Horoscop, sâmbătă, 18 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 18 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Gândiți-vă la un nou început. Luna aceasta intră în Vărsător, sectorul tău de relaționare, unde Saturn te-a limitat timp de trei ani. Este timpul să deschideți noi uși și să lăsați energia proaspătă să revină în timpul lunii noi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Afaceri mari se îndreaptă spre tine. Intri într-o nouă perioadă a vieții în care lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă. Pe măsură ce Saturn se pregătește să părăsească sectorul tău de activitate, seceta prosperității începe să se încheie. Începeți să puneți bazele unei fundații pe care sperați să construiți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Oamenii se schimbă, inclusiv tu. Sunteți adesea numit un schimbător de forme, deoarece vă adaptați la situațiile în care vă aflați. Dar, există o latură încăpățânată, dar puternică, care iese la iveală atunci când te simți sigur de alegerile tale. Această Lună începe să introducă convingeri care ți se par puternice în ceea ce privește credința și convingerile. Poți să te implici total când vine vorba de religie sau să te retragi complet.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Epoca de a nu avea începe să se încheie. Oamenii care refuză să vă dea ceea ce vă aparține își dau în sfârșit seama de greșelile lor. Pregătește-te să vină bani pe care credeai că nu-i vei mai vedea niciodată.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este nevoie de timp pentru a te convinge să te așezi la casa ta și să renunți la viața de burlac, dar Luna în Vărsător și viitoarea Lună Nouă s-ar putea să te facă să te gândești la căsătorie și angajament într-un mod care te surprinde.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ajungi la un punct de ruptură în care nu mai permiți ca lucrurile mărunte din viață să te streseze. În schimb, te orientezi către activități care îți ușurează mintea și îți aduc liniște.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru astăzi, dai impresia că ești mai stoic decât de obicei, renunțând la romantism și creativitate. Vrei să te concentrezi pe muncă și pe prioritățile tale. Umple-ți programul, lăsând puțin loc pentru joacă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva din familie își asumă un rol de lider și s-ar putea să vă ofere mentoratul și structura de care aveți nevoie. Ascultați sfaturile bune și încercați să nu vă lăsați ego-ul să vă împiedice să vedeți imaginea de ansamblu. Vârsta și experiența își au adesea locul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O conversație serioasă este în viitorul tău. Este important să stabilești limite într-o relație care a crescut, dar este și nedefinită. Aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a redacta documente legale și a încheia acorduri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este greu să faci economii, dar necesar. Fă-ți timp să îți evaluezi obiceiurile de cheltuieli pentru a vedea unde poți face reduceri. Anulează abonamentele/abonamentele pe care nu le folosești și spune nu lucrurilor care nu se încadrează în bugetul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Să fii adult este greu de făcut. Uneori, tot ce vrei să faci este să te bucuri de viață și să nu-ți faci griji pentru responsabilitățile tale. Dar, astăzi s-ar putea să ți se ceară să îți asumi mai mult decât partea ta de muncă pentru binele altora. Recompensează-te mai târziu pentru că ai făcut ceva bun.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să închizi ușa unui capitol pe care l-ai trăit în viață și care te-a învățat lucruri pe care trebuia să le înveți. Dar acum, este timpul să mergi mai departe. Să spui adio trecutului nu este niciodată ușor, dar după ce Luna Nouă și Saturn intră în semnul tău, vei vedea un curcubeu la capătul acestei furtuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel