Horoscop, sâmbătă, 23 martie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 23 martie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Se anunță o zi încărcată de evenimente și o să faceți tot posibilul să profitați de fiecare întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru voi.

Vi se lansează invitația să ajungeți la un spectacol, la o sindrofie, c-o fi ceva de sărbătorit și o să vă distrați dacă vă duceți.

TAUR

E posibil să apară o provocare sentimentală dacă sunteți și voi în căutarea unui partener de cuplu și o să găsiți elemente comune ca să formați un cuplu - pare să fie compatibilitate.

O să luați parte la un eveniment care poate fi punctul de plecare, pentru voi, într-o carieră de succes.

GEMENI

Ați putea da o raită prin țară pe la rude, la prieteni, poate e o petrecere la care sunteți invitați și promite să fie pe gustul vostru.

Apare cineva care vă poate deveni partener de viață și o să-l luați, așa, cu încetul, că lucrurile nu sunt, în general, așa cum par la prima vedere.

RAC

O să vă eliberați de stres dacă plecați într-o excursie sau ieșiți cu prietenii în oraș, la socializare să mai schimbați impresii, că v-ați obișnuit prea mult să stați acasă.

Se poate să vi se propună un business particular și o să aveți un răgaz de gândire până, o să vă hotărâți.

LEU

O să vă scoată prietenii la plimbare și poate vă propun și o activitate deconectantă ca să vă puneți în valoare inspirația, creativitatea, sau poate practicați un sport.

Vă așteaptă cineva departe de casă și poate lăsați toate treburile și vă duceți măcar o zi, dacă nu mai mult.

FECIOARĂ

Viața voastră poate deveni și mai bună o să ieșiți mai des cu ai voștri, vă întâlniți și cu prietenii și o să vă petreceți timpul și în afara casei, la socializare.

Se poate să vă facă plăcere să vă duceți la ziua cuiva de naștere și o să revedeți și prieteni pe care nu i-ați mai întâlnit de multă vreme.

BALANȚĂ

E posibil să plecați într-un city break, să mai uitați de griji, de stres, de facturi și poate îi faceți o surpriză și partenerului de viață.

O să vă duceți la o reuniune, dacă nu plecați într-o excursie și o să strângeți relațiile că ați fost ocupați, sau prea obosiți.

SCORPION

E cineva care vrea să vă recucerească și se poate să vreți și voi, dacă nu a intervenit altcineva între timp, că poate amintirea vremurilor bune persistă.

Se poate să ajungeți la o nuntă, la un botez și să refaceți punțile de comunicare cu cei pe care nu i-ați mai văzut de un coardă de ani.

SĂGETĂTOR

Aveți energie, exuberanță și o să fie de-a dreptul molipsitoare atitudinea voastră că anturajul chiar avea nevoie de un boost de entuziasm de la voi să se poată distra.

Se poate să întâlniți în drumurile voastre o persoană care face echipă cu voi în viața de zi cu zi și să vă completeze frumos.

CAPRICORN

Se poate să aflați întâmplător, de o afacere la care v-ați putea implica și voi ca să mai faceți rost de niște bani, pe lângă salariu.

Poate vă faceți timp să treceți și pe la niște rude care vă așteaptă de mult și poate chiar sărbătoresc ceva.

VĂRSĂTOR

Ați putea pleca în plimbare prin țară și să le faceți o vizită și unor prieteni și unor rude, sau să vă cazați într-o stațiune turistică să vă deconectați.

Poate primiți o invitație la un spectacol, la vreun meci, o gală, și o să fie o atmosferă specială, o să vă delectați, în sfârșit.

PEȘTI

Preocuparea pentru redecorarea interiorului locuinței încă persistă, dar vă puteți ocupa și de voi, să vă duceți undeva la relaxare, la spa, la tuns, la stilist, să vă reinventați.

O să vă bucurați de prezența unor oameni cu care o să vă întrețineți frumos, și poate veți cultiva niște preocupări comune de aici încolo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel