Horoscop, sâmbătă, 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 2 decembrie  2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC 

Vă invită cineva care locuiește prin altă zonă geografică și o să vă duceți, că o s-aveți chef să o porniți la drum, că sunt oamerni drăguți, care v-așteaptă. E posibil să aveți musafiri de la drum dacă nu plecați pe nicăieri și aveți chef de oaspeți, pentru o zi, două.

TAUR 

O veste bună de la cineva care poate zice că vine pe la voi și o să fie incitantă provocarea, că tot nu erați convinși că e cine trebuie, că ați făcut o alegere bună. Poate puneți la bătaie fondul de rulment al familiei, ca să dați o fugă la rude sau la prietenii de prin alt oraș, să vă distrați.

 GEMENI 

O să vă bucurați de revederea unor oameni care au tot lipsit de la întâlnirile de grup, și aveți ocazia să recuperați ca să vă puneți la curent cu noutățile. E posibil să vă iasă-n cale cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și, dacă și voi la fel, o să iasă o frumoasă poveste de cuplu.

 RAC 

Vă scoate la cafea cineva de care aveți nevoie ca să primiți asigurări că relația voastră se îndreapta în direcția care trebuie, ca să fiți stăpâni pe situație. Poate le puneți casa la dispoziție, camera de oaspeți, unor prieteni care sunt în trecere prin orașul vostru.

 LEU 

Voi păreți destinși, gata de ieșit pe-afară, poate plecați și pe alte meleaguri că sunt prieteni care v-așteaptă și o să vă distrați, o să lăsați toate grijile deoparte. E cineva care vrea să vă câștige linima și dacă rezonați sufletește, o să puteți fi împreună.

 FECIOARĂ 

Se poate să-i chemați pe niște prieteni pe la voi și să petreceți o zi, două împreună, că aveți multe în comun și o să vă bucurați de revedere. Se poate să vă duceți la o petrecere, aniversare, nuntă, botez și o să fie distracție.

 BALANȚĂ 

O să vă meargă mai bine în relația sentimentală, cu condiția să fiți receptivi la problemele celuilalt, să vă armonizați. E cineva care vă mai cere o șansă de a fi împreună și, dacă se poate repara, o să-i mai acordați credit.

 SCORPION 

Se poate să interacționați cu diverse persoane pe la evenimentele la care veți ajunge și să v-alegeți cu vreo colaborare care-o să vă țină ocupați. Poate le pregătiți celor mici un party, îi duceți într-un parc de agrement, la locul lor preferat de joacă, le pregătiți surprize.

SĂGETĂTOR 

O să dispuneți de niște bani ca să puteți pleca împreună cu ai voștri pe undeva prin țară, să vedeți locuri noi, poate vă mutați dintr-un loc în altul, dacă ați plecat de joi, vineri. E posibil să întâlniți pe cineva într-un cerc de prieteni, care să vă strecoare o ofertă de job și poate vă convine.

CAPRICORN 

Apar solicitări din mai multe direcții și o să alegeți varianta cea mai la-ndemână să vă deconectați, poate vă duceți la odihnă sau să faceți un pic de mișcare, la munte. Vine cineva care v-a dus dorul și poate vă scoate la plimbare, să vă bucurați de timpul liber, de aer curat, de peisaje.

 VĂRSĂTOR 

Grupul vă asimilează și o să-ajungeți într-o stațiune de agrement, să vă distrați, s-aveți preocupări comune și să vă bucurați de atmosfera din anturaj. Se poate să luați parte la un eveniment în care s-ar putea s-aveți și voi un cuvânt de spus, și să atrageți păreri de bine.

PEȘTI 

O ieșire la spectacol, la un concert, poate bateți și calea lungă până s-ajungeți acolo, dar o să merite orice efort și financiar, și sufletesc, ca să vă oferiți un respiro. E o zi festivă, aniversară, sau vreo cununie a unor prieteni sau rude.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel