Horoscop, sâmbătă, 26 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: sâmbătă, 26 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Află mai multe. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a prietenilor, iar acesta este momentul perfect pentru a face networking. 

Ieși în oraș și cunoaște oameni noi. Este posibil să fii în centrul atenției și să atragi energia pozitivă în calea ta, deschizând ușa către oportunități de care ai nevoie.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Lucrează. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a carierei, iar acesta este un moment minunat pentru a căuta locuri de muncă la distanță sau pentru a începe să îți creezi o prezență online. 

Dacă ai dorința de a scrie un blog sau ai început o afacere recent, înființează un site web sau începe să îți creezi planul de afaceri.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Învață și crește. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a educației, iar asta înseamnă că se deschid oportunități educaționale pentru tine. 

Dacă te-ai gândit să urmezi un curs online, în această săptămână investighează ce școli au cursuri, care se potrivesc intereselor tale.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Încearcă să nu împărtășești mai mult decât este necesar, mai ales dacă ai sentimentul că poți deveni subiectul bârfelor sau calomniilor cuiva. 

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a secretelor. Este mai bine să îți analizezi cu atenție cuvintele și să fii prudent, cu privire la tipul de detalii pe care le împărtășești și de ce.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a angajamentului. Există tot felul de modalități de a-ți dărui timpul și energia altor persoane. 

Dacă te gândești să te întâlnești cu cineva la distanță, acest lucru ar putea funcționa pentru tine, mai ales dacă simți că inima ta este larg deschisă pentru așa ceva.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

E timpul să te deconectezi și să te bucuri de viața reală. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a rutinei. 

Poate că este timpul pentru o pauză de social media. Este atât de ușor să te lași prins pe diverse platforme, vizionând videoclipuri și lăsând timpul să treacă pe lângă tine. Ia în considerare o detoxifiere de internet, chiar dacă este doar pentru o zi.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Imaginează-ți ceva frumos și apoi începe să-l reproduci.
 
Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a creativității. Poate vizitezi un magazin de artizanat și vezi ceva ce te atrage. 

Începe să aduci mai multă frumusețe în viața ta, folosindu-ți imaginația și latura artistică.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a căminului. 

Acest lucru atrage atenția asupra a ceea ce îți este familiar și a ceea ce îți este reconfortant. Schimbarea poate fi neatrăgătoare astăzi. S-ar putea să te împotrivești să faci lucruri care par riscante sau ieșite din comun. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a comunicării. 

Ești deschis și îndrăzneț. Ai atât de multe de spus și asta pe bună dreptate. Ți se dă un anumit nivel de înțelepciune, pe care să îl împărtășești cu ceilalți, așa că nu te reține.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Faci cumpărături online mult mai mult decât de obicei? 

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a banilor, iar internetul poate fi un loc tentant în care îți poți concentra timpul și atenția atunci când ești plictisit. 

Încearcă să eviți să iei decizii impulsive. Nu cumpăra mult mai mult decât ai nevoie.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Fii tu însuți. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a dezvoltării personale. 

Ai multe lucruri la care trebuie să lucrezi și care îți vor face viața mai ușoară. 

Așadar, stabilește-ți niște obiective importante și un plan pentru a le atinge. Te descurci!

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

În cine ai încredere? Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. 

Este cineva care îți dă un sentiment de neliniște? De multe ori, timpul îți dezvăluie adevărul, atunci când te aștepți mai puțin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel