Horoscop, sâmbătă, 24 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, sâmbătă, 24 februarie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Lucrurile au nevoie de timp pentru a se schimba, dar primul pas este să începi ceva nou. Luna Plină are loc în semnul Fecioarei, casa ta solară a rutinelor zilnice. Energia Fecioarei îți oferă un ochi meticulos pentru modul în care funcționează lucrurile. S-ar putea să fii puțin critic, dar asta poate fi un lucru bun. Astăzi, fă-ți timp să reflectezi la ceea ce nu-ți mai place, la ce vrei să îmbunătățești și cum crezi că eforturile tale pot fi aplicate cel mai bine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să renunți la ceea ce credeai că știi și să te aventurezi în lumea de dincolo. Imaginația ta își ia zborul în timpul Lunii pline în Fecioară. Luna îți activează casa solară a creativității, ceea ce face ca acesta să fie un moment minunat pentru a imagina un plan de joc pentru un proiect sau pentru a face brainstorming cu o echipă. Gândește în afara cutiei, Taur. Vezi ce poate concepe mintea ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

De ce să te schimbi? În timp ce toți ceilalți se străduiesc să facă ceva diferit, tu ești încurajat să rămâi la fel. Ești regele schimbărilor dinamice; a nu-ți schimba forma ar fi foarte diferit de cum se fac lucrurile acum. Cu Luna Plină care are loc în semnul Fecioarei, casa ta solară a căminului, acesta este momentul perfect pentru a permite rădăcinilor să crească în viața ta. Simte-te confortabil cu plictiseala și permite-ți să te simți bine cu mai puțină dramă și mai multă pace.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Discreție. Actul de a ști ce să spui și când să spui poate fi greu de discernut, dar meticuloasa Lună Plină în Fecioară te învață cum mai puțin poate fi mult mai mult. Ascultarea poate fi totul. Când casa ta solară a comunicării se activează, poți ajunge într-un loc în care îți dai seama că nu merită să te cerți cu cineva. Nu trebuie să-ți spui părerea și nu trebuie să fii mereu ascultat. Te poți simți împăcat să lași ceva să plece și să permiți universului să facă ceea ce are nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Obiceiurile te fac sau te distrug, iar unele pot fi atât de costisitoare. Așa că Luna Plină de astăzi în casa ta solară a banilor îți amintește că poți face bani conservându-i. În următoarele câteva zile, fă-ți analizele necesare. Scoateți-vă raportul de credit pentru a verifica dacă există discrepanțe. Stabiliți ce trebuie să faceți pentru a scăpa de datorii și pentru a rezolva unele probleme financiare. S-ar putea ca răspunsul să nu fie să câștigați mai mult, ci să cheltuiți mai puțin.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Te cunoști pe tine însuți? Toată lumea se schimbă. Este posibil să treci prin câteva schimbări semnificative în această lună datorită Lunii pline care are loc în semnul tău. Aceasta este Luna Plină anuală, marcând un moment în care identitatea ta se poate schimba într-o nouă direcție. Curățenia de primăvară nu înseamnă întotdeauna curățarea dulapului; poate implica, de asemenea, ștergerea vechilor obiceiuri și a mentalităților negative și decizia de a încerca ceva nou pentru a te îmbunătăți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Unii oameni pot fi geloși pe tine și nu înțelegi de ce. S-ar putea să încercați să îi ajutați să își îmbunătățească propria viață. Ai putea să te apleci cu spatele pentru a le da sfaturi, dar rezultatul este același - un ochi verde de invidie în schimbul iubirii tale. În timpul Lunii pline în Fecioară, este timpul să vezi această energie așa cum este. Nu îi poți face pe oameni să te iubească, iar dacă cineva a decis să fie un "dușman ascuns", este alegerea lui. Calea cea mai înaltă poate însemna să spui la revedere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oamenii se depășesc unul pe celălalt. Nu este neapărat negativ atunci când tu și prietenul tău aveți brusc vieți diferite care se îndreaptă în direcții opuse. La început, faptul că nu vă puteți încadra unul în viața celuilalt poate fi resimțit ca o trădare. Este posibil să te simți trist sau să simți că lipsește ceva. Rutina s-a schimbat. Acum, că Luna Plină are loc în semnul Fecioarei, casa ta solară a prieteniei, te invită să vezi o pierdere ca pe un mod de a crește. Nu trebuie să întrerupi contactul, dar poți începe să pui interesele tale pe primul loc. Viața va face ceea ce este menit să facă de una singură.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este momentul să vă schimbați locul de muncă? A face același lucru la nesfârșit poate părea monoton și aproape plictisitor acum. Așadar, această Lună Plină care îți atinge sectorul carierei poate fi picătura care sparge paharul. Ceva trebuie să cedeze, iar acesta poate fi faptul că îți dai demisia pentru a urmări o oportunitate mai mare și mai bună. Înainte de a decide să renunți în liniște, asigură-te că ai altceva pregătit mai întâi. Sau puteți încerca să creați un nou proiect la locul de muncă actual. S-ar putea să puteți aduce ceva nou și să vă schimbați rutina pentru a o face mai interesantă pentru dumneavoastră.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este niciodată prea târziu să înveți ceva ce nu știai până acum. Luna în Fecioară îți activează sectorul educației și al învățământului superior, iar asta poate însemna să te întorci la școală, să termini un curs online pe care l-ai cumpărat în timpul pandaniei sau pur și simplu să alegi o carte și să o citești din scoarță în scoarță. S-ar putea să-ți placă procesul de extindere a minții tale și de dobândire de noi cunoștințe doar pentru plăcerea de a o face.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu mai ai nevoie de anumite lucruri, iar atunci când decizi că alții ar trebui să le aibă, atunci intervine natura ta generoasă. Ca un ajutor, Luna Plină te invită să renunți la resursele pe care le ai și care pot fi împărtășite. Un efect secundar frumos al împărtășirii este că universul aduce adesea un fel de recompensă pentru că ai dăruit celorlalți fără niciun fel de program.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când te dedici unei cauze, te implici total. Și s-ar putea să fiți gata să puneți capăt acestui nivel de activitate intensă din viața dvs. Sunteți pregătit să închideți ușa unui capitol și să începeți să așteptați cu nerăbdare ceva nou. Această Lună Plină în Fecioară te poate ajuta să te eliberezi de munca pe care o faci și care nu mai este necesară. Este un la revedere dulce de la o călătorie foarte lungă care a fost distractivă cât a durat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel