Horoscop, sâmbătă, 23 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 23 iulie 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mintea ta devine „brici” odată ce Luna intră astăzi în Gemeni. Este momentul perfect pentru a vă pune la punct cu sarcinile legate de scris sau pentru a vorbi cu cineva cu care ați dori să recuperați timpul pierdut. Planificați să vorbiți mult!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aveți niște hârtii care trebuie actualizate sau arhivate? Luna de astăzi în Gemeni vă ajută să vă organizați. Ești mai atentă la detaliile care poate că ți-au scăpat înainte. Astăzi, pune-ți centura și fii ocupat.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna intră astăzi în semnul tău, Gemeni. Atunci când Luna se află în semnul tău, începi să te simți mai hotărât în legătură cu lucrurile pe care le vrei de la viață. De la stabilirea unui nou obiectiv la rezolvarea unei probleme personale, ziua de astăzi este destinată să fie productivă pentru tine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Trecutul poate pune stăpânire pe energia ta emoțională, Rac. Pe măsură ce începi să simți cum Luna în Gemeni îți activează sectorul dușmanilor ascunși, fii atent la lucrurile toxice care încearcă să-ți deturneze viața. De la persoane despre care știi că sunt vampiri energetici la gânduri negative, evită-le concentrându-te pe ceea ce este pozitiv și util.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să socializezi și să ieși să te distrezi. Cu Luna în vorbărețul Gemeni, ești gata să ieși și să te distrezi. S-ar putea ca latura ta casnică să nu-ți placă să te așezi în weekend făcând același lucru vechi. Este timpul să te amesteci și să încerci ceva nou.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este posibil să lucrezi câteva ore peste programul obișnuit astăzi, deoarece se pare că Luna în Gemeni te încurajează să îl impresionezi pe șef și să încerci să faci o impresie bună. Deși nu este modul tău obișnuit de a sta și de a lucra până târziu în timpul unui weekend, astăzi, s-ar putea să uiți să monitorizezi ceasul în timp ce rezolvi niște lucruri importante.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Scufundă-te într-o carte bună, Balanță, Este o zi pentru a studia, gândi și medita la viață și la viitor. S-ar putea să vă redescoperiți astăzi dragostea pentru lectură. Este ziua perfectă pentru o excursie la o librărie sau la bibliotecă pentru a verifica cele mai recente lansări și pentru a începe să vă refaceți lista de lectură de vară.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva ar putea dezvălui prea multe informații. Este posibil să întâlnești o persoană care exagerează în lucrurile pe care vrea să ți le spună. Poate fi greu să nu-i asculți cuvintele, mai ales dacă locuiți împreună în aceeași casă, așa că ieșiți la plimbare sau puneți-vă căștile și ascultați melodiile preferate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua de astăzi a fost făcută pentru dragoste, relații, romantism și timp petrecut pentru a construi parteneriate. Dacă ai stat singur și ai făcut lucruri pe cont propriu, fă echipă cu un amic. Faceți cumpărături, socializați, luați cina și bucurați-vă de viață.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când ți-ai stabilit un obiectiv, s-ar putea să-l fi așezat și să fi uitat de el, dar Luna în Gemeni te invită să începi să acorzi mai multă intenție vieții tale. Începe să te gândești la toate visele pe care ai vrea să le vezi împlinite. Poți lucra la un nou obiectiv, dar scrie-l unde îl poți vedea. Roagă un prieten să te responsabilizeze.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te gândești mai mult la romantism în ultima vreme și s-ar putea să se întrevadă o relație în devenire la orizont. Se întâmplă ceva care îți atrage atenția și îți dă un motiv să te simți optimist în legătură cu dragostea și cu un potențial partener de relație.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Îți pui întrebări despre istoria familiei tale? S-ar putea să vă placă să vă verificați trecutul, să citiți despre familia voastră și să aflați informații de la rude pe care nu le cunoșteați. Poate cereți rețete vechi pe care nu vreți să le pierdeți sau scanați Facebook pentru a vedea ce fotografii au postat prietenii și familia pentru a vă crea propriul album online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel