Horoscop, sâmbătă, 2 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, sâmbătă, 2 martie 2024.

Berbec

Este momentul să-ți extinzi orizonturile și să încerci lucruri noi. Luna intră în Săgetător, casa solară a aventurii. Învață lucruri noi despre o cultură care te interesează. Încearcă să pregătești mâncarea ta preferată acasă. Distrează-te.

Taur

Este bine să te deschizi și să împărtășești ceea ce simți. Luna intră în Săgetător, casa solară a împărtășirii secretelor. Este frumos când poți fi deschis și transparent despre trecutul tău. Ai trăit o viață interesantă; oamenii, prietenii și colegii pot învăța mult din experiențele tale profesionale și personale. Oamenilor le place să te cunoască, deoarece asta construiește intimitate și încredere.

Gemeni

Lărgește-ți cercul de prieteni prin experiențe semnificative. Luna intră în Săgetător, casa solară a angajamentelor și parteneriatelor. Există ceva care te interesează în mod deosebit? Vei adora să ai conversații despre subiectele tale preferate.

Rac

Marea aventură în aer liber te așteaptă. Luna intră în Săgetător, casa solară a rutinelor și sănătății. Acesta este momentul anului când semnele primăverii încep să se arate. Planifică o vizită într-un parc local pentru o plimbare minunată. Poți face multe fotografii pentru a împărtăși lucrurile interesante pe care le găsești.

Leu

Exprimă-te prin artă. Luna intră în Săgetător, casa solară a creativității și distracției. Planifică o seară de pictură sau invită-ți prietenii pentru o seară de creație sau poț organiza o seară cu pizza făcută în casă.

Fecioară

Reconectează-te cu cei dragi. Luna intră în Săgetător, casa solară a căminului și familiei. Acesta este momentul perfect să te reacomodezi cu lucrurile care au legătură cu familia, cum ar fi actualizarea albumului de fotografii sau să le trimiți un mesaj părinților tăi. Sună-ți frații pentru a rămâne în legătură cu ei sau contactează-i pe verișorii tăi să le arăți că îți pasă.

Balanță

Fii deschis și sincer. Luna intră în Săgetător, casa solară a comunicării. Este un moment excelent să scrii un articol de opinie pentru ziarul local, mai ales dacă ai opinii puternice pe care vrei să le faci auzite. 

Scorpion

Cheltuiește, dar nu uita să fii chibzuit. Luna intră în Săgetător, casa solară a banilor. Ai putea fi tentat să achiziționezi cărți pe care le poți găsi gratuit la biblioteca locală, fie în persoană, fie printr-o aplicație de bibliotecă. S-ar putea să fii tentat să mănânci la restaurant în fiecare săptămână când, de fapt, poți pregăti câteva lucruri acasă seara. 

Săgetător

Luna intră în Săgetător, casa solară a dezvoltării personale și a creșterii.

Capricorn

Descoperă lucruri noi despre tine prin reconectarea la o putere superioară. Luna intră în Săgetător, casa solară a spiritualității. Acesta este un moment excelent pentru post, rugăciune și lectură de cărți spirituale. Nu-ți fie frică să-ți pui multe întrebări.

Vărsător

Conectează-te cu persoane asemănătoare. Luna intră în Săgetător, casa solară a prieteniilor. Planifică o întâlnire. Fă ceva distractiv. Dacă în comunitatea ta există un carnaval sau un târg local, ieși și bucură-te de peisaj. Fii sociabil.

Pești

Depune un pic mai mult efort și vezi cum se ivește magia. Luna intră în Săgetător, casa solară a carierei. Revizuiește și modifică orice în CV-ul tău. Vezi dacă sunt disponibile locuri de muncă în domeniul tău de expertiză care ar putea plăti mai bine, notează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel