Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic - 18 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești plin de idei și sunt atât de multe lucruri pe care ai vrea să le spui, așa că fii atent la cât de puternic îți transmiți punctul de vedere. Luna Plină sosește în Gemeni, casa ta solară a comunicării, iar acest ciclu lunar este despre a renunța și a te elibera. Unele dintre acestea nu va trebui să le faceți singuri.  Chiar înainte ca Luna să se desăvârșească, va vorbi cu Neptun în sectorul tău al dușmanilor ascunși. Cineva va dezvălui o parte din ei înșiși care s-ar putea să nu vă placă, iar aceasta va fi picătura care va fi ultima picătură pentru voi - adevărata închidere. 

 

Taur

Această Lună Plină are loc în sectorul tău al banilor și al bunurilor personale, iar pentru tine, acest tranzit poate fi unul dificil. Semnul tău analizează cu atenție ceea ce are nevoie, iar uneori poți fi determinat să păstrezi confortul vieții în apropiere.  Luna în Gemeni îți va provoca gândirea. S-ar putea să începeți să priviți obiectele cu mai puțină dorință decât de obicei.  S-ar putea să începi să simți că nu vrei dezordine sau să muncești atât de mult pentru lucruri materiale. Pregătiți-vă să regândiți multe lucruri pe care în mod obișnuit le-ați simțit ca fiind necesități ale vieții.

 

Gemeni

Dezvoltare personală. Evoluție. Schimbare. Toate acestea sunt lucruri cu care sunteți foarte familiarizați, dar când va fi suficient pentru metamorfozații astrologiei?  Trebuie să o iei mai încet. Anul acesta nu a fost altceva decât schimbare, iar acum este timpul ca tu să prinzi rădăcini și să te stabilești pe un singur lucru în care poți crede, cultiva și face.  Vei da cu piciorul la  ceea ce nu îți mai servește. Vei începe să faci doar ceea ce știi că este cel mai bine pentru obiectivele tale. 

 

Rac

Această Lună Plină îți va afecta sectorul dușmanilor ascunși, iar în viața ta există persoane care nu au fost prea amabile. Știi cine sunt și că ți-au rănit inima, dar există un moment și un loc pentru a severiza legăturile. Acum, este probabil că va dezvălui când va funcționa asta pentru tine.  Poate că v-ați imaginat că sunteți suficient de curajoasă pentru a stabili o limită sau pentru a șterge pur și simplu un prieten de pe Facebook și a le lăsa mesajele la citit. Dar, acest ciclu lunar poate face ceva special pentru tine - să faci ca lucrurile să se schimbe în așa fel încât să nu fie nevoie să faci absolut nimic. Legăturile să se rupă de la sine într-un mod pașnic și armonios, dar definitiv.

 

Leu

Iubești oamenii și apreciezi prieteniile, dar nu orice persoană trebuie să aibă acces la tine tot timpul. Obiceiurile dvs. sociale și prezența dvs. online au devenit o distragere a atenției de la obiectivele dvs. Cu această Lună Plină în Gemeni, îți vei privi timpul cu înțelepciune și vei fi mai puțin înclinată să îl oferi unor persoane care nu merită să ocupe spațiu în viața ta.

 

Fecioară

Munca este muncă, dar tu îți dorești o carieră. Trebuie să știți că energia investită nu este în zadar.  Vestea bună este că cineva de la locul de muncă, un factor de decizie, v-a observat etica și are un plan pentru a vă folosi abilitățile într-un mod care să fie în avantajul dumneavoastră și al companiei. S-ar putea să nu vezi schimbarea acum, dar în curând, Fecioară, poate apărea un zvon că te îndrepți spre o promovare, o mutare sau o schimbare în viața ta profesională pe care o vei iubi.

 

Balanță

Înveți pe parcurs că unele lucruri nu sunt menite să fie și, chiar dacă este un proces dureros, despărțirile sunt rele necesare. Lucrul frumos la această Lună Plină este că ai șansa de a începe un nou început. Să renunți poate fi începutul unei călătorii minunate, iar dacă citești pentru a-ți trăi viața într-un mod satisfăcător și cu scop, nu te mai lupta. Lasă să se întâmple.

 

Scorpion

Nu este întotdeauna bine să păstrezi secrete și, uneori, trebuie să-ți exprimi gândurile și să te ierți pentru vina pe care o simți.  Această Lună în Gemeni deschide ușa către o conștiință curată și clară. Vinovăția nu este bună de ținut, iar tu te vei simți mult mai bine odată ce ai renunțat la energia negativă.

 

Segetător

Această Lună Plină te invită să renunți la tipul de iubire despre care știi că nu îți face bine. Este posibil să te fi agățat de o idee de romantism, dar să funcționeze așa cum ai sperat, iar acum te-ai săturat. Punctul de control poate fi și în viața ta profesională.  Un parteneriat pe care ai sperat că se va forma ar putea să îți arate semnale de alarmă și acum vrei să îi pui capăt. Dacă nu acționezi conform instinctului tău, ghici ce,  universul ar putea interveni și să scoată această energie pentru tine.

 

Capricorn

Rutinele sunt importante, dar dacă nu fac să avanseze cadranul, la ce bun? Această Lună Plină vă cere să renunțați la teorii și să vă priviți timpul ca pe o resursă limitată, care necesită o utilizare practică a acestuia.  Ai tot amânat inevitabilul, dar a sosit momentul să începi să faci schimbări importante care îți vor îmbunătăți starea vieții, bunăstarea mentală și chiar se vor extinde către viitorul tău. 

 

Vărsător

Sunteți o persoană cu adevărat plină de compasiune și știți că lumea are nevoie de mai multă empatie și considerație și mai puțină judecată. De aceea, această Lună Plină în Gemeni te poate face să fii gata să dăruiești din timpul și efortul tău în scopuri caritabile.  S-ar putea să decideți că vreți să dați înapoi comunității și să faceți ceva pentru a-i ajuta pe alții într-un mod important.

 

Pești

Nu toate bătăliile sunt egale, iar această Lună Plină va zgudui apele în viața ta de familie. Cineva și-a aruncat greutatea în jurul valorii de încercarea de a fi la conducere, iar tu nu ești de acord. Ești gata să faci o mare diferență în casa ta, iar aceasta va fi o perioadă dificilă pentru tine. S-ar putea să te desprinzi de unele moduri critice de a vedea lumea sau să renunți la sfătuitorii toxici și să îți asculți în schimb vocea interioară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel