Horoscop, sâmbătă, 19 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 19 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna în Fecioară te-a ținut ocupat toată săptămâna, dar acum, pe măsură ce intră în Balanță, parteneriatele, conjugale și de afaceri intră în centrul atenției. Astăzi este posibil să intri în conversații legate de ambele. Este un moment bun pentru a-ți negocia termenii și pentru a împărtăși ceea ce îți dorești să fie rolul tău într-o relație în creștere.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna intră în Balanță, sectorul tău de bunăstare și rutină, iar astăzi s-ar putea să te concentrezi asupra detaliilor un pic mai mult decât de obicei. Următoarele zile vor fi ocupate, Taur, așa că planificați-vă din timp. Umple-ți programul cu ceea ce trebuie să faci astăzi, iar ceea ce poate fi amânat pentru mâine, să reprogramezi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este o zi excelentă pentru romantism, Gemeni. Luna de astăzi, care intră în Balanță, scoate la iveală partea mai blândă din tine care tânjește după conexiune și intimitate. Fă-ți timp pentru o întâlnire diseară, după serviciu. Dacă ești într-o relație, te poți reconecta romantic cu partenerul tău prin mesaje text sau programând o seară relaxantă împreună.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești în zona ta de confort astăzi, când Luna intră în sectorul tău de casă și familie. Astăzi rămâi cu lucrurile care îți sunt familiare și care îți aduc un sentiment de confort și apartenență. Poartă cele mai confortabile haine și ascultă muzică care îți calmează starea de spirit, cum ar fi jazzul sau blues-ul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești un pic mai conversațional astăzi, deoarece Luna în Balanță îți activează sectorul de comunicare. Energia Balanței poate scoate la iveală un pic de argumentativitate, așa că astăzi și mâine este posibil să fii atras într-o dezbatere despre politică sau religie. Încearcă să asculți la fel de mult pe cât împărtășești pentru a deschide ușa către înțelegere și empatie reciprocă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Banii sunt un punct de concentrare astăzi, iar accentul este pus pe economisirea a ceea ce câștigi și pe a cheltui un pic mai puțin. Luna de astăzi, care intră în Balanță, evidențiază nevoia de echilibru financiar - și de sensibilitate. Este o zi excelentă pentru a vă abona la podcast-uri despre bani. Verifică aplicațiile care te ajută la întocmirea bugetului.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul tău în următoarele zile și este momentul perfect pentru a te ocupa de chestiuni personale, inclusiv de organizarea programului. Ce domenii din viața ta au fost lăsate neglijate? Planifică ajustările pe care trebuie să le faci pentru a fi mai competent în ceea ce privește programul tău.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este nevoie de timp pentru a revizui trecutul și să fii sincer cu tine însuți nu este neapărat ușor. Luna de astăzi care intră în Balanță aduce în discuție probleme din trecut care pot declanșa regrete și remușcări. Deși nu poți schimba trecutul, poți face lucruri care îți aduc un viitor mai luminos. Astăzi permite-ți să plângi pierderile din trecut, dar să sărbătorești și să anticipezi victoriile viitoare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul pentru petrecere, Săgetător. Luna intră în Balanță, sectorul tău de relaționare, iar astăzi ești în centrul atenției cu prietenii. Este o zi excelentă pentru a te bucura de unele activități sociale care îți permit să îți exprimi personalitatea extrovertită. Dacă ești invitat să mergi la o reuniune, acceptă!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi ești puțin mai concentrat asupra muncii, Luna intrând în sectorul tău de carieră. Aveți o etică a muncii excelentă și o dorință puternică de succes. Luna de astăzi îți scoate în evidență latura competitivă. Dacă ai un proiect de grup, abilitățile tale de lider vor străluci în mod natural. În cazul în care sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, ziua de astăzi este excelentă pentru interviuri sau pentru a trimite scrisori de intenție și CV-uri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi se pune accentul pe educație și pe învățământul superior, iar dacă plănuiești să îți schimbi cariera prin întoarcerea la facultate, este un moment excelent pentru a analiza universitățile și pentru a-ți trimite cererile de înscriere. Mintea ta este deschisă la idei noi și proaspete, iar tu te vei bucura de conversații analitice cu persoane care aduc în discuție subiecte fascinante și care te mențin distrat din punct de vedere mental.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile bune vin la tine astăzi, Pești. Luna Balanță care intră în a opta ta casă solară face ca ziua de astăzi să fie despre împărtășirea resurselor și primirea de cadouri de la un prieten care te susține. Cineva din viața ta, poate un partener, ar putea intra în bani, iar binecuvântarea lor se extinde spre tine. Sărbătoriți victoriile lor, norocul lor devine și norocul vostru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel