Horoscop, sâmbătă, 19 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic, 19 februarie 2022:

Berbec

Luna își petrece ziua în sociabilul semn zodiacal al Balanței și s-ar putea să vă simțiți cel mai bine în preajma prietenilor. Luna lucrează în mod dulce cu Mercur în sectorul tău de prietenie și energia este minunată pentru discuții nocturne, o mulțime de mesaje text amuzante și jucăușe și pur și simplu să te distrezi cu oameni care te "înțeleg" și care nu au neapărat nevoie ca viața să fie complicată, ceea ce este minunat pentru acest weekend.

Taur

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Balanței și vorbește toată ziua cu Mercur în sectorul carierei și al statutului social. Este o perioadă excelentă pentru a lucra la proiecte care implică managementul de proiect sau chiar pentru a începe să conturezi o nouă prezentare pe care trebuie să o faci mai târziu în această lună. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ți revizui CV-ul și scrisoarea de intenție, dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Gemeni

Luna de astăzi în Balanță este un moment minunat pentru activități creative și jucăușe, iar acesta poate fi un moment excelent pentru a începe să explorezi activități care sunt pline de suflet și relaxante. De la a face niște yoga sau a merge la o plimbare lungă unde vă puteți reconecta cu natura și a vă gândi la viață pentru o vreme. având aceste două planete în semne de aer poate insufla un sentiment de uimire și optimism cu privire la viitor.

Rac

Atunci când Luna se află în sectorul tău de casă și familie, latura ta protectoare iese la iveală și ești interesat să faci lucruri care să îmbunătățească bunăstarea și siguranța celor dragi ție. Luna va vorbi astăzi cu Mercur în Vărsător, care îți activează casa resurselor partajate, a voințelor și a secretelor. Acesta este un moment bun pentru a revizui și actualiza orice formular medical sau legat de asigurări sau pentru a revizui documentele financiare importante, astfel încât, în cazul unei crize familiale, lucrurile să fie planificate și în ordine.

Leu

Cuvintele curg ușor pentru tine, iar dacă ești scriitor, Luna în Balanță vorbind astăzi cu Mercur face ca acesta să fie un moment excelent pentru a scrie poezia perfectă.Dacă ai rămas în urmă cu e-mailurile, recuperează-te și nu te grăbi să scrii răspunsuri. Revizuiți un proiect sau refaceți ceva creativ și meșteșugit, cum ar fi broșuri, un site web sau ceva ce doriți să împărtășiți cu un partener semnificativ.

Fecioară

S-ar putea să primiți în curând un fel de plată prin poștă, poate pentru serviciile pe care le-ați prestat la locul de muncă sau pentru un proiect recent. S-ar putea să apară la orizont și unele oportunități de venit pentru tine, deoarece Luna vorbește toată ziua cu Mercur în sectorul tău de îndatoriri zilnice. Dacă ai sperat să obții ceva de lucru de la clienții existenți sau ai o abilitate pe care ai vrea să o promovezi, astăzi este o zi excelentă pentru a face asta și a obține rezultate.

Balanță

Luna își petrece ziua în semnul tău și primești un impuls de energie romantică de la Mercur, în sectorul tău de joc și creativitate. Ai un proiect de artizanat pe care ți-ar plăcea să îl începi sau o expoziție de artă pe care ai vrea să o vezi? Acesta este momentul perfect pentru a lua un prieten și a ieși în oraș pentru a vă bucura de o seară în oraș.

Scorpion

Luna își petrece ziua în sectorul dușmanilor tăi ascunși și când vorbește cu Mercur, în sectorul familiei, s-ar putea să ai nefericita constatare că nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă acasă. S-ar putea să trebuiască să depuneți un pic mai mult efort pentru a rezolva conflictele interpersonale dintre rude. Cu toate acestea, rămânerea calmă și imparțială poate ajuta mult.

Segetător

Luna în sectorul tău de prietenie primește un impuls de energie de la Mercur care te încurajează să fii deschis și receptiv la idei. Acesta poate fi un moment excelent pentru a împărtăși și a transmite idei cu un prieten sau pentru a asculta punctul de vedere al cuiva despre unele lucruri care se întâmplă în viața ta, pentru a primi feedback și sfaturi pe care ai nevoie să le auzi.

Capricorn

Mercur își petrece ziua în sectorul tău de bani, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a semna un nou contract sau pentru a accepta o ofertă de muncă. Luna în sectorul carierei și al statutului social vă poate face să vă simțiți optimist cu privire la volumul de muncă pe care îl puteți efectua, iar dacă lucrați astăzi, s-ar putea să descoperiți că vă place ceea ce faceți mai mult decât de obicei și să aveți un sentiment puternic de mândrie și plăcere de la o treabă bine făcută.

Vărsător

Este o zi excelentă pentru a vă detașa de social media și pentru a lua o pauză de la a fi online, dacă puteți. Cu Luna și Mercur care îți activează spiritualitatea și dorința de a învăța, este un moment minunat să te pierzi într-un podcast sau să iei o carte despre un subiect care îți hrănește sufletul la fel de mult ca și mintea.

Pești

Se poate să apară ceva dezvăluit în această săptămână, iar astăzi este posibil să vă dați seama că nu vi s-au furnizat toate datele despre un anumit proiect sau subiect. Cu Luna care vorbește cu Mercur în sectorul tău al lucrurilor ascunse, poate exista o înclinație puternică pe care o ai despre ce sau cine ar putea avea mai multe detalii de oferit, iar un telefon sau un text poate veni să dovedească faptul că intuiția ta este corectă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel