Horoscop, sâmbătă, 19 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 19 august 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Prezența cuiva o să vă scoată dintr-o stare de apatie şi o să vă faceţi un program frumos, condimentat, că aveţi nevoie de ceva incitant ca să faceţi faţă noilor provocări. O să vă duceţi pe la mondenităţi c-aveţi nevoie de ceva care să vă aducă o stare de bună-dispoziţie, să mai cunoaşteţi şi altă lume.

 TAUR

Aveţi poate şansele să întâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi şi să formaţi un cuplu, că-l aveţi pe marele benefic Jupiter pe partea voastră. Vi se împlineşte un vis, de a fi împreună cu cineva care a lipsit o vreme şi nu credeţi c-o să mai revină, dar.... e posibil.

 GEMENI

Primiţi invitaţii de peste tot şi o să alegeţi una, două ca să daţi refresh stării de spirit, să revedeţi oameni dragi, să vă revigoraţi după o săptămână încărcată. Cineva intenţionează să vă facă o surpriză şi vine în vizită, dar să sperăm că nu sunteţi în concediu, sau prinşi cu alte treburi.

RAC

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă recâştige, după ce a pierdut teren că n-a ţinut cont de voi şi o să vă puteţi reacomodă dacă şi voi găsiţi de cuviinţă. Se poate să plecaţi cu grupul pe undeva, să vă bucuraţi de peisaje, şi poate de revederea unor rude, prieteni.

LEU

O să dispuneţi de nişte bani şi n-o să ezitaţi să-i daţi pe o plimbare la malul mării - poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi relaţia voastră va căpăta un plus de culoare. Poate sunteţi invitaţi de onoare la o mare nuntă sau o fi alt eveniment mai deosebit şi o să vă simţiţi foarte bine.

 FECIOARĂ

Se poate să vă convingă nişte prieteni s-o porniţi cu ei la drum să vizitaţi nişte locuri pitoreşti şi să vă refaceţi starea de spirit. Poate aveţi chef de vreun sport extrem, deşi nu sunteţi genul, dar sunt ceva tentaţii pentru voi pe-acolo pe unde veţi ajunge.

BALANŢA

Poate apare cineva care v-a dus dorul şi vine cu o ofertă de excursie care să vi se pară incitanta şi o să vă lăsaţi luaţi pe sus că aveţi nevoie de o rupere de ritm. Se poate să nimeriţi într-un grup în care să vă simţiţi bine, să le împărtăşiţi ideile celorlalţi că vă armonizaţi.

SCORPION

Se poate să luaţi parte la organizarea unui eveniment şi o să vi se mulţumească pentru profesionalismul de care daţi dovadă şi să primiţi ceva oferte de job. Aţi mai putea încerca să reluaţi o poveste de dragoste, o căsnicie şi să meargă mult mai bine.

 SĂGETĂTOR

Vă puteţi deplasa cu uşurinţă, poate v-aşteaptă cineva care zice demult să-i faceţi o vizită dar aţi avut un program prea încărcat ca să ajungeţi şi acolo. Poate aveţi un concurs, copiii or avea un meci, ori vă duceţi la un spectacol, sunt ceva emoţii şi succes totodată

 CAPRICORN

Poate plecaţi într-un city break şi o să vă priască un alt aer după o perioadă în care aţi muncit, nu glumă, că aşa faceţi de obicei. Poate sunteţi interesaţi de nişte cursuri, aţi avea, poate, un examen şi o să vă descurcaţi fără probleme, o să vedeţi.

VĂRSĂTOR

Cineva din trecutul sentimental încă mai spera la o împăcare şi se poate chiar să aibă dreptate, ca şi voi sunteţi cam de aceeaşi părere. Or să vă cam zboare banii din buzunar că vreţi să ieşiţi cu ai voştri la plimbare, la distracţie şi o să vă revigoraţi.

PEŞTI

Un musafir neanunţat, şi totuşi binevenit, care vă scoate din zona de confort şi vă duce pe vârf de munte, sau la malul mării, ca să vă facă o bucurie. Încă mai sunt sentimente puternice faţă de fiinţă cu care oți fi avut vreo neînţelegere, dar nu într-atât încât să nu se repare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel