Horoscop, sâmbătă, 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile de Dragobete

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 25 februarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Poate e o petrecere în familie, e o sărbătoare și îi chemați și pe prieteni și o să vă simțiți cu toții bine, că nu v-ați mai fi văzut de multă vreme.

Poate plecați cu ai voștri pe undeva prin țară sau pe la vecinii din alte țări în plimbare.

TAUR

Vi se fac promisiuni de afaceri bănoase când vă întâlniți pe la mondenități, găsiți și investitori și o să vă puteți apuca, în curând, de treabă, că aveți de lucru, nu glumă.

Se poate să primiți o invitație de onoare la vreo gală, un spectacol, ori e o cununie religioasă și o să fie cu fast.

GEMENI

Poate vă scot prietenii la plimbare, să revedeți niște buni prieteni și niște locuri dragi, încărcate de amintiri și o să vă încărcați frumos bateriile.

Se poate să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care își dorește să vă cunoașteți mai bine și poate vreți și voi același lucru.

RAC

O să aveți de ales între o plecare în excursie și rămasul acasă unde îi veți chema pe niște prieteni pe la voi ca să mai povestiți de una, de alta.

Poate le faceți o surpriză celor mici și îi duceți într-o stațiune de agrement la schi, la săniuș, patinoar, să facă mișcare.

LEU

E rost de distracție, o să se subțieze și contul, dar nu o să vă mai uitați la bani când o să-i vedeți fericiți pe ai voștri și pe prieteni.

O să tot primiți invitații să ajungeți pe la evenimentele de prin târg, dar nu o să vă puteți duce peste tot și o să fiți selectivi.

FECIOARA

Poate e un eveniment festiv în familie și o să strigați adunarea să vină toți cei dragi să vă distrați împreună că e ceva deosebit care trebuie onorat.

Vă caută cineva care v-a dus dorul și a făcut tot posibilul să vă întâlniți că aveți multe să vă spuneți și poate luați o decizie.

BALANȚA

O să vă puteți reface și voi viața sentimentală și să vă și căsătoriți, dacă lucrurile merg bine că ați atins în prag de maturitate.

O să răscoliți prin contul bancar să scoateți din fondul de economii să ieșiți la distracție cu ai voștri.

SCORPION

O să faceți cunoștință cu cineva care are intenții serioase de căsătorie și o să vă evaluați și voi starea de spirit să vedeți dacă rezonați într-adevăr.

O să dați curs unei invitații și poate dați o fugă prin țară să-i ziceți un "La mulți ani" cuiva drag.

SĂGETĂTOR

O întrunire de familie v-ar aduna în jurul mesei să vă bucurați de o veste bună, de căsătorie, de aducerea pe lume a unui copilaș și o să fie toată lumea fericită.

Sunt niște rude pe care nu le-ați mai fi văzut de un car de ani și poate vă repeziți până la ele, prin țară.

CAPRICORN

Poate le-ați făcut o promisiune copiilor că-i duceți pe o pârtie să schieze, să se dea cu săniuța, cu placa, și să se bată cu bulgări de zăpadă, dacă mai e zăpadă.

O să fiți mai generoși cu ai voștri, îi scoateți pe la mondenități, poate vă duceți și la un restaurant că aveți ceva de sărbătorit.

VĂRSĂTOR

E un eveniment la care vreți să fiți și voi de față că aveți de transmis un mesaj, și poate vă reuniți forțele cu mai vechii prieteni să reluati niște îndeletniciri comune, un hobby.

 PEȘTI

E animație, poate fi ziua voastră de naștere sau e o nuntă, se întâmplă ceva care adună lume multă și o să fie distracție, faceți și noi cunoștințe. O să vă bucurați de venirea cuiva și o să aflați o serie de lucruri care vă pot schimba viața în bine, vă pot da o nouă direcție în viață.

O să cam zboare banii din cont că nu aveți de gând să stați în casă, ci să treceți în revistă mondenitățile de prin târg.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel