Horoscop, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 23 septembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi este o zi excelentă pentru a depune cereri și a aplica pentru noi oportunități de angajare. Luna își va petrece ziua în sectorul carierei tale, ajutându-te să te simți pozitiv din punct de vedere mental și emoțional pentru a găsi ceva ce îți place să faci. Stima de sine și curajul tău sunt în creștere, iar acest lucru te ajută să proiectezi în lume o imagine pozitivă a ceea ce ești.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Superputerea ta astăzi este să știi ce trebuie să faci la momentul potrivit. Atunci când te confruntați cu o problemă dificilă, este posibil ca internetul să nu aibă răspunsurile necesare. Așa că, mai degrabă decât să ai încredere în abilitățile tale de cercetare sau în capacitatea de a descoperi ceva în timp, ziua este cea mai potrivită pentru a apela la un expert pentru sfaturi și îndrumare profesională. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni, nu este un secret că nu îți place neapărat să fii în preajma energiei negative. Poate că glumești și râzi din pură politețe, dar, în adâncul sufletului tău, preferi să păstrezi lucrurile ușoare și pozitive. Astăzi, este posibil să percepi pe cineva cu probleme de putere; din fericire, nu vei fi tu. Dar acest lucru vă poate perturba fluxul și vă poate face să vă întrebați cum să rezolvați problema sau să vă distanțați de ea. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Țintește spre echilibru în viața ta, Rac. Luna în Capricorn de astăzi te invită să te concentrezi asupra relațiilor. Fii flexibil atunci când discuți cu ceilalți. Încearcă să vezi și cealaltă parte. Pune multe întrebări și implică-te în conversații intime. Dacă intri într-o dezbatere sau discuție aprinsă, ai diplomație.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Concentrează-te pe detalii, Leu. Luna de astăzi în Capricorn îți activează sectorul rutinelor. Este momentul potrivit pentru a deveni mai sănătos și a te implica mai mult în detaliile vieții. Încearcă să ai un somn mai bun, culcându-te mai devreme. Actualizează-ți calendarul și elimină de pe lista de lucruri de făcut pe care altcineva le poate face mai bine. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Găsește momentele romantice, Fecioară. Cumpără flori, oferă ceva cuiva, uită-te pe anumite amintiri plăcute, inclusiv vechi albume foto de familie sau fotografii din copilărie și împărtășește-le cu prietenii tăi. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Fă-te comodă, Balanță. Luna activează sectorul casei și al familiei. Există câteva lucruri pe care le puteți face astăzi pentru a readuce aerul de speranță și siguranță în viața voastră. Separă-te de lucrurile pe care le simți ca fiind negative online sau la televizor. Plănuiește să gătești în acest weekend pentru familia ta. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Discută lucrurile, Scorpionule. Comunicarea poate fi o provocare atunci când Luna este în Capricorn, dar este totuși un moment excelent pentru a avea o conversație importantă cu cineva despre viață, dragoste și viitor. Ai fost perspicace și bine informat în legătură cu câteva lucruri în ultima vreme, iar această săptămână poate aduce o oportunitate de a ține un fel de discurs public.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Investește în tine, Săgetătorule. Înscrie-te la un curs care te ajută să înveți o nouă abilitate profesională. Cu Luna în casa ta a banilor și a proprietăților imobiliare, gândește-te la ce poți cumpăra care, în cele din urmă, se va amortiza. Un program cu certificat de studiu pe care îl poți face online. Ia în considerare posibilitatea de a te înscrie la cursuri în această toamnă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, protejează-ți interesele. Este întotdeauna bine să vezi unde sunt vulnerabilitățile tale online sau în viața ta. Astăzi, fă o mini-evaluare a ceea ce trebuie să actualizezi. Schimbă-ți parola. Fă o copie de siguranță a fișierelor de pe computer. Obține o transcriere descărcată a rețelelor sociale și asigură-te că persoanele din lista de prieteni sunt cele la care doriți să aveți acces.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Un capitol din viață se închide pentru ca altul să poată fi scris. Acesta este un moment de finaluri și, deși se poate spune, este și un moment bun, fericit. O iei de la capăt. Poți alege finalul acestui nou capitol de viață pe care îl scrii.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Poți avea un prieten cu o inimă de aur. Adesea, oamenii apar ca prin magie și găsesc o modalitate de a te ajuta atunci când ai nevoie. Acest lucru se întâmplă doar dacă te deschizi în legătură cu dorințele tale. Atunci când ții problemele pentru tine, nimeni nu poate ști care este situația ta. Încearcă să fii mai transparent.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience