Horoscop, duminică, 21 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 21 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Poate vă faceţi timp să ieşiţi pe un teren de sport, sau vă duceţi la sală, o fi vreun meci amical, sau e o competiţie a copiilor şi îi supervizaţi.

O să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar şi o să le faceţi o surpriză unor prieteni din alt oraş, că le faceţi o vizită inopinată.

TAUR

E un suflu de prospeţime la voi, poate pentru c-aţi avut un succes, ori pentru că v-aţi îndrăgostit, sau pentru că aţi ales să faceţi mişcare, aţi ţinut şi dietă, şi aţi întinerit.

Poate vă rupeţi 2, 3 ore din timpul liber și vă duceţi la un grătar la cineva care locuieşte cam departe, dar o să vă placă şi drumul.

GEMENI

O să ieşiţi la plimbare, la distracţie ca să vă şi sărbătoriţi, probabil, fie de ziua de naştere, fie de cea de nume, că e Constantin şi Elena.

E cineva care ţine la voi şi v-o arată, şi s-ar putea să-i răspundeţi cu aceeaşi monedă, că e reciproc sentimentul.

 RAC

Se întâmplă ceva bun, care să vă entuziasmeze, primiţi o veste, un email de confirmare că puteţi începe un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să fie un succes.

Se poate să daţi o fugă la malul mării, sau altundeva, ca să vă luaţi acea gură de oxigen care v-ar remonta.

LEU

Sunteţi în formă şi o să vă aventuraţi pe crestele munţilor, vă daţi cu parapanta, faceţi ceva inedit care să vă scalde în adrenalină.

Poate vă duceţi într-un parc de agrement, îi luaţi şi pe copii, şi o să fie distracţie, nu glumă.

FECIOARĂ

Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la o ceremonie si o să vă bucuraţi de revederea unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut cine ştie de când, şi o să fie un balsam sufletesc.

Aveţi chef de plimbare şi aveţi cu cine să plecaţi, unde, şi dispuneţi şi de nişte bani.

BALANŢA

Sunt câteva mondenităţi de bifat şi o să vă petreceţi ziua trecând în revistă o nuntă, un botez, o trataţie de nou job, sau de casă nouă.

Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la o festivitate şi o să vă destindeţi.

 SCORPION

Puteţi pleca şi de acasă, dar la fel de bine puteţi invita câţiva prieteni la voi şi să vă întreţineţi până târziu, c-aveţi multe de povestit şi de aflat.

E cineva de departe care e în trecere şi vrea să vă-ntâlniţi, dacă n-aveţi alt program, la voi acasă, ori în oraş.

 SĂGETĂTOR

O să vă lăsaţi curtaţi de prieteni şi o s-o porniţi împreună într-o direcţie ca să vă limpeziţi gândurile, să vă clătiţi privirea, că vreţi să vă destindeţi.

Se poate să vă scoată la o cafea de afaceri un posibil partener de muncă şi o să vă propună un proiect incitant.

 CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi un om care să vi se potrivească şi să nu staţi pe gânduri că veţi descoperi multe puncte comune şi o fi păcat să nu exploraţi zona.

Poate o să vă îndurati să scoateţi bani din buzunar ca să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă faceţi o plăcere.

VĂRSĂTOR

Vi se împlinește şi vouă dorinţa de a fi cu cineva şi o să ieşiţi în oraş, o vreme, ca să vedeţi cum vă armonizaţi.

În relaţia cu partenerul de cuplu e bine să nu lăsaţi loc de echivoc, să nu treziţi vreun sentiment de gelozie, c-ar fi păcat, dacă tot nu e nimic.

PEŞTI

O să daţi curs unei invitaţii la un brunch, la o zi de naştere, de mâine, şi o să vă distraţi, să vă refaceţi forţele ca s-o luaţi de la capăt cu munca, de luni încolo.

Poate le faceţi o surpriză copiilor, nepoţilor şi o să vă duceţi într-o excursie - fulger - la mare, sau la pădure undeva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel