Horoscop, sâmbătă, 20 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 20 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, s-ar putea să vă simțiți înflăcărat în timpul Lunii în Gemeni. Aceasta trece pe lângă planeta care vă guvernează, Marte, pentru a vă oferi un plus de energie. Este posibil să fii mai vorbăreț decât de obicei, Berbec, așa că fii atent la cuvintele pe care le folosești și cu cine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dacă ești motivat de bani, s-ar putea să existe ceva care să te tenteze să muncești puțin mai mult. Un bonus sau un fel de stimulent financiar poate fi pe masă pentru a te ajuta să simți că există un motiv pentru care să te străduiești un pic mai mult înainte ca săptămâna să se termine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi, ești impulsionat să îți duci obiectivele la un nou nivel. Dacă ați jucat la sigur, ați putea decide să vă asumați un risc important și să vedeți ce se întâmplă mai departe. Ești cu ochii pe premiu, Gemeni și crezi în tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încearcă să nu te gândești prea mult la trecut, deși poate fi foarte greu să eviți subiectul. S-ar putea să debordați de idei despre cum ați fi putut gestiona mai bine o situație.

S-ar putea să nu vă placă faptul că nu vă puteți întoarce înapoi pentru a inversa ceea ce s-a întâmplat. Și te poate roade pe dinăuntru, dar lucrurile sunt ceea ce sunt. Iartă și mergi mai departe.

Leu (23 iulie - 22 august)

Oricât de minunați ar fi prietenii, există și momente în care vă veți da cap în cap unul cu celălalt. Astăzi, s-ar putea să vă treziți că sunteți atât de aproape de a vă supăra pentru ceea ce mai târziu poate părea a fi nimic.

Ai o minte puternică și ai atras în viața ta oameni care sunt ca tine. Cu alte cuvinte, Leu, este de așteptat ca acest lucru să se întâmple din când în când. Lasă-te purtat de val.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești ultra-competitiv astăzi și ești gata să-i lași pe ceilalți în praf în timp ce te îndrepți spre obiectivele tale. s-ar putea să depășești o cotă sau să închei o vânzare. Ești o forță de care trebuie să ții cont astăzi, Fecioară, iar această energie poate fi ceea ce aveai nevoie în acest weekend pentru a duce la bun sfârșit anumite treburi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

De ce să te cerți? Oamenii nu sunt întotdeauna de acord în ceea ce privește politica sau schimbările care au loc în cultura actuală. S-ar putea să nu vrea să vadă punctul tău de vedere și să te simți ușor rănit de nesimțirea cuiva. S-ar putea să trebuiască să te distanțezi de situație și să obții un pic de spațiu pentru a decide cum ai vrea să gestionezi problema de acum încolo.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil să vedeți ce este mai bun și ce este mai rău în ceilalți chiar acum. S-ar putea să recunoașteți cum oamenii pot deveni mai puțin generoși atunci când vă așteptați mai puțin, dar cheltuiesc mult mai mult atunci când este vorba numai despre ei. Este inconfortabil să fii martor la ipocrizia celorlalți și s-ar putea să te lupți să nu o strigi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să te îndrăgostești de cineva pe neașteptate, iar cauza principală poate fi faptul că ai fost martor la modul în care răspunde la problemele apărute din senin. Este minunat să vezi cum o persoană se ridică la înălțimea situației și s-ar putea să ți se pară extrem de sexy.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești plin de energie astăzi pentru a realiza multe lucruri. Nu este momentul să tergiversezi sau să lași pe mâine ceea ce poți face astăzi. Ești într-o poziție privilegiată pentru a realiza atât de multe, Capricorn. Te așteaptă o zi extraordinară.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Figurile de autoritate pot avea așteptări puțin nerealiste și s-ar putea să vă fie atât de greu să lucrați cu ele. Astăzi, ești cu nasul pe sus până la sfârșitul zilei. S-ar putea să te simți subapreciat, dar munca ta va străluci de înaltă calitate și va vorbi mult despre cât de valoros ești pentru companie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Oamenii glumesc despre tot felul de lucruri, iar tonul pe care îl folosește o persoană poate părea că este supărată, dar nu este așa. Vei dori să pui întrebări clarificatoare ori de câte ori ți se pare că nu înțelegi ceea ce simt ceilalți. Nu presupuneți nimic și rămâneți deschis să ascultați poveștile altora.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel