Horoscop, sâmbătă, 2 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 2 septembrie 2023, potrivit știrileprotv

 

BERBEC

O vizită neaşteptată, o invitaţie într-o vilegiatura şi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va potrivi - mănuşa felului vostru de a fi.

O invitaţie în oraş v-ar mai spăla gândurile, v-ar scăpa de monotonie şi v-aţi deconecta, dacă nu plecaţi prin ţară, pe undeva.

TAUR

E o sărbătoare, poate se căsătoresc nişte prieteni şi o să luaţi şi voi parte la pregătiri, că simţiţi nevoia să vă implicaţi emoţional.

E cineva care vrea să fiţi împreună şi n-o să se lase până nu obţine o încurajare, cât de mică de la voi, dacă sunteţi căsătoriţi şi nu e valabil.

GEMENI

Emoţia revederii cuiva de care v-a fost dor o să vă facă să uitaţi de tot stresul acumulat şi să vă dea puteri pentru săptămâna care urmează.

Se poate să plecaţi în gaşca la malul mării, sau mai daţi un tur pe la munte ca să vă bucuraţi de aer, de frumuseţea locurilor.

RAC

Le-oți fi promis rudelor apropiate că le faceţi o vizită dar aţi fost ocupaţi, şi-abia acum vă puteţi duce ca să consolidaţi relaţia de familie.

Se poate să faceţi o trataţie cu un prilej anume şi să vă rupeţi de grijile ratelor, de problemele de la job.

 LEU

Se poate să vă vedeţi abia acum cu cineva cu care oţi fi conversat doar pe reţelele de socializare şi va fi o surpriză - că lucrurile stau diferit în realitate.

Poate visaţi cine ştie de când să vizitaţi nişte locuri mai speciale şi dorinţa o să vă fie îndeplinită. 

FECIOARĂ

O să vă faceţi timp şi pentru familie şi ca să ieşiţi cu prietenii pe undeva ca să vă dezmorţiţi sufleteşte şi trupeşte, că a fost o săptămână încărcată.

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni pe care i-aţi putea cultiva mai îndeaproape - poate daţi de băut de ziua voastră de naştere.

BALANŢA

Poate plecaţi pe undeva ca să faceţi că relaţia de cuplu să funcţioneze şi mai bine şi o să vă-ntoarceţi revigorați ca să vă puteţi ocupa, în continuare de toate problemele.

O să daţi curs invitaţiilor pe la mondenităţi ca să combateţi monotonia şi ca să mai cunoaşteţi şi altă lume, vă faceţi noi prieteni.

SCORPION

Veşti bune, noutăţi, apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi forma un cuplu, dacă n-aveţi pe nimeni și să fiţi fericiţi.

Se reface grupul de altă dată cu care ieşeaţi în lume, vă duceţi în excursii şi o să vă găsiţi o destinaţie de care să fie toată lumea încântată

SĂGETĂTOR

O să fiţi invitaţi de onoare la nunta cuiva, sau cine ştie ce eveniment o fi, o gală şi în mod sigur o să atrageţi toate privirile, că de obicei.

Se poate să apară cineva nou venit în cercul vostru de cunoscuţi şi să găsiţi o compatibilitate care să ducă la o relaţie stabilă de cuplu.

CAPRICORN

Vă scoate la cafea un posibil partener de afaceri care spera să picați la o înţelegere, să începeți o afacere, din care o s-aveţi de câştigat şi unul şi celălalt.

Se poate, ca prin minune, să vă dea cineva înapoi o datorie şi să vă puteţi duce în staţiunea preferată, o zi, două.

 VĂRSĂTOR

Se poate să mai daţi o fugă la prietenii de prin ţara şi să vă bucuraţi de veştile bune, de peisaje, şi poate veniţi cu idei care să vă facă viața mai frumoasă.

Se poate să vă răsfeţe şi pe voi cineva care s-a bucurat de toată atenţia voastră şi acum va-ntoarce gestul.

PEŞTI

O să puteţi salva o relaţie care părea că nu mai are nicio şansă, şi totuşi, cu blândeţe şi generozitate sufletească o să puteţi merge mai departe.

O să dispuneţi de o rezervă de bani şi poate daţi o fugă la malul mării şi poate rămâneţi şi mâine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel