Horoscop, sâmbătă, 23 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, sâmbătă, 23 decembrie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Oferă-ți spațiul necesar pentru a reflecta. Dacă simți nevoia să plângi sau să te retragi, fă-o. Acesta poate fi un început minunat pentru un weekend în care să meditezi.

Taur

Fii sincer. Există un motiv pentru care oamenii te consideră încăpățânat uneori, și poate chiar ești. Gândește-te la părțile din viața ta pe care le ascunzi de ceilalți. În aceste zile îți poți găsi vindecarea.

Gemeni

Ia-o de la capăt. Din când în când, ai parte de o a doua șansă în dragoste. Acesta este un moment minunat pentru a te reangaja într-un obiectiv, mai ales dacă este unul pe care vrei să îl realizezi împreună cu un partener. Gândește-te la oamenii din viața ta pe care îi dorești cel mai aproape de tine.

Rac

Noul an foarte aproape, dar ai timp să reevaluezi domeniile din viața ta în care ai tendința să fii mai puțin eficient. Care sunt obstacolele și blocajele tale? Poți elabora un plan de acțiune.

Leu

Este șansa ta de a demonstra că viața ta amoroasă poate și va rezista celor mai grele momente. Sărbătorile pot fi un amestec de emoții pentru tine, dar nu te stresezi. Accesează latura ta romantică, și lasă-ți inima să se exprime.

Fecioară

Este din nou acea perioadă a anului când toată familia se adună pentru a se bucura de compania celorlalți. Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul familiei și casei. În timp ce acest lucru poate aduce în discuție amintiri incredibile din trecut, pot apărea și câteva amintiri dureroase. Poți folosi acest timp de reflecție pentru a vedea cu adevărat cât de mult ai evoluat și pentru a îmbrățișa toate lucrurile minunate de care vei avea parte în viitor.

Balanță

Ești scriitor sau visezi să devii unul? Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul comunicării. Dacă ai puțin timp liber de la serviciu, acesta poate fi momentul potrivit să începi prima schiță a romanului tău. Chiar dacă nu ești scriitor sau nu îți place să folosești cuvintele, s-ar putea să îți fie mai ușor să exprimi lucruri prin text sau prin e-mail. Este un moment excelent pentru a șterge e-mailurile vechi, pentru a face backup la computer și a-ți actualiza iPhone-ul. Concentrează-te mai mult comunicare și vei descoperi că acest lucru își va fi este de mare ajutor.

Scorpion

Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul financiar. Acesta poate fi acel moment al anului în care înveți să economisești mai mult decât cheltuiești. Poți elabora un plan financiar sau poți încerca să profiți la maximum de ceea ce ai. Poți învăța cum să îți gestionezi banii cu câteva trucuri. Documentează-te!

Săgetător

Poți începe să lucrezi la tine! Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul de dezvoltare personală. Este momentul perfect pentru a-ți întocmi lista de cărți de citit pentru 2024 sau pentru a te gândi la toate lucrurile pe care ai vrea să le faci în noul an. Vrei să slăbești? Nimic nu este imposibil pentru tine. De fapt, cerul este limita, notează YourTango.

Capricorn

Unii oameni întâmpină dificultăți în a-ți arăta că sunt invidioși pe tine. Dar tu poți vedea asta de la un kilometru distanță. Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul dușmanilor ascunși. Acest lucru pune în lumină prieteniile pe care le-ai suspectat că nu sunt autentice sau sunt la limita toxicității. Este timpul să faci curat în relațiile de prietenie. 

Vărsător

Aceasta zi ar putea să fie bună sau, dimpotrivă, ai putea vrea să îți schimbi numărul de telefon. Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul prieteniilor. Un prieten ar putea reveni în viața ta pentru a-ți cere scuze. Amintește-ți că nu trebuie să răspunzi la un mesaj sau apel dacă nu vrei.

Pești

Viața ta profesională este pe cale să primească un impuls. Mercur se întoarce în semnul zodiacal al Săgetătorului, în sectorul carierei și statutului social. S-ar putea să primești feedback pozitiv care să te ajute să îți ridici nivelul vieții profesionale. În această săptămână, înțelepciunea poate veni către tine de la alții și vei vrea să auzi fiecare cuvânt.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel