Horoscop, sâmbătă, 20 mai 2023, cu Neti Sandu. Cheltuieli pentru o ZODIE

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 20 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 20 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 BERBEC

Sunteţi dornici de o aventură turistică şi puteţi pleca într-o escapadă de acest gen la munte, sau la mare, acolo unde zice şi perechea voastră de suflet.

E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste pe care în mod sigur o s-o recunoaşteţi din prima.

TAUR

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi condiţiile par să vă avantajeze - dar nu vă grăbiţi cu răspunsul - lăsaţi-l la dospit.

E cineva care vrea să vă vadă că i-aţi lipsit şi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru o să ieşiţi la o cafea, la plimbare.

GEMENI

O să cheltuiţi cu lejeritate nişte bani ca să vă repeziţi la cineva din alt oraş şi poate mai rămâneţi o zi dacă n-aveţi urgențe pe acasă.

E animaţie la voi, poate daţi o petrecere, sau vă duceţi voi la cineva care sărbătoreşte o vârstă, ani de căsătorie, sau altceva.

RAC

Se poate s-aveţi invitaţi la masă, ori la cafea, dacă nu plecaţi pe nicăieri şi o să vă întreţineţi până târziu şi-o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte.

La o reuniune mondenă s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă poate fi partener de cuplu dacă n-aveţi companion de viaţă.

 LEU

Vi se pregăteşte o surpriză plăcută şi poate vă invită prietenii la o masă festivă pregătită în cinstea voastră chiar şi fără un motiv special.

O plecare în alt oraş, la invitaţia unor prieteni va fi sursa voastră de bunădispoziţie, nu rataţi prilejul.

FECIOARĂ

Cineva care v-a promis mai demult că vine o să vă facă o vizită şi poate de aici începe o frumoasă poveste de dragoste.

O întâlnire oficială, poate fi o gală de premiere, urmată de un party şi o să fie animaţie, nu glumă

 BALANŢA

O să fie revigorantă o plimbare la malul mării, sau la munte, chiar şi un dus-întors v-ar remonta, că e nevoie şi de un pic de distracţie.

Aţi putea da refresh unei relaţii care vă încărca frumos, sufleteşte, o vreme, dar s-a întâmplat ceva şi v-aţi separat. Acum vă puteţi reuni.

 SCORPION

O să vă puteţi etala nişte calităţi şi să primiţi aprecieri la scena deschisă şi să fie încurajator pentru mai departe c-aveţi multe resurse de scos la iveală.

O să vă-ntâlniţi cu prieteni, rude c-o fi ceva de sărbătorit şi o să fie un prilej de bucurie.

SĂGETĂTOR

O întâlnire festivă - o zi de naştere, o cununie religioasă, poate fi şi un botez, ori o reuşită la examen şi care se cere stropită cu şampanie.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vă încearcă, frumos, sufleteşte şi o să ieşiţi mai des să daţi credit relaţiei.

 CAPRICORN

Se poate să aibă loc o revedere emoţionantă, e un grup care vrea să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care vă implică şi pe voi.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care chiar rezonează cu voi şi o s-aveţi o sumedenie de lucruri de împărtăşit.

 VĂRSĂTOR

Invitaţiile curg şi-o s-aveţi de unde s-alegeţi, vă duceţi la un spectacol şi o să puteţi face noi cunoştinţe pe care să le cultivaţi de acum încolo.

Poate-i chemaţi pe prieteni acasă c-aţi terminat nişte lucrări de reamenajare şi o să faceţi o trataţie, să cinstiţi casa reîmprospătata.

PEŞTI

O să vă meargă bine în formula de grup cu prieteni, cu rude apropiate să plecaţi pe undeva, să practicaţi un sport, să faceţi plimbări, drumeţii.

Apare cineva care să vă fascineze şi să vă prindă vraja, dacă nu sunteţi într-o relaţie şi să vă fie bine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel