Horoscop, sâmbătă, 18 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 18 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 BERBEC

Lumea e a voastră și vă puteți împlini orice vis, de voi depinde să vă adjudecați succesul, că aveți puteri nebănuite în perioada asta, până prin mai. Prietenii s-ar bucura să-i însoțiți într-o escapadă turistică, să vă recreați și să vă rupeți de stresul de la job. Aveți o stare bună, cu energie, cu nevoia de a-i avea în preajmă pe cei dragi dragi și poate trageți un chef.

TAUR

Viață voastră poate deveni mai bună și să ieșiți cu ai voștri mai des, în vizite, la plimbare, pe la evenimentele festive, ca să vă încărcați bateriile. Apare cineva care vă poate deveni partener de viață și o să o luați așa, încetul cu încetul, ca să fiți convinși că e ce vă trebuie. Parcă nu o să faceți economie la bani ca să vă puteți distra, și familia o să se simtă și ea în largul ei, pentru că merită cu vârf și îndesat.

GEMENI

Ați putea da o raită prin țara să vă opriți pe la un prieten, o rudă și să vă și cazați pentru o noapte, dacă vă permite timpul, că vreți să vă relaxați. Vi se lansează invitația să ajungeți la un spectacol, la o sindrofie, că o fi ceva de sărbătorit și o să vă distrați, dacă vă duceți. Voi aveți nevoie de spațiu de mișcare, de un anturaj pe gustul vostru. E un dinamism acolo, din care voi vă alimentați și o să întruniți toate condițiile.

 RAC

E cineva care vrea să vă recucerească și se poate să vreți și voi, dacă nu a intervenit altcineva între timp, poate amintirea vremurilor bune persistă. Vă așteaptă cineva departe de casă și poate lăsați toate treburile și vă duceți măcar o zi. Poate faceți o tratație, fie la voi acasă, fie în oraș, la o terasă, nu știu, ieșiți voi să vă simțiți bine cu ai voștri.

LEU

Se anunță o zi încărcată de evenimente și o să faceți tot posibilul să profitați de fiecare întâlnire cu oamenii care înseamnă ceva pentru voi. O să luați parte la un eveniment care o să lase amprenta pe cariera voastră și o să puteți deveni un nume, o voce. Aici, spirit de aventură, o să găsiți voi unde să vă duceți și cu cine. Vă urcați în mașină, îi luați pe prieteni și vă opriți undeva unde să se simtă toată lumea bine.

FECIOARĂ

Se poate să onorați invitația la o zi de naștere, la niște prieteni care vor să le țineți companie, că vă simțiți bine împreună și nu ați mai apucat să vă vedeți. Se poate să vi se propună un business particular și o să aveți la dispoziție un timp ca să analizați în perspectivă situația. O să vă faceți programul cam ca de obicei și în funcție de ce își doresc ai voștri, dar rămâne loc de distracție și pentru voi.

BALANȚĂ

E posibil să plecați într-un city break și să vă destindeți, o să uitați de rate, de facturi și de toate greutățile mai mici, mai mari, o să dispară toate. În orice moment poate să vă iasă în cale omul visurilor voastre și să începeți o conviețuire care să vă facă fericiți. O să iasă la iveală un adevăr care poate schimba direcția relației voastre și să ducă direct la căsătorie.

 SCORPION

O să vă duceți la o reuniune ca să strângeți relațiile că ați tot fost ocupați și v-au lipsit întâlnirile, petrecerile. O să vă mai oferiți și vouă un respiro. O să vă bucurați de prezența unor oameni care o să aibă câte o vorbă bună pentru voi și o să depășiți și voi starea de oboseală acumulată. O întâlnire cu grupul o să vă trezească niște amintiri și poate reluați o preocupare de timp liber, un hobby, o activitate sportivă.

SĂGETĂTOR

Apare o promovare sentimentală și daca sunteți și voi în căutarea unui partener de cuplu o să vreți să vă plimbați, să ieșiți la o cafea să vedeți ce se întâmplă, ce o să simțiți. Poate sunteți în căutarea unor obiecte de interior și o să le găsiți, fie online, fie la fața locului, în magazine. O să puteți întâlni și voi pe cineva care să vă facă viața mai frumoasă, dacă sunteți singuri și neconsolați.

CAPRICORN

Se poate să dați întâmplător pe la ieșirile voastre cu grupul, pe cineva care să vă propună să lucrați împreună, chiar să vi se potrivească tematica. Poate o să dedicați mai mult timp copiilor și o să ieșiți în parc, la locurile preferate și o să aveți și activități comune. O să vă prindă bine o ieșire în lume, că o să dați de niște oameni de afaceri care poate vin cu vreo idee de colaborare, mai știi.

VĂRSĂTOR

O să vă eliberați de griji dacă plecați într-o excursie sau ieșiți cu prietenii în oraș, la socializare, ca să schimbați impresii, să vă simțiți bine. Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu persoană în care v-ați pus mari speranțe de viață fericită în doi. E cineva care vrea să reaprindă flacăra iubirii și o să vă evaluați și voi sentimentele, să știți ce simțiți.

 PEȘTI

Aveți energie, inspirație și o să vă îndreptați spre niște preocupări care să vă pună în valoare niște calități și să deveniți cap de afiș. Ați putea pleca în plimbare prin țara, să le faceți o vizită unor cunoscuți sau să vă cazați la un hotel, să vă relaxați. O persoană tânără vă scoate din casă, poate aveți un hobby comun. Vă duceți la o zi de naștere sau poate e un meci, o competiție, poate să fie și a copiilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel