Horoscop, sâmbătă, 22 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 22 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a reorganiza anumite zone din viața ta care ți se păreau iremediabile. O relație sau o prietenie pe care o credeai încheiată ar putea avea semne de speranță. Scutură-te de sentimentul că lucrurile nu ar putea fi niciodată la fel; poate că nu sunt menite să fie. Poate că veți fi chiar mai puternici decât înainte și de aceea lucrurile trebuiau să se întâmple așa.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O prietenie poate da semne de potențial romantic. Schimbarea într-o relație s-ar putea să vă dea puțin peste cap la început, pentru că cine ar fi crezut că se va întâmpla așa ceva? Acesta poate fi genul de surpriză care îți face inima să tresară pentru că nu numai că te îndrăgostești, dar se întâmplă să fie fix cu cel mai bun prieten al tău.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ascultă sfaturile bune atunci când îți sunt date. La început, o persoană poate părea că vrea să te controleze prin cât de energic sau autoritar se poartă. Este posibil ca exprimarea lor să nu fie cea mai bună, dar verifică mesajul. Uneori poate fi cel potrivit pentru tine, dar nu este spus pe tonul perfect.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ia notițe, Rac. S-ar putea să primești multe informații astăzi de la diverse surse. Chiar dacă ai o memorie excelentă, câteva notițe te pot ajuta să ții evidența a ceea ce s-a spus și a ceea ce trebuie să urmărești.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Te concentrezi pe ceea ce speri să obții, Leu. Investești foarte mult din tine în această relație sau proiect. Vestea bună este că lucrurile s-ar putea aranja chiar mai bine decât îți imaginai. Ai mai multă încredere în alegerile tale!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai o părere bună despre tine, Fecioară. O prietenie toxică te-a făcut să te simți nesigur când vine vorba de valoarea ta personală. Dar adevărul este că ești uimitor și doar pentru că altcineva nu a văzut tot ceea ce aduci nu înseamnă că valorezi mai puțin.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

După ce ai experimentat o vindecare profundă, trecutul poate începe să ți se pară frumos. Experiențele tale te-au învățat atât de multe despre viața ta și despre cine ești. S-ar putea să nu înțelegi de ce a avut loc o situație, dar poți îmbrățișa impactul pe care l-a avut asupra ta și a dezvoltării tale personale.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori trebuie să lași garda jos. Atunci când ești în preajma unor prieteni buni și a unor oameni care te cunosc bine, nu trebuie să te prefaci sau să te comporți ca și cum ai fi cineva care nu ești. Fii tu însuți, iar apoi lasă-i pe ceilalți să te iubească pentru ceea ce ești.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Devii din ce în ce mai conștient. Ai învățat atât de multe despre procesul de succes și a fost un drum greu și lung de parcurs. Acum că ești în sfârșit în vârful carierei tale, poți să îți aplici înțelepciunea nou descoperită și să le dai înapoi celor care speră să învețe de la tine.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Această zi a fost făcută pentru creștere spirituală și vindecare. În momentul în care conștientizezi că viața ta este pe cale să se schimbe, încep să se întâmple lucruri uimitoare. Se deschid ușile. Începi să te entuziasmezi în legătură cu potențialul care te așteaptă și începi să faci alegeri care se potrivesc cu speranțele și visele tale.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Natura ta generoasă este contagioasă, Vărsătorule. Oamenii care văd cât de mult dai din tine sunt inspirați să fie și ei darnici. S-ar putea să nici nu știi câți oameni ai influențat doar făcând ceva ce te pasionează.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Toată lumea face greșeli, iar atunci când le faci este important să recunoști ce s-a întâmplat. Ceea ce îți asumi și încerci să repari arată cât de uimitor de puternic este caracterul tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel