Horoscop, sâmbătă, 19 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 19 martie 2022

Berbec

Este esențial să te iubești pe tine însuți și să găsești relații care să-ți ofere un oarecare echilibru energetic. 

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a angajamentelor. Așadar, fă un pas înapoi și observă-ți interacțiunile cu ceilalți. 

Taur

Este nevoie de timp, energie și efort pentru a avea tot ceea ce ai nevoie în ordinea corectă și pentru a simți că viața ta este exact așa cum îți dorești să fie. 

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a rutinelor. Așadar, structurează-ți ziua în așa fel încât să te poți bucura de o zi bună de muncă, dar și de ceva distracție.

Gemeni

Scoate-ți pensulele, este timpul să devii meșteșugar. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a creativității. 

Lasă-ți imaginația să zburde și gândește-te la toate lucrurile pe care îți place să le faci. Începe un nou hobby. Încearcă ceva care să te elibereze de stres, care să fie atât colorat, cât și antrenant. 

Rac

Stabilește-ți limite. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a căminului și a familiei și, oricât de mult ți-ar plăcea să fii în preajma rudelor tale, este bine să te relaxezi și tu.

Planifică să te întorci acasă, în confortul patului tău, mai devreme, decât de obicei.

Leu

S-ar putea să ai nevoie de puțin timp pentru a te gândi și pentru a procesa tot ceea ce simți.

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a comunicării, iar acest lucru îți poate da o dorință puternică de a gândi și de a aștepta, înainte de a da un răspuns ferm oricui ți-l cere astăzi.

Fecioară

Ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât e nevoie. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a banilor, și s-ar putea să ți se pară atât de ușor să cumperi lucruri care îți plac, dar care nu se încadrează în bugetul tău. 

S-ar putea să ai nevoie să pui la punct un sistem de responsabilizare pentru a nu te îndatora din nou, mai ales după ce tocmai ai terminat de rambursat ceea ce aveai de plătit.

Balanță

Pe ce crezi că este esențial să te concentrezi în acest moment? Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității. 

Următoarele câteva zile sunt menite să dezvolți domenii cheie din viața ta care necesită atenție, inclusiv citirea unor cărți bune, studierea unui curs online sau vizionarea de videoclipuri educaționale, din confortul patului tău.

Scorpion

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa solară a dușmanilor ascunși, și s-ar putea să fi permis unei persoane să se apropie de tine, atunci când nu ar fi trebuit să o faci. Întotdeauna păstrează-ți prietenii în apropiere, pentru a-ți păzi spatele.

Săgetător

Este bine să ai oameni pe care te poți baza în viața ta. 

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a prietenilor, iar acesta este un moment frumos pentru a socializa și a ieși cu oameni care iubesc aceleași lucruri ca și tine. Vei găsi energia lor vindecătoare și este exact ceea ce aveai nevoie.

Capricorn

Vrei un nou loc de muncă? Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a carierei. Așadar, actualizează-ți CV-ul și scrisorile de intenție. 

Începe să navighezi printre posturile vacante, iar dacă încerci să începi o viață nouă, din cauza unor greutăți prin care ai trecut, nu-ți fie teamă să testezi apele și să vezi ce ți-ar plăcea să faci acum.

Vărsător

Este un moment bun să te întorci la școală, pentru o materie pe care nu ai terminat-o în trecut. Poate că ai un punct de vedere mai înțelept sau o așteptare mai largă. 

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a educației. Privește lumea din jurul tău ca pe niște profesori ai vieții, care se străduiesc să te aducă într-un loc de creștere interioară.

Pești

Cere ceea ce îți dorești mai mult decât orice altceva. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței, casa ta solară a resurselor comune. 

Așadar, cerurile s-ar putea să se deschidă larg pentru tine și să-ți ofere o abundență de care crezi că ai nevoie acum, dar în adâncul sufletului tău, ești mai mult decât ceea ce credeai că ai nevoie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel