putea să își asume un rol diferit pentru echipă. S-ar putea ca aceste schimbări să ți se pară revigorante, deoarece îți deschid noi oportunități de creștere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oamenii pot vorbi cu ambele părți ale gurii din diverse motive: frică sau nesiguranță. Nu vrei să lași ca dubla minte a cuiva să te doboare. În timp, poți afla de ce nu au fost în stare să-ți spună ce simt cu adevărat, dar deocamdată, s-ar putea să fie nevoie să lași această situație să treacă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața este frumoasă, Săgetătorule. Este posibil să intri în contact cu niște cadouri minunate și cu resurse noi.Atunci când te trezești cu obiecte de valoare sau cu un cec bonus frumos de la locul de muncă, investește cu înțelepciune.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Încheierea pare atât de îndepărtată, dar ce e mai rău într-o situație se apropie de sfârșit. Este posibil să resimți încă impactul tuturor schimbărilor nedorite, dar intensitatea nu va dura mult timp. Viața se va îndrepta, în sfârșit, într-o direcție mai ușor de gestionat pentru tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trecutul poate fi greu de confruntat, dar odată ce îți aduni curajul de a-ți face munca din umbră, aceasta te împuternicește în moduri uimitoare.S-ar putea să nu te aștepți ca cele mai mari temeri ale tale să devină cei mai puternici aliați ai tăi, dar cu fiecare victorie, te dezvolți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când depășești o prietenie, poate fi greu să renunți și să spui la revedere.Momentul poate părea nepotrivit, dar de ce să te agăți de ceea ce știi că nu mai este potrivit pentru tine? Aveți o conversație sinceră pentru a vorbi despre sentimentele voastre.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel