Horoscop, sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 21 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să începi să faci networking și să îți extinzi raza de acțiune socială. Dacă începi o nouă afacere sau cauți să te întorci pe scena socială, astăzi îți lansează viața într-o nouă direcție. Lucrurile pot părea ușor nesigure în ceea ce privește direcția pe care ai vrea să o iei, dar există ceva care se pregătește în viața ta și care duce la lucruri mărețe.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să vă găsiți o nouă linie de muncă? Epuizarea în carieră este un sentiment care poate apărea odată cu Luna Nouă în sectorul tău de carieră. Cu toate acestea, s-ar putea să fie prea devreme pentru a spune dacă nefericirea ta se datorează unei lipse de proiecte interesante la care să lucrezi acum sau unei dorințe adevărate, sincere de a schimba rolul. Înainte de a sări să faci o schimbare de care nu ești sigur, fă câteva cercetări pentru a vedea ce crezi - și ia notițe.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mai sunt lucruri de învățat încă, iar mintea ta este deschisă la explorarea unor noi căi. Acesta este momentul în care ai putea decide să te întorci la facultate sau, dacă nu ești interesat să te înscrii într-un program formal, ai putea avea chef să înveți ceva nou în mod informal. Alege câteva cărți pe care să le citești pe tema care te interesează și studiază după pofta inimii.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este întotdeauna plăcut când timpul se deschide pentru tine făcând posibilă participarea la activități nonprofit. Dacă ai câteva zile libere pe care nu le-ai folosit la serviciu sau te-ai gândit să te implici în comunitatea locală, această săptămână este perfectă pentru a vedea unde poți face o diferență și pentru a-ți dona timpul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Parteneriatele și relațiile sunt active în timpul acestei Luni Noi, dar ai neglijat câteva din cauza faptului că ai fost ocupat și nu ai păstrat legătura.Astăzi începe să contactezi pentru a le spune oamenilor că ai vrea să te reconectezi și să vezi dacă există o modalitate de a face afaceri împreună.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai multe de făcut astăzi în ceea ce privește munca și treburile casnice, dar s-ar putea să nu fie nevoie să le faci singur. Dacă sunt câteva sarcini pe care le poți delega cuiva - contra cost sau gratis vezi cine este interesat să facă ce și are timp să pună umărul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi ai putea întâlni pe cineva nou sau ai putea avea o flacără veche care să se reîntâlnească cu tine din trecut.Bărburile iubirii sunt acolo pentru a le aprinde și a vedea ce arde într-o poveste de dragoste pasională. Dacă ești singur sau ești în prezent cuplat, astăzi este perfect pentru o întâlnire romantică - perfectă pentru a te îndrăgosti.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu îți place să controlezi situațiile din familie, dar unei părți din tine nu-i place când simți că ceilalți încearcă să-ți microgestioneze agenda. Un eveniment de familie sau o idee de reuniune ar putea apărea în weekend. Asigură-te că îți verifici agenda înainte de a spune da.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți fi atât de ușor de discutat, deoarece nimic nu te șochează cu adevărat când vine vorba de subiecte. Astăzi, ești deschis la discuții despre orice sub Soare. Găsirea timpului pentru a face acest lucru va fi mai dificilă decât de obicei, dar dacă sincronizarea funcționează, te vei bucura de conversațiile de astăzi pentru că sunt stimulative din punct de vedere mental și pline de idei diverse.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Există o latură blândă a ta pe care puțini oameni ajung să o vadă. Nu te lauzi prea des cu donațiile în scopuri caritabile sau când ești generos cu un prieten aflat în nevoie; astăzi, coardele inimii sunt trase în direcția naturii tale generoase și s-ar putea să descoperi că ai buzunarele pline pentru a ajuta o cauză pe care o simți cu tărie și care merită ajutorul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sezonul tău de naștere este aici, iar cu Luna Nouă în semnul tău, este vorba despre apăsarea butonului de repornire și începerea unei noi abordări a ceea ce îți dorești în lumea ta. Este vorba despre a renunța la ceea ce nu mai este menit pentru tine și de a-ți deschide mâinile pentru a primi ceva ce iubești și pe care ți-l dorești cu adevărat mai mult în viața ta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Trecutul a rămas în urma ta, Pești, iar aceasta este o perioadă de inovație și recreere. Vi se oferă un dar care vă permite să luați ceva vechi și să creați ceva nou. Care este viziunea pe care o ai pentru viitorul tău? Pentru că trecutul este acum oficial în spatele tău, Luna Nouă marcând un capitol din viața ta care s-a încheiat și s-a terminat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel