Horoscop, sâmbătă, 2 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, sâmbătă, 2 martie. Luna va tranzita semnul Săgetătorului. 

Berbec

Va exista o tendință către depășirea bugetului. Chiar dacă vei avea o listă de cumpărături, tu tot vei mai dori să achiziționezi tot felul de chestii. Încearcă să nu te grăbești!

Taur

Careul dintre Venus și Uranus nu îți face viața prea ușoară! Pare că oamenii dragi nu te ascultă și nu îți acordă validarea pe care crezi tu că o meriți. 

Gemeni

Mercur s-a rupt de conjuncția cu Saturn și încă menține sextilul cu Jupiter. Cu alte cuvinte, ai mai mare libertate în relațiile cu persoanele autoritare. 

Rac

Luna va schimba semnul astăzi. Și tu vei face numeroase ajustări, mai ales în ceea ce privește gospodăria. Vor apărea și cheltuieli suplimentare în acest sens. 

Leu

Relația de cuplu este destul de instabilă. Nu te poți baza pe partener prea mult. Astrele îți recomandă să fii pregătit să te adaptezi la multe situații. 

Fecioară

Te apuci de mai multe activități și nu o termini pe niciuna. Astrele îți recomandă să nu faci promisiuni mărețe pentru că nu te vei putea ține de ele. 

Balanță

Nici tu nu mai știi ce vrei sau ce îți place. Problema este că vei crea destulă confuzie în jurul tău, iar apropiații vor avea câteva reproșuri. 

Scorpion

Luna părăsește semnul tău. Deci vei gestiona mai bine emoțiile. Deși declari că vrei să petreci timp cu familia acasă, cum apare ceva, cum pleci. 

 

Citește mai departe pe dcnews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel